Lover 20 mål for Grorud

Lover 20 mål for Grorud

 

Den fargerike kantspilleren Rocky Lekaj tror Groruds fotballherrer vil overraske i 2. divisjon.

- Jeg har lovet Richard Pedersen (hovedleder i Grorud IL) 20 scoringer i 2. divisjon. Det er et mål jeg tror er oppnåelig. Jeg må ha noe å strekke meg mot, sier Rocky Lekaj.

Kantspilleren, som nettet 23 ganger for Grorud i fjorårets 3. divisjon, tror ikke nivåforskjellen på divisjonene vil utgjøre stor forskjell.

- For meg er ikke nivået i 2. divisjon noe å frykte. Det er det siste jeg tenker på. Nivåmessig tror jeg også gutta som ikke har spilt 2. divisjon tidligere raskt kommer inn i det, sier den tidligere Grei, Sheffield Wednesday, Lyn og Romsås-spilleren.

Tror på en god sesong

Bookmakerne har ingen tro på de nyopprykkede gutta fra Grorud, og har plassert dem helt sist i årets 2. divisjon, avd. 1.

- De får tro akkurat hva de vil. Det er ikke så viktig for oss. Siden oktober har vi trent fem ganger hver uke pluss treningskamper. Alle gleder seg nå til sesongstart, sier Lekaj.

Han håper på mye spilletid under Rolf Teigen.

- Jeg avsluttet sesongen godt i fjor, og har jobbet hardt i vinter. Selv føler jeg at jeg har tatt nye steg, og jeg håper på mye spilletid, sier han.

Trives

Rocky Lekaj sier også at han trives godt i Grorud om dagen.

- Absolutt, vi har et kjempemiljø her. Alle kjenner alle og er kompiser. Nå håper jeg vi kan få det til å stemme like godt på banen. Jeg vil gjerne takke både Richard Pedersen, Rolf Teigen og Mathias Haugaasen for tilliten med godt spill på matta, sier Lekaj.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.