Lover 20 mål for Grorud

Lover 20 mål for Grorud

 

Den fargerike kantspilleren Rocky Lekaj tror Groruds fotballherrer vil overraske i 2. divisjon.

Skrevet av:

- Jeg har lovet Richard Pedersen (hovedleder i Grorud IL) 20 scoringer i 2. divisjon. Det er et mål jeg tror er oppnåelig. Jeg må ha noe å strekke meg mot, sier Rocky Lekaj.

Kantspilleren, som nettet 23 ganger for Grorud i fjorårets 3. divisjon, tror ikke nivåforskjellen på divisjonene vil utgjøre stor forskjell.

- For meg er ikke nivået i 2. divisjon noe å frykte. Det er det siste jeg tenker på. Nivåmessig tror jeg også gutta som ikke har spilt 2. divisjon tidligere raskt kommer inn i det, sier den tidligere Grei, Sheffield Wednesday, Lyn og Romsås-spilleren.

Tror på en god sesong

Bookmakerne har ingen tro på de nyopprykkede gutta fra Grorud, og har plassert dem helt sist i årets 2. divisjon, avd. 1.

- De får tro akkurat hva de vil. Det er ikke så viktig for oss. Siden oktober har vi trent fem ganger hver uke pluss treningskamper. Alle gleder seg nå til sesongstart, sier Lekaj.

Han håper på mye spilletid under Rolf Teigen.

- Jeg avsluttet sesongen godt i fjor, og har jobbet hardt i vinter. Selv føler jeg at jeg har tatt nye steg, og jeg håper på mye spilletid, sier han.

Trives

Rocky Lekaj sier også at han trives godt i Grorud om dagen.

- Absolutt, vi har et kjempemiljø her. Alle kjenner alle og er kompiser. Nå håper jeg vi kan få det til å stemme like godt på banen. Jeg vil gjerne takke både Richard Pedersen, Rolf Teigen og Mathias Haugaasen for tilliten med godt spill på matta, sier Lekaj.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!