Målløs + Grei = Sant?

Målløs + Grei = Sant?

 

Groruddalens nest største innebandyklubber tygger for tiden på ideén om å slå seg sammen. Avgjørelsen kan komme allerede til neste uke.

Skrevet av:

Innebandylagene Målløs og Grei har kjempet mot hverandre i mange sesonger.

Både i eliteserien for kvinner og i 1. divisjon for herrer. Nå er sesongen over, og klubbene er i kontakt om å slå seg sammen.

Jan Teigen er leder i Grei innebandy. Han presiserer at det ennå ikke er fattet noen beslutning, men erkjenner at det jobbes for å slå sammen klubbene.

 

- Ja, vi jobber for og snakker mot det. Begge klubbene ønsker å få en større og sterkere organisasjon. Det er målsettingen vår.

- Det er tungt å drive innebandyklubb, og begge klubbene merker hvor hardt det er å skaffe de nødvendige midlene, sier han.

- Hvorfor?

- Vi ligger for nærme hverandre. Det er for mange klubber i Groruddalen som kjemper om de samme spillerne og sponsorene. Derfor vil vi lage gode synergier mellom Grei og Målløs.

- Grei har vært en farmerklubb lenge, men om vi får slått sammen lagene så kan man også bygge disse spillerne til egen klubb i stedet for at de forsvinner, sier Jan Teigen.

Når?

Et endelig svar på om det blir sammenslåing mellom de to klubbene kan komme i løpet av kort tid.

- Vi er på forstadiet og vet ikke om det blir en sammenslåing ennå, men vi skal ha et ekstraordinært årsmøte neste uke hvor den endelige beslutningen skal tas i Grei, sier Jan Teigen.

Målløs har allerede hatt ett ekstraordinært årsmøte hvor det ble stemt til fordel for sammenslåing med et klart flertall.

- Vil det bli forandringer på navn, lag, spillere og annet om det blir sammenslåing?

- Det er for tidlig å svare på. Dette arbeidet vi nå driver med er for å skape gode synergier, og se om det er lønnsomt for klubbene. Da må eventuelt det andre komme på plass ved et senere tidspunkt, sier Jan Teigen.

 

Dette er ikke første gang klubbene har lekt med tankene rundt sammenslåing.

- Nei, det har vært snakk om dette tidligere, men idéen har muligens modnet litt etter hvert. Vi ser uansett bare positivt på dette, og håper å få folk til å bli med. Det er det viktigste, avslutter Teigen.

Akers Avis Groruddalen prøvde også å komme i kontakt med Målløs om saken, uten å lykkes.

PS: Det er nå klart at Målløs-herrene slipper å spille kvalifisering, og kan glede seg til å spille eliteserie sammen Sveiva og Gjelleråsen til neste sesong.

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!