Lett Sveiva-seier

Lett Sveiva-seier

 

Det var to rake motsetninger som møttes i Stovner­hallen i helga. Mens BV virket deppa og uinspirerte glødet sveiverne. Dermed ble det også to nye poeng.

 

Sveiva tok imot et Bærums Verk som ikke virket for interesserte i å spille innebandy på lørdag. Alt gikk på halv maskin, og de så ut til å mangle både glød og vilje.

Det gjorde ikke Sveiva. Kaptein Andreas Femtegjeld Sletten oppsummerer kampen på følgende måte.

- Spillerne til Bærums Verk var umotiverte, og det var stikk motsatt hos oss. Vi viste både innsats og ryggrad. To nye poeng og grei skuring, slår han fast.

 

Selv om kampen endte 8-4 kunne og burde Sveiva vunnet med større margin i forhold til spillet på banen.

- Vi spilte godt, men målene vi slapp inn var litt for enkle. Det må vi luke bort, innrømmer Femtegjeld Sletten.

 

Lokaloppgjør neste

Sveiva kommer ikke til å møte et uinspirert mannskap i neste kamp. Da venter nemlig GIF i Lihallen.

- Det blir spennende mot GIF. Ballen har startet å rulle deres vei igjen, og de er sykt motiverte for å ta oss, sier Andreas Femtegjeld Sletten.

Likevel lover han alle med hjeret i Sveiva følgende.

- Er det et lag vi helst vil slå er det dem, og vi vil krige knallhardt. Vi satser på å gjenta bedriften da vi slo dem i sist kamp. Å slå GIF er et fint skritt på vei mot medalje, som vi absolutt har lyst på, forsikrer han.

 

Innebandy, eliteserien, herrer:

Sveiva - Bærums Verk 8-4

(2-1, 5-2, 1-1).

Stovnerhallen

Tilskuere: 141

Dommere: Andersson og Henriksen.

Mål for Sveiva: Marcus Gustafsson 3, Linus Svensson, Patric Rosenløw,  Andreas Sletten, Terje Gudbrandsen, Steffen Isaksen.

Utvisninger:Sveiva 2x2 minutter, BV 2x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.