Lett Sveiva-seier

Lett Sveiva-seier

 

Det var to rake motsetninger som møttes i Stovner­hallen i helga. Mens BV virket deppa og uinspirerte glødet sveiverne. Dermed ble det også to nye poeng.

Skrevet av:

 

Sveiva tok imot et Bærums Verk som ikke virket for interesserte i å spille innebandy på lørdag. Alt gikk på halv maskin, og de så ut til å mangle både glød og vilje.

Det gjorde ikke Sveiva. Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten oppsummerer kampen på følgende måte.

- Spillerne til Bærums Verk var umotiverte, og det var stikk motsatt hos oss. Vi viste både innsats og ryggrad. To nye poeng og grei skuring, slår han fast.

 

Selv om kampen endte 8-4 kunne og burde Sveiva vunnet med større margin i forhold til spillet på banen.

- Vi spilte godt, men målene vi slapp inn var litt for enkle. Det må vi luke bort, innrømmer Femtegjeld Sletten.

 

Lokaloppgjør neste

Sveiva kommer ikke til å møte et uinspirert mannskap i neste kamp. Da venter nemlig GIF i Lihallen.

- Det blir spennende mot GIF. Ballen har startet å rulle deres vei igjen, og de er sykt motiverte for å ta oss, sier Andreas Femtegjeld Sletten.

Likevel lover han alle med hjeret i Sveiva følgende.

- Er det et lag vi helst vil slå er det dem, og vi vil krige knallhardt. Vi satser på å gjenta bedriften da vi slo dem i sist kamp. Å slå GIF er et fint skritt på vei mot medalje, som vi absolutt har lyst på, forsikrer han.

 

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Bærums Verk 8-4

(2-1, 5-2, 1-1).

Stovnerhallen

Tilskuere: 141

Dommere: Andersson og Henriksen.

Mål for Sveiva: Marcus Gustafsson 3, Linus Svensson, Patric Rosenløw,  Andreas Sletten, Terje Gudbrandsen, Steffen Isaksen.

Utvisninger:Sveiva 2x2 minutter, BV 2x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!