Lovende før junior-NM

Lovende før junior-NM

 

Speed-svømmerne Hege Strøm Haukeland og Sara Boukili svømte seg til hver sin finale under Mjøssvøm sist helg. De to jentene sikret seg også enda et junior-NM-krav hver.

Skrevet av:

 Til sammen stilte SK Speed med 20 svømmere i alderen 12 til 16 år, og det var flere enn Boukili og Strøm Haukeland som gjorde det bra. Til sammen fikk svømmerne med seg sju klasseseire og én bestemannspremie.

- Vi er veldig fornøyde med Mjøssvøm. Dette er det beste stevnet vi har hatt til nå, sier hovedtrener Tom Eilert Karlsen.

Av de 60 deltakende klubbende endte Speed på en 14 plass.

- Svømmerne våre gjør det bedre på langbane. Det er et tegn på at de er godt trent, forklarer han.

 

Gode tider

Før stevnet hadde både Boukili og Strøm Haukeland klart hvert sitt junior-NM-krav og de var selvfølgelig strålende fornøyd med å doble antall starter til Norgesmesterskapet i begynnelsen av juli.

- Hege var kvalifisert på 200 butterfly fra før og kvalifiserte seg på 400 fri i helga. Sara var kvalifisert på 400 fri og kvalifiserte seg på 200 rygg, forklarer Karlsen.

Treneren anser begge disse to prestasjonene blant klubbens beste i helga. I tillegg trekker han fram Hanna Louise Berges 200 medley på 2.49.25, Sara Torp Myhres 200 bryst på 2.59.76, Henrik Flood Kviens 100 fri på 1.01.18 og Jonas Hagmansens 400 fri på 5.02.72.

Sistenevnte stakk forøvrig av med bestemannspremien i 97-klassen for innsatsen sin på nettopp 400 fri.

 

Til Ungarn

For de fleste av Speed-svømmerne markerte Mjøssvøm slutten på sesongen. Fire av jentene drar derimot på treningsleir til Ungarn i morgen, lørdag, for å forberede seg til Norgesmesterskapet i juli.

I tillegg til Boukilis og Strøm Haukelands individuelle NM-starter stiller også klubben med et stafettlag. Til dette laget var Boukili og Strøm Haukeland forhåndsuttatt sammen med Sara Torp Myhre, mens Andrea Kvalheim sikret seg den siste plassen gjennom «amerikansk uttak» i helga.

Furuset-klubben Varg deltok med tre svømmere på Mjøssvøm - 18 år gamle Odin Spangen Normann fikk søndagens bestemanspremie for sin 200 fri.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!