Målløs nådde ikke fram

Målløs nådde ikke fram

 

Sveiva spilte ikke feilfritt i bortemøtet mot de lokale rivalene fra Målløs, men de tok to poeng og føyk opp i toppen av serien. Likevel vil de ikke kalle seg dalens beste innebandydamer... ennå.

Skrevet av:

Det var en munter, men ikke helt fornøyd, Sveiva-trener Bård Børresen  som Akers Avis Groruddalen traff etter onsdagens triumf mot lokalrivalene fra Målløs.

- Jeg er en glad mann nå. Vi er utrolig lettet for å ta to poeng fra Målløs. Det står respekt av det på en dårlig dag, for vi har fremdeles utrolig mye å gå på, sier han.

 

Sveiva slet ofte med spillet sitt i kampen. Verst var det i andre periode. Da fikk Målløs herje relativt fritt. I denne perioden kom også kampens store prestasjon. Mens Målløs var i undertall, snappet Lene Moen opp ballen, føyk igjennom det som var av Sveiva-spillere, og fikk slengt ballen i mål med en fandenivolskhet som skremte flere enn de fortapte Sveiva-spillerne som sto igjen som måpende turister på banen.

- Vi visste hvordan Målløs ville spille. Problemet er at vi til tider følte oss presset, og dermed ble stresset. Da tok vi ikke de riktige avgjørelsene raskt nok. Dette var spesielt synlig i andre periode, forklarer Børresen.

 

- Målløs scoret på dere, mens dere var i overtall. Kardinalsynd?

- Det skal rett og slett ikke skje at vi slipper inn mål når vi er i overtall. Likevel må jeg si at det var en fantastisk prestasjon fra Lene Moen. Hun lukket øynene og bestemte seg for at den ballen skulle inn. Vi hadde ikke mulighet til å bremse henne, sier Børresen.

 

Bedret seg i tredje

Kampen ble avgjort i den siste perioden. Da scoret sveiverne to ganger uten at Målløs fikk svart tilbake, og dermed endte det 3-4 i Apalløkka.

- Hva ble dere enige om i pausen?

- Vi ble enige om å dra fram den gode gamle Sveiva-mentaliteten. Gå ut og blø, stå fram og ta ansvar. Det handler om å gjøre hverandre gode, sier Bård Børresen.

Og det fungerte bra. Sveiva la igjen mye mer arbeid på banen, og innsatsen steg betraktelig.

 

To i Trondheim

Dermed har Sveiva plukket seks poeng på sine tre siste kamper, ettersom de i helga var oppe i Trondheim og knuste Nidaros over to kamper (7-1 og 9-1).

- Det var tøffe kamper i Trondheim, så jentene var nok litt slitne i denne kampen. Det er nok noe av grunnen til at vi manglet litt fart, men desto større grunn er det til å glede seg over to nye poeng i en knalltøff match mot Målløs. Vi er ikke fornøyde med måten vi løser spillet vårt på, men vi er fornøyde med poengene, sier Børresen.

 

Ikke ennå

- Føler du at dere tok tilbake tittelen som dalens beste damer?

- Nei, det kan vi ikke si ennå. Det gjenstår flere tøffe kamper mot Målløs, men jeg føler vi har noe godt på gang i Sveiva. Det spørsmålet skal du få svar på etter neste kamp mot dem.

- Jeg vurderer fremdeles Målløs som en av de aller største favorittene til serien i år. De kommer til å være helt i toppen, sier Børresen.

- Men førsteplassen er deres inntil videre. Hvor lenge varer den?

- Vi har fått en god start, og vi skal leve videre på den positive gløden vi har nå, sier han.

 

Tok tapet med stil

Da avisen møtte Målløs-trener Espen Hoff, forklarte han tapet med stil.

- Jeg har det helt fint. Tottenham vant i helga, og det er jo bra.

- Men hva synes du om innebandykampen?

- Det ble en tøff og hard kamp som forventet, med alt som hører med. Til og med en vinner og en taper, sier han.

- Dere hadde taket på dem i andre periode. Hva skjedde i siste?

- Vi ble slitne og fikk noen småskader. Sveiva viste at de ville vinne.

- De var tøffere i duellene og fikk ballen til å rulle sin vei, sier han.

- Surt?

- Det er jo ikke gøy å tape, men det er ingen sure miner. Jeg har fortsatt Tunet som favoritter i serien med Sveiva som en toer, sier han.

Målløs, som vant 5-3 i helga mot Akerselva, må nå riste av seg tapet. Søndag  skal de nemlig ut i et nytt lokaloppgjør.

Denne gang mot Grei som har som overordnet mål å ta Målløs i løpet av sesongen.

 

Innebandy, eliteserien, kvinner:

Målløs - Sveiva 3-4 (1-1, 2-1, 0-2)

Apalløkka

Tilskuere: 79

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål for Målløs: Kjersti Opedal, Lene Moen, Ingvild Ruud.

Mål for Sveiva: Josefine Andersson 2, Linda Beate Andersen 2.

Utvisninger:Målløs 3x2 minutter,Sveiva 3x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!