Lovende før junior-NM

Lovende før junior-NM

 

Speed-svømmerne Hege Strøm Haukeland og Sara Boukili svømte seg til hver sin finale under Mjøssvøm sist helg. De to jentene sikret seg også enda et junior-NM-krav hver.

Skrevet av:

 Til sammen stilte SK Speed med 20 svømmere i alderen 12 til 16 år, og det var flere enn Boukili og Strøm Haukeland som gjorde det bra. Til sammen fikk svømmerne med seg sju klasseseire og én bestemannspremie.

- Vi er veldig fornøyde med Mjøssvøm. Dette er det beste stevnet vi har hatt til nå, sier hovedtrener Tom Eilert Karlsen.

Av de 60 deltakende klubbende endte Speed på en 14 plass.

- Svømmerne våre gjør det bedre på langbane. Det er et tegn på at de er godt trent, forklarer han.

 

Gode tider

Før stevnet hadde både Boukili og Strøm Haukeland klart hvert sitt junior-NM-krav og de var selvfølgelig strålende fornøyd med å doble antall starter til Norgesmesterskapet i begynnelsen av juli.

- Hege var kvalifisert på 200 butterfly fra før og kvalifiserte seg på 400 fri i helga. Sara var kvalifisert på 400 fri og kvalifiserte seg på 200 rygg, forklarer Karlsen.

Treneren anser begge disse to prestasjonene blant klubbens beste i helga. I tillegg trekker han fram Hanna Louise Berges 200 medley på 2.49.25, Sara Torp Myhres 200 bryst på 2.59.76, Henrik Flood Kviens 100 fri på 1.01.18 og Jonas Hagmansens 400 fri på 5.02.72.

Sistenevnte stakk forøvrig av med bestemannspremien i 97-klassen for innsatsen sin på nettopp 400 fri.

 

Til Ungarn

For de fleste av Speed-svømmerne markerte Mjøssvøm slutten på sesongen. Fire av jentene drar derimot på treningsleir til Ungarn i morgen, lørdag, for å forberede seg til Norgesmesterskapet i juli.

I tillegg til Boukilis og Strøm Haukelands individuelle NM-starter stiller også klubben med et stafettlag. Til dette laget var Boukili og Strøm Haukeland forhåndsuttatt sammen med Sara Torp Myhre, mens Andrea Kvalheim sikret seg den siste plassen gjennom «amerikansk uttak» i helga.

Furuset-klubben Varg deltok med tre svømmere på Mjøssvøm - 18 år gamle Odin Spangen Normann fikk søndagens bestemanspremie for sin 200 fri.

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!