Målløs + Grei = Sant?

Målløs + Grei = Sant?

 

Groruddalens nest største innebandyklubber tygger for tiden på ideén om å slå seg sammen. Avgjørelsen kan komme allerede til neste uke.

Innebandylagene Målløs og Grei har kjempet mot hverandre i mange sesonger.

Både i eliteserien for kvinner og i 1. divisjon for herrer. Nå er sesongen over, og klubbene er i kontakt om å slå seg sammen.

Jan Teigen er leder i Grei innebandy. Han presiserer at det ennå ikke er fattet noen beslutning, men erkjenner at det jobbes for å slå sammen klubbene.

 

- Ja, vi jobber for og snakker mot det. Begge klubbene ønsker å få en større og sterkere organisasjon. Det er målsettingen vår.

- Det er tungt å drive innebandyklubb, og begge klubbene merker hvor hardt det er å skaffe de nødvendige midlene, sier han.

- Hvorfor?

- Vi ligger for nærme hverandre. Det er for mange klubber i Groruddalen som kjemper om de samme spillerne og sponsorene. Derfor vil vi lage gode synergier mellom Grei og Målløs.

- Grei har vært en farmerklubb lenge, men om vi får slått sammen lagene så kan man også bygge disse spillerne til egen klubb i stedet for at de forsvinner, sier Jan Teigen.

Når?

Et endelig svar på om det blir sammenslåing mellom de to klubbene kan komme i løpet av kort tid.

- Vi er på forstadiet og vet ikke om det blir en sammenslåing ennå, men vi skal ha et ekstraordinært årsmøte neste uke hvor den endelige beslutningen skal tas i Grei, sier Jan Teigen.

Målløs har allerede hatt ett ekstraordinært årsmøte hvor det ble stemt til fordel for sammenslåing med et klart flertall.

- Vil det bli forandringer på navn, lag, spillere og annet om det blir sammenslåing?

- Det er for tidlig å svare på. Dette arbeidet vi nå driver med er for å skape gode synergier, og se om det er lønnsomt for klubbene. Da må eventuelt det andre komme på plass ved et senere tidspunkt, sier Jan Teigen.

 

Dette er ikke første gang klubbene har lekt med tankene rundt sammenslåing.

- Nei, det har vært snakk om dette tidligere, men idéen har muligens modnet litt etter hvert. Vi ser uansett bare positivt på dette, og håper å få folk til å bli med. Det er det viktigste, avslutter Teigen.

Akers Avis Groruddalen prøvde også å komme i kontakt med Målløs om saken, uten å lykkes.

PS: Det er nå klart at Målløs-herrene slipper å spille kvalifisering, og kan glede seg til å spille eliteserie sammen Sveiva og Gjelleråsen til neste sesong.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!