Målløs-damene er i gang

Målløs-damene er i gang

 

Målløs-damene så ut til å ha premierenerver under serieåpningen hjemme mot Nidaros i helga. Likevel cruiset de inn til årets to første poeng.

Søndag formiddag tok Målløs-damene imot Nidaros til seriepremiere i Apalløkka. Målløs virket lett anspent og preget av stundens alvor. De malte på mot Nirdaros' boks, men det ble for trangt. Likevel må man være ærlige å si at de hadde  få problemer med å sikre seg sesongens to første poeng. Etter kampen var det lettelse å spore hos både damene og trener Espen Hoff.

- Det var godt å få ut spenninga av kroppen. Mange av jentene slet med premierenerver og hadde generelt mye spenning i kroppen. Vi slapp oss ikke helt løs, forklarer han.

Likevel var det aldri noen særlig tvil for hverken publikum eller presse hvor poengene i oppgjøret ville gå.

- Selv om vi var anspente følte vi oss aldri truet. Jeg var aldri bekymret for at vi ikke skulle vinne, slår Hoff fast.

Best i tredje

Den første perioden endte uavgjort 1-1, mens den andre ble vunnet 2-1 av Målløs. I den siste perioden åpnet imidlertid kampen seg mer, og Målløs fikk mer flyt i sitt spill. Tredje periode ble vunnet 4-2.

- Vi fikk gjort noen små justeringer, og jentene var flinke til å gjennomføre taktikken. Vi fikk tre løperekker og full fart i beina. Da fikk vi kjørt over Nidaros med god uttelling, forteller Espen Hoff.

Etter en 7-4-seier i første seriekamp, sier treneren seg greit fornøyd.

- Jeg er alltid fornøyd når vi vinner en kamp. Vi oppnådde det viktigste, samtidig som vi klarte delmålene våre. Det er bra, sier han.

Målløs' beste

Elisabeth Torp ble med sine tre scoringer kåret til Målløs' beste spiller etter kampen.

- Jeg syntes det var gøy å se at hun turte utfordre motstanderen. Hun stolte på skuddene, teknikken og farten sin. Når Elisabeth har troen på seg selv er hun ekstremt god. Den troen ser hun ut til å ha fått etter å ha vært med på det norske landslaget. Det er kjempegøy, sier Hoff.

Sandra Sjöströms innsats mot Nidaros skal heller ikke glemmes. Med rå duellinnsats, fart og to scoringer var hun et konstant uromoment. Espen Hoff deler entusiasmen, men fremhever at dette var en lagseier.

- Det var generelt en god laginnsats. Vi har høyt tempo, og vi jobber for hverandre. Det er slik vi vil fremstå på banen. Vi er et jevnt besatt lag som maler på for lagkameratene, og det fungerer, sier han.

Overraskelse

På spørsmål om det er noen av helgas resultater som overraska Målløs-treneren, dro han fram to resultater.

- Det første jeg er overrasket over, er at Tunet vant såpass klart over Holmlia (10-5). Det andre er at Sveiva slipper inn tre mål i siste periode mot Akerselva slik at de fikk uavgjort 3-3, sier han.

Og det er nettopp Akerselva som blir neste ufordring for Målløs-damene.

- Vi håper vi skal klare den oppgaven. Vi hadde et greit tak på dem i fjor, men vi vant bare med ett mål i hver kamp. Det blir jevnt og tøft, men vi må levere i sånne kamper om vi skal fullføre målsettingen om en topp-3-plassering, sier han.

Etter Akerselva-kampen blir det imidlertid glohett i Groruddalen. Da kommer nemlig derbyet mellom Sveiva og Målløs.

- Det blir artig. Da får vi spilt mot et topplag. Det blir mye følelser rundt den kampen, lover Hoff.

Innebandy,eliteserien, kvinner:

Målløs - Nidaros 7-4 (1-1, 2-1, 4-2).

Apalløkka.

Tilskuere: 24.

Dommere: Haug/Rønningen.

 Mål for Målløs: Elisabeth Torp 3, Sandra Sjöström 2, Lena Jokstad, Malén Simonsen.

Utvisninger: Målløs 3x2 minutter,Nidaros 1x2 minutter.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!