Målløs + Grei = Sant?

Målløs + Grei = Sant?

 

Groruddalens nest største innebandyklubber tygger for tiden på ideén om å slå seg sammen. Avgjørelsen kan komme allerede til neste uke.

Skrevet av:

Innebandylagene Målløs og Grei har kjempet mot hverandre i mange sesonger.

Både i eliteserien for kvinner og i 1. divisjon for herrer. Nå er sesongen over, og klubbene er i kontakt om å slå seg sammen.

Jan Teigen er leder i Grei innebandy. Han presiserer at det ennå ikke er fattet noen beslutning, men erkjenner at det jobbes for å slå sammen klubbene.

 

- Ja, vi jobber for og snakker mot det. Begge klubbene ønsker å få en større og sterkere organisasjon. Det er målsettingen vår.

- Det er tungt å drive innebandyklubb, og begge klubbene merker hvor hardt det er å skaffe de nødvendige midlene, sier han.

- Hvorfor?

- Vi ligger for nærme hverandre. Det er for mange klubber i Groruddalen som kjemper om de samme spillerne og sponsorene. Derfor vil vi lage gode synergier mellom Grei og Målløs.

- Grei har vært en farmerklubb lenge, men om vi får slått sammen lagene så kan man også bygge disse spillerne til egen klubb i stedet for at de forsvinner, sier Jan Teigen.

Når?

Et endelig svar på om det blir sammenslåing mellom de to klubbene kan komme i løpet av kort tid.

- Vi er på forstadiet og vet ikke om det blir en sammenslåing ennå, men vi skal ha et ekstraordinært årsmøte neste uke hvor den endelige beslutningen skal tas i Grei, sier Jan Teigen.

Målløs har allerede hatt ett ekstraordinært årsmøte hvor det ble stemt til fordel for sammenslåing med et klart flertall.

- Vil det bli forandringer på navn, lag, spillere og annet om det blir sammenslåing?

- Det er for tidlig å svare på. Dette arbeidet vi nå driver med er for å skape gode synergier, og se om det er lønnsomt for klubbene. Da må eventuelt det andre komme på plass ved et senere tidspunkt, sier Jan Teigen.

 

Dette er ikke første gang klubbene har lekt med tankene rundt sammenslåing.

- Nei, det har vært snakk om dette tidligere, men idéen har muligens modnet litt etter hvert. Vi ser uansett bare positivt på dette, og håper å få folk til å bli med. Det er det viktigste, avslutter Teigen.

Akers Avis Groruddalen prøvde også å komme i kontakt med Målløs om saken, uten å lykkes.

PS: Det er nå klart at Målløs-herrene slipper å spille kvalifisering, og kan glede seg til å spille eliteserie sammen Sveiva og Gjelleråsen til neste sesong.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!