Lover 20 mål for Grorud

Lover 20 mål for Grorud

 

Den fargerike kantspilleren Rocky Lekaj tror Groruds fotballherrer vil overraske i 2. divisjon.

- Jeg har lovet Richard Pedersen (hovedleder i Grorud IL) 20 scoringer i 2. divisjon. Det er et mål jeg tror er oppnåelig. Jeg må ha noe å strekke meg mot, sier Rocky Lekaj.

Kantspilleren, som nettet 23 ganger for Grorud i fjorårets 3. divisjon, tror ikke nivåforskjellen på divisjonene vil utgjøre stor forskjell.

- For meg er ikke nivået i 2. divisjon noe å frykte. Det er det siste jeg tenker på. Nivåmessig tror jeg også gutta som ikke har spilt 2. divisjon tidligere raskt kommer inn i det, sier den tidligere Grei, Sheffield Wednesday, Lyn og Romsås-spilleren.

Tror på en god sesong

Bookmakerne har ingen tro på de nyopprykkede gutta fra Grorud, og har plassert dem helt sist i årets 2. divisjon, avd. 1.

- De får tro akkurat hva de vil. Det er ikke så viktig for oss. Siden oktober har vi trent fem ganger hver uke pluss treningskamper. Alle gleder seg nå til sesongstart, sier Lekaj.

Han håper på mye spilletid under Rolf Teigen.

- Jeg avsluttet sesongen godt i fjor, og har jobbet hardt i vinter. Selv føler jeg at jeg har tatt nye steg, og jeg håper på mye spilletid, sier han.

Trives

Rocky Lekaj sier også at han trives godt i Grorud om dagen.

- Absolutt, vi har et kjempemiljø her. Alle kjenner alle og er kompiser. Nå håper jeg vi kan få det til å stemme like godt på banen. Jeg vil gjerne takke både Richard Pedersen, Rolf Teigen og Mathias Haugaasen for tilliten med godt spill på matta, sier Lekaj.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!