Leverte årsbeste i Bergen

Leverte årsbeste i Bergen

 

Hasle/Løren gjorde to strålende kamper og tok fire poeng fra Bergen som før helgens dobbeltoppgjør var ubeseiret. Likevel følte Hasle/Løren-trener Tommy Lund seg snytt for to poeng.

Skrevet av:

I lørdagens oppgjør leverte Lunds gutter årsbeste. Hasle/Løren ledet 2-0, men Bergen kom tilbake til 2-2. Fire minutter før slutt ble Oscar Lundqvist matchvinner for groruddølene med sin 3-2-scoring.  

-  Vi manglet flere spillere, men gutta viste enorm karakter og styrke. Dette er årsbeste, og kanskje den beste kampen vi har gjort så lenge jeg har trent laget, skryter Lund.  

Han hyller egne spillere for å ikke bli defensive og redde for å miste ledelsen sin.  

Før helgen hadde Bergen vunnet samtlige av sine tolv kamper denne sesongen.  

-  Det var deilig å bevise at vi kunne hamle opp med ett av ligaens beste lag på bortebane.  

I søndagens oppgjør ledet Hasle/Løren 4-2 til det gjensto drøyt tre minutter.  

-  Vi styrer absolutt alt og Bergen har lite å komme med, men maken til dømming i løpet av kampens siste minutter har jeg aldri vært borti på en norsk hockeybane før. Vi ble borttdømt, slår Lund fast.

 

Mange episoder 

Det begynte med at løperen Fredrik Thinn ble utvist for et keeperangrep. Like etter fikk Elia Hoelstad en ny utvisning Hasle/Løren ikke forsto mye av. I undertall kom Bergen tilbake til 4-4. Den siste scoringen var omdiskutert fordi flere mente at to Bergen-spillere sto i målgården da skuddet ble avfyrt og at målet burde vært underkjent. I ekstraomgangen sikret Bergen seieren med en tidlig scoring.  

Etter flere kontroversielle avgjørelser i toppoppgjøret hadde dommer Ole-Christian Bordvik følgende å si til Akers Avis Grodudalen.  

-  Jeg ønsker ikke å kommentere kampen, og jeg foreslår at du kontakter dommersjef Lars Olav Gaden i Norges Ishockeyforbund.  

Gaden var ikke til stede under kampen og kan ikke kommentere hendelser fra den.  

Hasle/Løren har bestemt seg for å legge inn en protest på bergens-dommeren.  

-  Det er vanskelig å nå fram med en protest med mindre de har konkrete beviser, sier dommersjefen, som forteller at det sjelden er mye støy rundt Ole-Christian Bordvik.  

 

Ikke et problem 

Denne sesongen skal Bergen spille 25 hjemmekamper og 14 bortekamper. Det synes Tommy Lund er merkverdig - spesielt med tanke på at dommerne sett kommer fra Bergen.  

-  Med mindre forbundet bruker penger på å fly inn en dommer utenfra tror jeg det blir veldig vanskelig å komme til Bergen og hente poeng.  

Gaden forteller at dommeroppsettet er et budsjettspørsmål.  

-  Det kommer an på hva klubbene vil betale. Vi prøver å skåne klubbene for de verste kostnadene - de har allerede store utgifter knyttet til reising.  

Han sier at Bergen er et problem fordi det er få dommere i distriktet.  

-  Vi flyr dommere i Bergen i ny og né, men det har ikke blitt klaget på «hjemmedømming» her før, sier Gaden.  

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Bergen - Hasle/Løren 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)

Bergen ishall

Tilskuere: 312

Dommer: Ole-Christian Bordvik

Mål for H/L: Ole Nikoma, Marius Andersen og Oscar Lundqvist

Utvisninger:

BIH 5x2 min.,

H/L 4x2 min.,

Skudd: 41-39

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Bergen - Hasle/Løren 5-4 (1-2, 1-2, 2-0, 1-0)

Bergen ishall

Tilskuere: 278

Dommer: Ole-Christian Bordvik

Mål for H/L: Joakim Tiller, Christoffer Waagenæs, Marius Andersen og Elia Hoelstad.

Utvisninger:

BIH 5x2 min.,

H/L 7x2 min., + 1x10 min.,

Skudd: 31-37

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!