Målløs + Grei = Sant?

Målløs + Grei = Sant?

 

Groruddalens nest største innebandyklubber tygger for tiden på ideén om å slå seg sammen. Avgjørelsen kan komme allerede til neste uke.

Skrevet av:

Innebandylagene Målløs og Grei har kjempet mot hverandre i mange sesonger.

Både i eliteserien for kvinner og i 1. divisjon for herrer. Nå er sesongen over, og klubbene er i kontakt om å slå seg sammen.

Jan Teigen er leder i Grei innebandy. Han presiserer at det ennå ikke er fattet noen beslutning, men erkjenner at det jobbes for å slå sammen klubbene.

 

- Ja, vi jobber for og snakker mot det. Begge klubbene ønsker å få en større og sterkere organisasjon. Det er målsettingen vår.

- Det er tungt å drive innebandyklubb, og begge klubbene merker hvor hardt det er å skaffe de nødvendige midlene, sier han.

- Hvorfor?

- Vi ligger for nærme hverandre. Det er for mange klubber i Groruddalen som kjemper om de samme spillerne og sponsorene. Derfor vil vi lage gode synergier mellom Grei og Målløs.

- Grei har vært en farmerklubb lenge, men om vi får slått sammen lagene så kan man også bygge disse spillerne til egen klubb i stedet for at de forsvinner, sier Jan Teigen.

Når?

Et endelig svar på om det blir sammenslåing mellom de to klubbene kan komme i løpet av kort tid.

- Vi er på forstadiet og vet ikke om det blir en sammenslåing ennå, men vi skal ha et ekstraordinært årsmøte neste uke hvor den endelige beslutningen skal tas i Grei, sier Jan Teigen.

Målløs har allerede hatt ett ekstraordinært årsmøte hvor det ble stemt til fordel for sammenslåing med et klart flertall.

- Vil det bli forandringer på navn, lag, spillere og annet om det blir sammenslåing?

- Det er for tidlig å svare på. Dette arbeidet vi nå driver med er for å skape gode synergier, og se om det er lønnsomt for klubbene. Da må eventuelt det andre komme på plass ved et senere tidspunkt, sier Jan Teigen.

 

Dette er ikke første gang klubbene har lekt med tankene rundt sammenslåing.

- Nei, det har vært snakk om dette tidligere, men idéen har muligens modnet litt etter hvert. Vi ser uansett bare positivt på dette, og håper å få folk til å bli med. Det er det viktigste, avslutter Teigen.

Akers Avis Groruddalen prøvde også å komme i kontakt med Målløs om saken, uten å lykkes.

PS: Det er nå klart at Målløs-herrene slipper å spille kvalifisering, og kan glede seg til å spille eliteserie sammen Sveiva og Gjelleråsen til neste sesong.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!