Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

 

Før kampen mot Amazon Grimstad hadde Linderud-Grei to målsettinger. De oppfylte den ene, men feilet på det andre. Dermed ble det uavgjort, akkurat som resultatet i kampen.

Skrevet av:

Linderud-Grei tok sitt aller første poeng i toppserien da Amazon Grimstad gjestet Grei-banen i helga. Samtidig scoret de sitt aller første mål i den øverste divisjonen. Begge deler er trener Glenn Kleven godt fornøyd med.

- Vi tar stadige nye steg samtidig som vi begynner å tilvenne oss nivået i toppserien. Nå har vi gjort unna tre toppseriekamper, og spillemessig henger vi godt med. Vi har ikke gjort oss bort på noen måte, og det gjorde vi heller ikke mot Amazon, slår han fast.

Linderud-Grei tok ledelsen i første omgang da Line Berntsen jobbet aggressivt mot en Amazon-forsvarer. Hun og Ellen Wang hadde en fin kombinasjon før ballen lå i nettet.

Dermed var én av målsettingene LGT sattet seg før kampen unnagjort.

 

Tøft i toppserien

En av de største overgangene LGT har møtt fra 1. divisjon til toppserien er den fysiske delen av spillet. De lever nå i en tøffere hverdag, men Glenn Kleven vil ikke si at dette kommer overraskende på laget.

- Nei, men den fysiske delen er noe du må føle på kroppen. Du må venne deg til nivået. Det blir som å gå fra barneskolen til ungdomsskolen. Det er en ny hverdag med nye krav, og det er naturlig at det tar litt tid.

- Jeg kan imidlertid love at vi jobber for å ta nye steg og bli fullverdige toppseriespillere.

- Så lenge man tar erfaringen er dette gunstig for damene. Vi ser hvor skoen trykker, og prøver å gjøre noe på det, sier Kleven.

 

Feilet

LGTs andre målsetting var å unngå baklengsmål fra dødball. Den målsettingen klarte de dessverre ikke å oppfylle i andre omgang.

- Nei, dessverre holdt ikke den inn, men vi skal jobbe på videre. Det lønner seg som kjent å trene, og det har vi store planer om å fortsette med.

Selv om vi bommet på den ene målsettingen vår mot Amazon føler jeg at vi er på sporet av noe. Jeg har tidligere sagt at vi ikke blir noen kasteball, og det holder vi ord på.

- Når det er sagt skal vi ikke være fornøyde med vi har fått hittil. Ett poeng er en start, men vi er sugne på mer. Det skal vi jobbe knallhardt på, lover han.

Selv om Linderud-Grei var nærmest tre poeng på lørdag, syntes Glenn Kleven at uavgjort var et rettferdig resultat.

- Objektiv sett er det nok det. Vi var nok nærmest full pott, men det er ikke noe å si på at de får med seg ett poeng, slår han fast.

 

På reisefot

Linderud-Grei har noen hektiske dager foran seg. I kveld spiller de den utsatte kampen mot Fløya i Tromsø, før de til lørdag reiser til Stavanger for å kjempe om fler poeng.

- Det blir to tøffe kamper, men vi frykter ingen. Dette er kamper med nye muligheter. Det blir spennende og vi gleder oss, slår Kleven fast.

 

Fotball, Toppserien, kvinner:

Linderud-Grei - Amazon Grimstad 1-1 (1-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Ann-Helene Rosenberg Østervold

Mål for LGT: Line Berntsen.

LGTs lag (4-3-1-2): Jeanette Stavsholt, Marlene Young, Ina Gausdal, Pernille F. Bakken, Mona Johannesen (Stine Høgli fra 65.), Mari Solstad (Ane Jakobsen Bjerke fra 75.), Sasha Andrews, Marte Keiseraas, Line Berntsen, Nina Thorne (Siham Loulanthi fra 75.), Ellen Wang.

Stjernene:

 • ** Ina Gausdal
 • * Line Berntsen
 • Pernille F. Bakken.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!