Lett mot Jutul

Lett mot Jutul

 

Hasle/Løren har vært ustabile på hjemmeis i hele år, men mot Jutul imponerte de med en solid 9-3-seier. Kampen ble avsluttet med en slåsskamp som hører sjeldenhetene til.

Skrevet av:

Gutta fra Løren gikk ut i hundre - sultne på å overbevise etter to strake poengtap. Markus Nygård (2), Marius Andersen og Marcus Idoff sørget for en solid 4-0-ledelse etter første periode.

-  Åpningen av kampen gikk veldig lett. Vi lekte med dem, kommenterer trener Tommy Lund.

Etter den første perioden snakket han om å holde trykket oppe og ikke slippe seg ned ettersom hjemmeformen har vært veldig variabel så langt i år.  

-  Men likevel bir vi dårligere og gjør feil. Vi gidder ikke lenger å gjøre drittjobben og forventer at det skal bli enkelt - samtidig hever Jutul seg flere hakk.

Gjestene fra Bærum reduserte to ganger før Hasle/Lørens Torbjørn Eikeland pådro seg en to minutters utvisning mot slutten av perioden.

Full kontroll

I undertall økte Marius Andersen ledelsen til 5-2.

-  Det var en veldig viktig scoring. Vi hadde ikke kontroll og var i ferd med å miste grepet om kampen. Hadde Jutul scoret i overtallet kunne ting sett annerledes ut, påpeker Lund.

Andersens mål snudde kampen. Jutul ga opp og Hasle/Løren tok fullstendig over kontrollen igjen. Ole Nikoma satt punktum i målprotokollen med sin 9-3-scoring få sekunder før slutt.

Men kampen var ikke over der. Tre sekunder før full tid førte Hasle/Lørens Marcus Idoff pucken oppover isen - forbi spillerboksen til Jutul. Svensken får en takling bakfra og reagerer med å slå Jutul-spilleren.

Full fight 

Deretter tar Jutuls materialforvalter tak i Idoff og holder ham inntil vantet, mens Jutul-spillere slår løs på ham. Hasle/Lørens Marius Fjeldstad kommer til for å hjelpe lagkameraten sin. Totalt ble fire spillere idømt matchstraff.  

Dommerteamet bekrefter hendelsen, og sier de aldri har sett noe liknende før. Den aktuelle materialforvalteren er innrapportert til Norges Ishockeyforbund.  

-  Rent juridisk kan vi gå til politianmeldelse ettersom laglederen står utenfor banen og drar Idoff inn til vantet. Det var en stygg episode, sier Tommy Lund, som ikke kommer til å bruke mer energi på den saken.   

Ny toppkamp 

På lørdag reiser Hasle/Løren til Hedmark for å møte Kongsvinger - uten Idoff og Fjeldstad, som må sone karantene. Også spillere som Christoffer Waagenæs, Eirik Rønning og Mats Johansen må stå over oppgjøret.

-  Det bekymrer meg ikke veldig. Vi mangler gode spillere, men stallen vår tåler skader.

En ting som bør bekymre Hasle/Løren er at de møter to av ligaens desidert giftigste angripere i Aleksander Petrov (54 poeng) og Darius Lelanas (44) poeng.  

-  Kongsvinger er gode og har gjort flere imponerende kamper i år. Vi vet at de har enkeltspillere som kan avgjøre kamper. 

- Hvordan skal dere stoppe dem? 

-  Ved å være tøffe og disiplinerte. I tillegg må vi score på sjansene våre, sier Lund.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Jutul 9-3 (4-0, 1-2, 4-1)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Stian Halm

Mål for HL: Markus Nygård (3), Marius Andersen (3), Marcus Idoff, Ronny Jansson og Ole Nikoma.

Utvisninger:

HL 6x2 min., 2x5 min., 2x20 min.,

JIL 5x2 min., 2x5 min., 4x20 min.,

Skudd: 37-35

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!