Leker seg på Ekebergsletta

Leker seg på Ekebergsletta

 

Grorud G99 valser over all motstanden i puljespillet. Nå ser de fram til tøffere oppgaver i sluttspillet.

- Dette nivået er for lett for oss. Vi gjør det vi må, men ikke stort mer. Vi sparer oss litt for sluttspillet, sier gutta fra Grorud 99.

Med andre ord kan det være mye moro å glede seg til for de med hjerte for Grorud. Laget har nemlig hatt full kontroll på Ekebergsletta så langt.

Den første kampen, på en vanskelig og søkkvåt bane, vant de 3-2 mot Nordstrand. Den andre kampen, mot Skoppum, ble enveiskjøring og endte med 6-0 til Grorud. I denne kampen skrudde Grorud på litt mer gass, dro et par ekstra finter, og klinket til med flere langskudd. Likevel mener laget at supporterne har mer i vente.

- Publikum har ikke sett det beste fra oss ennå. Vi kommer til å bli bedre, lover de.

  • Les mer om Grorud G99 og flere av Groruddalens lag i Norway Cup i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.