Målløs nådde ikke fram

Målløs nådde ikke fram

 

Sveiva spilte ikke feilfritt i bortemøtet mot de lokale rivalene fra Målløs, men de tok to poeng og føyk opp i toppen av serien. Likevel vil de ikke kalle seg dalens beste innebandydamer... ennå.

Det var en munter, men ikke helt fornøyd, Sveiva-trener Bård Børresen  som Akers Avis Groruddalen traff etter onsdagens triumf mot lokalrivalene fra Målløs.

- Jeg er en glad mann nå. Vi er utrolig lettet for å ta to poeng fra Målløs. Det står respekt av det på en dårlig dag, for vi har fremdeles utrolig mye å gå på, sier han.

 

Sveiva slet ofte med spillet sitt i kampen. Verst var det i andre periode. Da fikk Målløs herje relativt fritt. I denne perioden kom også kampens store prestasjon. Mens Målløs var i undertall, snappet Lene Moen opp ballen, føyk igjennom det som var av Sveiva-spillere, og fikk slengt ballen i mål med en fandenivolskhet som skremte flere enn de fortapte Sveiva-spillerne som sto igjen som måpende turister på banen.

- Vi visste hvordan Målløs ville spille. Problemet er at vi til tider følte oss presset, og dermed ble stresset. Da tok vi ikke de riktige avgjørelsene raskt nok. Dette var spesielt synlig i andre periode, forklarer Børresen.

 

- Målløs scoret på dere, mens dere var i overtall. Kardinalsynd?

- Det skal rett og slett ikke skje at vi slipper inn mål når vi er i overtall. Likevel må jeg si at det var en fantastisk prestasjon fra Lene Moen. Hun lukket øynene og bestemte seg for at den ballen skulle inn. Vi hadde ikke mulighet til å bremse henne, sier Børresen.

 

Bedret seg i tredje

Kampen ble avgjort i den siste perioden. Da scoret sveiverne to ganger uten at Målløs fikk svart tilbake, og dermed endte det 3-4 i Apalløkka.

- Hva ble dere enige om i pausen?

- Vi ble enige om å dra fram den gode gamle Sveiva-mentaliteten. Gå ut og blø, stå fram og ta ansvar. Det handler om å gjøre hverandre gode, sier Bård Børresen.

Og det fungerte bra. Sveiva la igjen mye mer arbeid på banen, og innsatsen steg betraktelig.

 

To i Trondheim

Dermed har Sveiva plukket seks poeng på sine tre siste kamper, ettersom de i helga var oppe i Trondheim og knuste Nidaros over to kamper (7-1 og 9-1).

- Det var tøffe kamper i Trondheim, så jentene var nok litt slitne i denne kampen. Det er nok noe av grunnen til at vi manglet litt fart, men desto større grunn er det til å glede seg over to nye poeng i en knalltøff match mot Målløs. Vi er ikke fornøyde med måten vi løser spillet vårt på, men vi er fornøyde med poengene, sier Børresen.

 

Ikke ennå

- Føler du at dere tok tilbake tittelen som dalens beste damer?

- Nei, det kan vi ikke si ennå. Det gjenstår flere tøffe kamper mot Målløs, men jeg føler vi har noe godt på gang i Sveiva. Det spørsmålet skal du få svar på etter neste kamp mot dem.

- Jeg vurderer fremdeles Målløs som en av de aller største favorittene til serien i år. De kommer til å være helt i toppen, sier Børresen.

- Men førsteplassen er deres inntil videre. Hvor lenge varer den?

- Vi har fått en god start, og vi skal leve videre på den positive gløden vi har nå, sier han.

 

Tok tapet med stil

Da avisen møtte Målløs-trener Espen Hoff, forklarte han tapet med stil.

- Jeg har det helt fint. Tottenham vant i helga, og det er jo bra.

- Men hva synes du om innebandykampen?

- Det ble en tøff og hard kamp som forventet, med alt som hører med. Til og med en vinner og en taper, sier han.

- Dere hadde taket på dem i andre periode. Hva skjedde i siste?

- Vi ble slitne og fikk noen småskader. Sveiva viste at de ville vinne.

- De var tøffere i duellene og fikk ballen til å rulle sin vei, sier han.

- Surt?

- Det er jo ikke gøy å tape, men det er ingen sure miner. Jeg har fortsatt Tunet som favoritter i serien med Sveiva som en toer, sier han.

Målløs, som vant 5-3 i helga mot Akerselva, må nå riste av seg tapet. Søndag  skal de nemlig ut i et nytt lokaloppgjør.

Denne gang mot Grei som har som overordnet mål å ta Målløs i løpet av sesongen.

 

Innebandy, eliteserien, kvinner:

Målløs - Sveiva 3-4 (1-1, 2-1, 0-2)

Apalløkka

Tilskuere: 79

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål for Målløs: Kjersti Opedal, Lene Moen, Ingvild Ruud.

Mål for Sveiva: Josefine Andersson 2, Linda Beate Andersen 2.

Utvisninger:Målløs 3x2 minutter,Sveiva 3x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.