Målløs-damene er i gang

Målløs-damene er i gang

 

Målløs-damene så ut til å ha premierenerver under serieåpningen hjemme mot Nidaros i helga. Likevel cruiset de inn til årets to første poeng.

Søndag formiddag tok Målløs-damene imot Nidaros til seriepremiere i Apalløkka. Målløs virket lett anspent og preget av stundens alvor. De malte på mot Nirdaros' boks, men det ble for trangt. Likevel må man være ærlige å si at de hadde  få problemer med å sikre seg sesongens to første poeng. Etter kampen var det lettelse å spore hos både damene og trener Espen Hoff.

- Det var godt å få ut spenninga av kroppen. Mange av jentene slet med premierenerver og hadde generelt mye spenning i kroppen. Vi slapp oss ikke helt løs, forklarer han.

Likevel var det aldri noen særlig tvil for hverken publikum eller presse hvor poengene i oppgjøret ville gå.

- Selv om vi var anspente følte vi oss aldri truet. Jeg var aldri bekymret for at vi ikke skulle vinne, slår Hoff fast.

Best i tredje

Den første perioden endte uavgjort 1-1, mens den andre ble vunnet 2-1 av Målløs. I den siste perioden åpnet imidlertid kampen seg mer, og Målløs fikk mer flyt i sitt spill. Tredje periode ble vunnet 4-2.

- Vi fikk gjort noen små justeringer, og jentene var flinke til å gjennomføre taktikken. Vi fikk tre løperekker og full fart i beina. Da fikk vi kjørt over Nidaros med god uttelling, forteller Espen Hoff.

Etter en 7-4-seier i første seriekamp, sier treneren seg greit fornøyd.

- Jeg er alltid fornøyd når vi vinner en kamp. Vi oppnådde det viktigste, samtidig som vi klarte delmålene våre. Det er bra, sier han.

Målløs' beste

Elisabeth Torp ble med sine tre scoringer kåret til Målløs' beste spiller etter kampen.

- Jeg syntes det var gøy å se at hun turte utfordre motstanderen. Hun stolte på skuddene, teknikken og farten sin. Når Elisabeth har troen på seg selv er hun ekstremt god. Den troen ser hun ut til å ha fått etter å ha vært med på det norske landslaget. Det er kjempegøy, sier Hoff.

Sandra Sjöströms innsats mot Nidaros skal heller ikke glemmes. Med rå duellinnsats, fart og to scoringer var hun et konstant uromoment. Espen Hoff deler entusiasmen, men fremhever at dette var en lagseier.

- Det var generelt en god laginnsats. Vi har høyt tempo, og vi jobber for hverandre. Det er slik vi vil fremstå på banen. Vi er et jevnt besatt lag som maler på for lagkameratene, og det fungerer, sier han.

Overraskelse

På spørsmål om det er noen av helgas resultater som overraska Målløs-treneren, dro han fram to resultater.

- Det første jeg er overrasket over, er at Tunet vant såpass klart over Holmlia (10-5). Det andre er at Sveiva slipper inn tre mål i siste periode mot Akerselva slik at de fikk uavgjort 3-3, sier han.

Og det er nettopp Akerselva som blir neste ufordring for Målløs-damene.

- Vi håper vi skal klare den oppgaven. Vi hadde et greit tak på dem i fjor, men vi vant bare med ett mål i hver kamp. Det blir jevnt og tøft, men vi må levere i sånne kamper om vi skal fullføre målsettingen om en topp-3-plassering, sier han.

Etter Akerselva-kampen blir det imidlertid glohett i Groruddalen. Da kommer nemlig derbyet mellom Sveiva og Målløs.

- Det blir artig. Da får vi spilt mot et topplag. Det blir mye følelser rundt den kampen, lover Hoff.

Innebandy,eliteserien, kvinner:

Målløs - Nidaros 7-4 (1-1, 2-1, 4-2).

Apalløkka.

Tilskuere: 24.

Dommere: Haug/Rønningen.

 Mål for Målløs: Elisabeth Torp 3, Sandra Sjöström 2, Lena Jokstad, Malén Simonsen.

Utvisninger: Målløs 3x2 minutter,Nidaros 1x2 minutter.

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.