Lover 20 mål for Grorud

Lover 20 mål for Grorud

 

Den fargerike kantspilleren Rocky Lekaj tror Groruds fotballherrer vil overraske i 2. divisjon.

Skrevet av:

- Jeg har lovet Richard Pedersen (hovedleder i Grorud IL) 20 scoringer i 2. divisjon. Det er et mål jeg tror er oppnåelig. Jeg må ha noe å strekke meg mot, sier Rocky Lekaj.

Kantspilleren, som nettet 23 ganger for Grorud i fjorårets 3. divisjon, tror ikke nivåforskjellen på divisjonene vil utgjøre stor forskjell.

- For meg er ikke nivået i 2. divisjon noe å frykte. Det er det siste jeg tenker på. Nivåmessig tror jeg også gutta som ikke har spilt 2. divisjon tidligere raskt kommer inn i det, sier den tidligere Grei, Sheffield Wednesday, Lyn og Romsås-spilleren.

Tror på en god sesong

Bookmakerne har ingen tro på de nyopprykkede gutta fra Grorud, og har plassert dem helt sist i årets 2. divisjon, avd. 1.

- De får tro akkurat hva de vil. Det er ikke så viktig for oss. Siden oktober har vi trent fem ganger hver uke pluss treningskamper. Alle gleder seg nå til sesongstart, sier Lekaj.

Han håper på mye spilletid under Rolf Teigen.

- Jeg avsluttet sesongen godt i fjor, og har jobbet hardt i vinter. Selv føler jeg at jeg har tatt nye steg, og jeg håper på mye spilletid, sier han.

Trives

Rocky Lekaj sier også at han trives godt i Grorud om dagen.

- Absolutt, vi har et kjempemiljø her. Alle kjenner alle og er kompiser. Nå håper jeg vi kan få det til å stemme like godt på banen. Jeg vil gjerne takke både Richard Pedersen, Rolf Teigen og Mathias Haugaasen for tilliten med godt spill på matta, sier Lekaj.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!