Lett mot Jutul

Lett mot Jutul

 

Hasle/Løren har vært ustabile på hjemmeis i hele år, men mot Jutul imponerte de med en solid 9-3-seier. Kampen ble avsluttet med en slåsskamp som hører sjeldenhetene til.

Skrevet av:

Gutta fra Løren gikk ut i hundre - sultne på å overbevise etter to strake poengtap. Markus Nygård (2), Marius Andersen og Marcus Idoff sørget for en solid 4-0-ledelse etter første periode.

-  Åpningen av kampen gikk veldig lett. Vi lekte med dem, kommenterer trener Tommy Lund.

Etter den første perioden snakket han om å holde trykket oppe og ikke slippe seg ned ettersom hjemmeformen har vært veldig variabel så langt i år.  

-  Men likevel bir vi dårligere og gjør feil. Vi gidder ikke lenger å gjøre drittjobben og forventer at det skal bli enkelt - samtidig hever Jutul seg flere hakk.

Gjestene fra Bærum reduserte to ganger før Hasle/Lørens Torbjørn Eikeland pådro seg en to minutters utvisning mot slutten av perioden.

Full kontroll

I undertall økte Marius Andersen ledelsen til 5-2.

-  Det var en veldig viktig scoring. Vi hadde ikke kontroll og var i ferd med å miste grepet om kampen. Hadde Jutul scoret i overtallet kunne ting sett annerledes ut, påpeker Lund.

Andersens mål snudde kampen. Jutul ga opp og Hasle/Løren tok fullstendig over kontrollen igjen. Ole Nikoma satt punktum i målprotokollen med sin 9-3-scoring få sekunder før slutt.

Men kampen var ikke over der. Tre sekunder før full tid førte Hasle/Lørens Marcus Idoff pucken oppover isen - forbi spillerboksen til Jutul. Svensken får en takling bakfra og reagerer med å slå Jutul-spilleren.

Full fight 

Deretter tar Jutuls materialforvalter tak i Idoff og holder ham inntil vantet, mens Jutul-spillere slår løs på ham. Hasle/Lørens Marius Fjeldstad kommer til for å hjelpe lagkameraten sin. Totalt ble fire spillere idømt matchstraff.  

Dommerteamet bekrefter hendelsen, og sier de aldri har sett noe liknende før. Den aktuelle materialforvalteren er innrapportert til Norges Ishockeyforbund.  

-  Rent juridisk kan vi gå til politianmeldelse ettersom laglederen står utenfor banen og drar Idoff inn til vantet. Det var en stygg episode, sier Tommy Lund, som ikke kommer til å bruke mer energi på den saken.   

Ny toppkamp 

På lørdag reiser Hasle/Løren til Hedmark for å møte Kongsvinger - uten Idoff og Fjeldstad, som må sone karantene. Også spillere som Christoffer Waagenæs, Eirik Rønning og Mats Johansen må stå over oppgjøret.

-  Det bekymrer meg ikke veldig. Vi mangler gode spillere, men stallen vår tåler skader.

En ting som bør bekymre Hasle/Løren er at de møter to av ligaens desidert giftigste angripere i Aleksander Petrov (54 poeng) og Darius Lelanas (44) poeng.  

-  Kongsvinger er gode og har gjort flere imponerende kamper i år. Vi vet at de har enkeltspillere som kan avgjøre kamper. 

- Hvordan skal dere stoppe dem? 

-  Ved å være tøffe og disiplinerte. I tillegg må vi score på sjansene våre, sier Lund.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Jutul 9-3 (4-0, 1-2, 4-1)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Stian Halm

Mål for HL: Markus Nygård (3), Marius Andersen (3), Marcus Idoff, Ronny Jansson og Ole Nikoma.

Utvisninger:

HL 6x2 min., 2x5 min., 2x20 min.,

JIL 5x2 min., 2x5 min., 4x20 min.,

Skudd: 37-35

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!