Lover 20 mål for Grorud

Lover 20 mål for Grorud

 

Den fargerike kantspilleren Rocky Lekaj tror Groruds fotballherrer vil overraske i 2. divisjon.

Skrevet av:

- Jeg har lovet Richard Pedersen (hovedleder i Grorud IL) 20 scoringer i 2. divisjon. Det er et mål jeg tror er oppnåelig. Jeg må ha noe å strekke meg mot, sier Rocky Lekaj.

Kantspilleren, som nettet 23 ganger for Grorud i fjorårets 3. divisjon, tror ikke nivåforskjellen på divisjonene vil utgjøre stor forskjell.

- For meg er ikke nivået i 2. divisjon noe å frykte. Det er det siste jeg tenker på. Nivåmessig tror jeg også gutta som ikke har spilt 2. divisjon tidligere raskt kommer inn i det, sier den tidligere Grei, Sheffield Wednesday, Lyn og Romsås-spilleren.

Tror på en god sesong

Bookmakerne har ingen tro på de nyopprykkede gutta fra Grorud, og har plassert dem helt sist i årets 2. divisjon, avd. 1.

- De får tro akkurat hva de vil. Det er ikke så viktig for oss. Siden oktober har vi trent fem ganger hver uke pluss treningskamper. Alle gleder seg nå til sesongstart, sier Lekaj.

Han håper på mye spilletid under Rolf Teigen.

- Jeg avsluttet sesongen godt i fjor, og har jobbet hardt i vinter. Selv føler jeg at jeg har tatt nye steg, og jeg håper på mye spilletid, sier han.

Trives

Rocky Lekaj sier også at han trives godt i Grorud om dagen.

- Absolutt, vi har et kjempemiljø her. Alle kjenner alle og er kompiser. Nå håper jeg vi kan få det til å stemme like godt på banen. Jeg vil gjerne takke både Richard Pedersen, Rolf Teigen og Mathias Haugaasen for tilliten med godt spill på matta, sier Lekaj.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!