Lett Sveiva-seier

Lett Sveiva-seier

 

Det var to rake motsetninger som møttes i Stovner­hallen i helga. Mens BV virket deppa og uinspirerte glødet sveiverne. Dermed ble det også to nye poeng.

Skrevet av:

 

Sveiva tok imot et Bærums Verk som ikke virket for interesserte i å spille innebandy på lørdag. Alt gikk på halv maskin, og de så ut til å mangle både glød og vilje.

Det gjorde ikke Sveiva. Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten oppsummerer kampen på følgende måte.

- Spillerne til Bærums Verk var umotiverte, og det var stikk motsatt hos oss. Vi viste både innsats og ryggrad. To nye poeng og grei skuring, slår han fast.

 

Selv om kampen endte 8-4 kunne og burde Sveiva vunnet med større margin i forhold til spillet på banen.

- Vi spilte godt, men målene vi slapp inn var litt for enkle. Det må vi luke bort, innrømmer Femtegjeld Sletten.

 

Lokaloppgjør neste

Sveiva kommer ikke til å møte et uinspirert mannskap i neste kamp. Da venter nemlig GIF i Lihallen.

- Det blir spennende mot GIF. Ballen har startet å rulle deres vei igjen, og de er sykt motiverte for å ta oss, sier Andreas Femtegjeld Sletten.

Likevel lover han alle med hjeret i Sveiva følgende.

- Er det et lag vi helst vil slå er det dem, og vi vil krige knallhardt. Vi satser på å gjenta bedriften da vi slo dem i sist kamp. Å slå GIF er et fint skritt på vei mot medalje, som vi absolutt har lyst på, forsikrer han.

 

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Bærums Verk 8-4

(2-1, 5-2, 1-1).

Stovnerhallen

Tilskuere: 141

Dommere: Andersson og Henriksen.

Mål for Sveiva: Marcus Gustafsson 3, Linus Svensson, Patric Rosenløw,  Andreas Sletten, Terje Gudbrandsen, Steffen Isaksen.

Utvisninger:Sveiva 2x2 minutter, BV 2x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!