ANNONSE

Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

 

Før kampen mot Amazon Grimstad hadde Linderud-Grei to målsettinger. De oppfylte den ene, men feilet på det andre. Dermed ble det uavgjort, akkurat som resultatet i kampen.

Linderud-Grei tok sitt aller første poeng i toppserien da Amazon Grimstad gjestet Grei-banen i helga. Samtidig scoret de sitt aller første mål i den øverste divisjonen. Begge deler er trener Glenn Kleven godt fornøyd med.

- Vi tar stadige nye steg samtidig som vi begynner å tilvenne oss nivået i toppserien. Nå har vi gjort unna tre toppseriekamper, og spillemessig henger vi godt med. Vi har ikke gjort oss bort på noen måte, og det gjorde vi heller ikke mot Amazon, slår han fast.

Linderud-Grei tok ledelsen i første omgang da Line Berntsen jobbet aggressivt mot en Amazon-forsvarer. Hun og Ellen Wang hadde en fin kombinasjon før ballen lå i nettet.

Dermed var én av målsettingene LGT sattet seg før kampen unnagjort.

 

Tøft i toppserien

En av de største overgangene LGT har møtt fra 1. divisjon til toppserien er den fysiske delen av spillet. De lever nå i en tøffere hverdag, men Glenn Kleven vil ikke si at dette kommer overraskende på laget.

- Nei, men den fysiske delen er noe du må føle på kroppen. Du må venne deg til nivået. Det blir som å gå fra barneskolen til ungdomsskolen. Det er en ny hverdag med nye krav, og det er naturlig at det tar litt tid.

- Jeg kan imidlertid love at vi jobber for å ta nye steg og bli fullverdige toppseriespillere.

- Så lenge man tar erfaringen er dette gunstig for damene. Vi ser hvor skoen trykker, og prøver å gjøre noe på det, sier Kleven.

 

Feilet

LGTs andre målsetting var å unngå baklengsmål fra dødball. Den målsettingen klarte de dessverre ikke å oppfylle i andre omgang.

- Nei, dessverre holdt ikke den inn, men vi skal jobbe på videre. Det lønner seg som kjent å trene, og det har vi store planer om å fortsette med.

Selv om vi bommet på den ene målsettingen vår mot Amazon føler jeg at vi er på sporet av noe. Jeg har tidligere sagt at vi ikke blir noen kasteball, og det holder vi ord på.

- Når det er sagt skal vi ikke være fornøyde med vi har fått hittil. Ett poeng er en start, men vi er sugne på mer. Det skal vi jobbe knallhardt på, lover han.

Selv om Linderud-Grei var nærmest tre poeng på lørdag, syntes Glenn Kleven at uavgjort var et rettferdig resultat.

- Objektiv sett er det nok det. Vi var nok nærmest full pott, men det er ikke noe å si på at de får med seg ett poeng, slår han fast.

 

På reisefot

Linderud-Grei har noen hektiske dager foran seg. I kveld spiller de den utsatte kampen mot Fløya i Tromsø, før de til lørdag reiser til Stavanger for å kjempe om fler poeng.

- Det blir to tøffe kamper, men vi frykter ingen. Dette er kamper med nye muligheter. Det blir spennende og vi gleder oss, slår Kleven fast.

 

Fotball, Toppserien, kvinner:

Linderud-Grei - Amazon Grimstad 1-1 (1-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Ann-Helene Rosenberg Østervold

Mål for LGT: Line Berntsen.

LGTs lag (4-3-1-2): Jeanette Stavsholt, Marlene Young, Ina Gausdal, Pernille F. Bakken, Mona Johannesen (Stine Høgli fra 65.), Mari Solstad (Ane Jakobsen Bjerke fra 75.), Sasha Andrews, Marte Keiseraas, Line Berntsen, Nina Thorne (Siham Loulanthi fra 75.), Ellen Wang.

Stjernene:

  • ** Ina Gausdal
  • * Line Berntsen
  • Pernille F. Bakken.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE