Lett mot Jutul

Lett mot Jutul

 

Hasle/Løren har vært ustabile på hjemmeis i hele år, men mot Jutul imponerte de med en solid 9-3-seier. Kampen ble avsluttet med en slåsskamp som hører sjeldenhetene til.

Tekst:

Publisert:

Gutta fra Løren gikk ut i hundre - sultne på å overbevise etter to strake poengtap. Markus Nygård (2), Marius Andersen og Marcus Idoff sørget for en solid 4-0-ledelse etter første periode.

-  Åpningen av kampen gikk veldig lett. Vi lekte med dem, kommenterer trener Tommy Lund.

Etter den første perioden snakket han om å holde trykket oppe og ikke slippe seg ned ettersom hjemmeformen har vært veldig variabel så langt i år.  

-  Men likevel bir vi dårligere og gjør feil. Vi gidder ikke lenger å gjøre drittjobben og forventer at det skal bli enkelt - samtidig hever Jutul seg flere hakk.

Gjestene fra Bærum reduserte to ganger før Hasle/Lørens Torbjørn Eikeland pådro seg en to minutters utvisning mot slutten av perioden.

Full kontroll

I undertall økte Marius Andersen ledelsen til 5-2.

-  Det var en veldig viktig scoring. Vi hadde ikke kontroll og var i ferd med å miste grepet om kampen. Hadde Jutul scoret i overtallet kunne ting sett annerledes ut, påpeker Lund.

Andersens mål snudde kampen. Jutul ga opp og Hasle/Løren tok fullstendig over kontrollen igjen. Ole Nikoma satt punktum i målprotokollen med sin 9-3-scoring få sekunder før slutt.

Men kampen var ikke over der. Tre sekunder før full tid førte Hasle/Lørens Marcus Idoff pucken oppover isen - forbi spillerboksen til Jutul. Svensken får en takling bakfra og reagerer med å slå Jutul-spilleren.

Full fight 

Deretter tar Jutuls materialforvalter tak i Idoff og holder ham inntil vantet, mens Jutul-spillere slår løs på ham. Hasle/Lørens Marius Fjeldstad kommer til for å hjelpe lagkameraten sin. Totalt ble fire spillere idømt matchstraff.  

Dommerteamet bekrefter hendelsen, og sier de aldri har sett noe liknende før. Den aktuelle materialforvalteren er innrapportert til Norges Ishockeyforbund.  

-  Rent juridisk kan vi gå til politianmeldelse ettersom laglederen står utenfor banen og drar Idoff inn til vantet. Det var en stygg episode, sier Tommy Lund, som ikke kommer til å bruke mer energi på den saken.   

Ny toppkamp 

På lørdag reiser Hasle/Løren til Hedmark for å møte Kongsvinger - uten Idoff og Fjeldstad, som må sone karantene. Også spillere som Christoffer Waagenæs, Eirik Rønning og Mats Johansen må stå over oppgjøret.

-  Det bekymrer meg ikke veldig. Vi mangler gode spillere, men stallen vår tåler skader.

En ting som bør bekymre Hasle/Løren er at de møter to av ligaens desidert giftigste angripere i Aleksander Petrov (54 poeng) og Darius Lelanas (44) poeng.  

-  Kongsvinger er gode og har gjort flere imponerende kamper i år. Vi vet at de har enkeltspillere som kan avgjøre kamper. 

- Hvordan skal dere stoppe dem? 

-  Ved å være tøffe og disiplinerte. I tillegg må vi score på sjansene våre, sier Lund.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Jutul 9-3 (4-0, 1-2, 4-1)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Stian Halm

Mål for HL: Markus Nygård (3), Marius Andersen (3), Marcus Idoff, Ronny Jansson og Ole Nikoma.

Utvisninger:

HL 6x2 min., 2x5 min., 2x20 min.,

JIL 5x2 min., 2x5 min., 4x20 min.,

Skudd: 37-35

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.