Målløs + Grei = Sant?

Målløs + Grei = Sant?

 

Groruddalens nest største innebandyklubber tygger for tiden på ideén om å slå seg sammen. Avgjørelsen kan komme allerede til neste uke.

Innebandylagene Målløs og Grei har kjempet mot hverandre i mange sesonger.

Både i eliteserien for kvinner og i 1. divisjon for herrer. Nå er sesongen over, og klubbene er i kontakt om å slå seg sammen.

Jan Teigen er leder i Grei innebandy. Han presiserer at det ennå ikke er fattet noen beslutning, men erkjenner at det jobbes for å slå sammen klubbene.

 

- Ja, vi jobber for og snakker mot det. Begge klubbene ønsker å få en større og sterkere organisasjon. Det er målsettingen vår.

- Det er tungt å drive innebandyklubb, og begge klubbene merker hvor hardt det er å skaffe de nødvendige midlene, sier han.

- Hvorfor?

- Vi ligger for nærme hverandre. Det er for mange klubber i Groruddalen som kjemper om de samme spillerne og sponsorene. Derfor vil vi lage gode synergier mellom Grei og Målløs.

- Grei har vært en farmerklubb lenge, men om vi får slått sammen lagene så kan man også bygge disse spillerne til egen klubb i stedet for at de forsvinner, sier Jan Teigen.

Når?

Et endelig svar på om det blir sammenslåing mellom de to klubbene kan komme i løpet av kort tid.

- Vi er på forstadiet og vet ikke om det blir en sammenslåing ennå, men vi skal ha et ekstraordinært årsmøte neste uke hvor den endelige beslutningen skal tas i Grei, sier Jan Teigen.

Målløs har allerede hatt ett ekstraordinært årsmøte hvor det ble stemt til fordel for sammenslåing med et klart flertall.

- Vil det bli forandringer på navn, lag, spillere og annet om det blir sammenslåing?

- Det er for tidlig å svare på. Dette arbeidet vi nå driver med er for å skape gode synergier, og se om det er lønnsomt for klubbene. Da må eventuelt det andre komme på plass ved et senere tidspunkt, sier Jan Teigen.

 

Dette er ikke første gang klubbene har lekt med tankene rundt sammenslåing.

- Nei, det har vært snakk om dette tidligere, men idéen har muligens modnet litt etter hvert. Vi ser uansett bare positivt på dette, og håper å få folk til å bli med. Det er det viktigste, avslutter Teigen.

Akers Avis Groruddalen prøvde også å komme i kontakt med Målløs om saken, uten å lykkes.

PS: Det er nå klart at Målløs-herrene slipper å spille kvalifisering, og kan glede seg til å spille eliteserie sammen Sveiva og Gjelleråsen til neste sesong.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.