Målløs-damene er i gang

Målløs-damene er i gang

 

Målløs-damene så ut til å ha premierenerver under serieåpningen hjemme mot Nidaros i helga. Likevel cruiset de inn til årets to første poeng.

Skrevet av:

Søndag formiddag tok Målløs-damene imot Nidaros til seriepremiere i Apalløkka. Målløs virket lett anspent og preget av stundens alvor. De malte på mot Nirdaros' boks, men det ble for trangt. Likevel må man være ærlige å si at de hadde  få problemer med å sikre seg sesongens to første poeng. Etter kampen var det lettelse å spore hos både damene og trener Espen Hoff.

- Det var godt å få ut spenninga av kroppen. Mange av jentene slet med premierenerver og hadde generelt mye spenning i kroppen. Vi slapp oss ikke helt løs, forklarer han.

Likevel var det aldri noen særlig tvil for hverken publikum eller presse hvor poengene i oppgjøret ville gå.

- Selv om vi var anspente følte vi oss aldri truet. Jeg var aldri bekymret for at vi ikke skulle vinne, slår Hoff fast.

Best i tredje

Den første perioden endte uavgjort 1-1, mens den andre ble vunnet 2-1 av Målløs. I den siste perioden åpnet imidlertid kampen seg mer, og Målløs fikk mer flyt i sitt spill. Tredje periode ble vunnet 4-2.

- Vi fikk gjort noen små justeringer, og jentene var flinke til å gjennomføre taktikken. Vi fikk tre løperekker og full fart i beina. Da fikk vi kjørt over Nidaros med god uttelling, forteller Espen Hoff.

Etter en 7-4-seier i første seriekamp, sier treneren seg greit fornøyd.

- Jeg er alltid fornøyd når vi vinner en kamp. Vi oppnådde det viktigste, samtidig som vi klarte delmålene våre. Det er bra, sier han.

Målløs' beste

Elisabeth Torp ble med sine tre scoringer kåret til Målløs' beste spiller etter kampen.

- Jeg syntes det var gøy å se at hun turte utfordre motstanderen. Hun stolte på skuddene, teknikken og farten sin. Når Elisabeth har troen på seg selv er hun ekstremt god. Den troen ser hun ut til å ha fått etter å ha vært med på det norske landslaget. Det er kjempegøy, sier Hoff.

Sandra Sjöströms innsats mot Nidaros skal heller ikke glemmes. Med rå duellinnsats, fart og to scoringer var hun et konstant uromoment. Espen Hoff deler entusiasmen, men fremhever at dette var en lagseier.

- Det var generelt en god laginnsats. Vi har høyt tempo, og vi jobber for hverandre. Det er slik vi vil fremstå på banen. Vi er et jevnt besatt lag som maler på for lagkameratene, og det fungerer, sier han.

Overraskelse

På spørsmål om det er noen av helgas resultater som overraska Målløs-treneren, dro han fram to resultater.

- Det første jeg er overrasket over, er at Tunet vant såpass klart over Holmlia (10-5). Det andre er at Sveiva slipper inn tre mål i siste periode mot Akerselva slik at de fikk uavgjort 3-3, sier han.

Og det er nettopp Akerselva som blir neste ufordring for Målløs-damene.

- Vi håper vi skal klare den oppgaven. Vi hadde et greit tak på dem i fjor, men vi vant bare med ett mål i hver kamp. Det blir jevnt og tøft, men vi må levere i sånne kamper om vi skal fullføre målsettingen om en topp-3-plassering, sier han.

Etter Akerselva-kampen blir det imidlertid glohett i Groruddalen. Da kommer nemlig derbyet mellom Sveiva og Målløs.

- Det blir artig. Da får vi spilt mot et topplag. Det blir mye følelser rundt den kampen, lover Hoff.

Innebandy,eliteserien, kvinner:

Målløs - Nidaros 7-4 (1-1, 2-1, 4-2).

Apalløkka.

Tilskuere: 24.

Dommere: Haug/Rønningen.

 Mål for Målløs: Elisabeth Torp 3, Sandra Sjöström 2, Lena Jokstad, Malén Simonsen.

Utvisninger: Målløs 3x2 minutter,Nidaros 1x2 minutter.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!