Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

Linderud-Grei tok sitt første toppseriepoeng

 

Før kampen mot Amazon Grimstad hadde Linderud-Grei to målsettinger. De oppfylte den ene, men feilet på det andre. Dermed ble det uavgjort, akkurat som resultatet i kampen.

Linderud-Grei tok sitt aller første poeng i toppserien da Amazon Grimstad gjestet Grei-banen i helga. Samtidig scoret de sitt aller første mål i den øverste divisjonen. Begge deler er trener Glenn Kleven godt fornøyd med.
- Vi tar stadige nye steg samtidig som vi begynner å tilvenne oss nivået i toppserien. Nå har vi gjort unna tre toppseriekamper, og spillemessig henger vi godt med. Vi har ikke gjort oss bort på noen måte, og det gjorde vi heller ikke mot Amazon, slår han fast.

Linderud-Grei tok ledelsen i første omgang da Line Berntsen jobbet aggressivt mot en Amazon-forsvarer. Hun og Ellen Wang hadde en fin kombinasjon før ballen lå i nettet.

Dermed var én av målsettingene LGT sattet seg før kampen unnagjort.

 

Tøft i toppserien

En av de største overgangene LGT har møtt fra 1. divisjon til toppserien er den fysiske delen av spillet. De lever nå i en tøffere hverdag, men Glenn Kleven vil ikke si at dette kommer overraskende på laget.

- Nei, men den fysiske delen er noe du må føle på kroppen. Du må venne deg til nivået. Det blir som å gå fra barneskolen til ungdomsskolen. Det er en ny hverdag med nye krav, og det er naturlig at det tar litt tid.

- Jeg kan imidlertid love at vi jobber for å ta nye steg og bli fullverdige toppseriespillere.

- Så lenge man tar erfaringen er dette gunstig for damene. Vi ser hvor skoen trykker, og prøver å gjøre noe på det, sier Kleven.

 

Feilet

LGTs andre målsetting var å unngå baklengsmål fra dødball. Den målsettingen klarte de dessverre ikke å oppfylle i andre omgang.

- Nei, dessverre holdt ikke den inn, men vi skal jobbe på videre. Det lønner seg som kjent å trene, og det har vi store planer om å fortsette med.

Selv om vi bommet på den ene målsettingen vår mot Amazon føler jeg at vi er på sporet av noe. Jeg har tidligere sagt at vi ikke blir noen kasteball, og det holder vi ord på.

- Når det er sagt skal vi ikke være fornøyde med vi har fått hittil. Ett poeng er en start, men vi er sugne på mer. Det skal vi jobbe knallhardt på, lover han.

Selv om Linderud-Grei var nærmest tre poeng på lørdag, syntes Glenn Kleven at uavgjort var et rettferdig resultat.

- Objektiv sett er det nok det. Vi var nok nærmest full pott, men det er ikke noe å si på at de får med seg ett poeng, slår han fast.

 

På reisefot

Linderud-Grei har noen hektiske dager foran seg. I kveld spiller de den utsatte kampen mot Fløya i Tromsø, før de til lørdag reiser til Stavanger for å kjempe om fler poeng.

- Det blir to tøffe kamper, men vi frykter ingen. Dette er kamper med nye muligheter. Det blir spennende og vi gleder oss, slår Kleven fast.

 

Fotball, Toppserien, kvinner:

Linderud-Grei - Amazon Grimstad 1-1 (1-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Ann-Helene Rosenberg Østervold

Mål for LGT: Line Berntsen.

LGTs lag (4-3-1-2): Jeanette Stavsholt, Marlene Young, Ina Gausdal, Pernille F. Bakken, Mona Johannesen (Stine Høgli fra 65.), Mari Solstad (Ane Jakobsen Bjerke fra 75.), Sasha Andrews, Marte Keiseraas, Line Berntsen, Nina Thorne (Siham Loulanthi fra 75.), Ellen Wang.

Stjernene:

 • ** Ina Gausdal
 • * Line Berntsen
 • Pernille F. Bakken.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste seier

– Årets morsomste seier

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!