Lett mot Jutul

Lett mot Jutul

 

Hasle/Løren har vært ustabile på hjemmeis i hele år, men mot Jutul imponerte de med en solid 9-3-seier. Kampen ble avsluttet med en slåsskamp som hører sjeldenhetene til.

Skrevet av:

Gutta fra Løren gikk ut i hundre - sultne på å overbevise etter to strake poengtap. Markus Nygård (2), Marius Andersen og Marcus Idoff sørget for en solid 4-0-ledelse etter første periode.

-  Åpningen av kampen gikk veldig lett. Vi lekte med dem, kommenterer trener Tommy Lund.

Etter den første perioden snakket han om å holde trykket oppe og ikke slippe seg ned ettersom hjemmeformen har vært veldig variabel så langt i år.  

-  Men likevel bir vi dårligere og gjør feil. Vi gidder ikke lenger å gjøre drittjobben og forventer at det skal bli enkelt - samtidig hever Jutul seg flere hakk.

Gjestene fra Bærum reduserte to ganger før Hasle/Lørens Torbjørn Eikeland pådro seg en to minutters utvisning mot slutten av perioden.

Full kontroll

I undertall økte Marius Andersen ledelsen til 5-2.

-  Det var en veldig viktig scoring. Vi hadde ikke kontroll og var i ferd med å miste grepet om kampen. Hadde Jutul scoret i overtallet kunne ting sett annerledes ut, påpeker Lund.

Andersens mål snudde kampen. Jutul ga opp og Hasle/Løren tok fullstendig over kontrollen igjen. Ole Nikoma satt punktum i målprotokollen med sin 9-3-scoring få sekunder før slutt.

Men kampen var ikke over der. Tre sekunder før full tid førte Hasle/Lørens Marcus Idoff pucken oppover isen - forbi spillerboksen til Jutul. Svensken får en takling bakfra og reagerer med å slå Jutul-spilleren.

Full fight 

Deretter tar Jutuls materialforvalter tak i Idoff og holder ham inntil vantet, mens Jutul-spillere slår løs på ham. Hasle/Lørens Marius Fjeldstad kommer til for å hjelpe lagkameraten sin. Totalt ble fire spillere idømt matchstraff.  

Dommerteamet bekrefter hendelsen, og sier de aldri har sett noe liknende før. Den aktuelle materialforvalteren er innrapportert til Norges Ishockeyforbund.  

-  Rent juridisk kan vi gå til politianmeldelse ettersom laglederen står utenfor banen og drar Idoff inn til vantet. Det var en stygg episode, sier Tommy Lund, som ikke kommer til å bruke mer energi på den saken.   

Ny toppkamp 

På lørdag reiser Hasle/Løren til Hedmark for å møte Kongsvinger - uten Idoff og Fjeldstad, som må sone karantene. Også spillere som Christoffer Waagenæs, Eirik Rønning og Mats Johansen må stå over oppgjøret.

-  Det bekymrer meg ikke veldig. Vi mangler gode spillere, men stallen vår tåler skader.

En ting som bør bekymre Hasle/Løren er at de møter to av ligaens desidert giftigste angripere i Aleksander Petrov (54 poeng) og Darius Lelanas (44) poeng.  

-  Kongsvinger er gode og har gjort flere imponerende kamper i år. Vi vet at de har enkeltspillere som kan avgjøre kamper. 

- Hvordan skal dere stoppe dem? 

-  Ved å være tøffe og disiplinerte. I tillegg må vi score på sjansene våre, sier Lund.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Jutul 9-3 (4-0, 1-2, 4-1)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Stian Halm

Mål for HL: Markus Nygård (3), Marius Andersen (3), Marcus Idoff, Ronny Jansson og Ole Nikoma.

Utvisninger:

HL 6x2 min., 2x5 min., 2x20 min.,

JIL 5x2 min., 2x5 min., 4x20 min.,

Skudd: 37-35

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!