Målløs nådde ikke fram

Målløs nådde ikke fram

 

Sveiva spilte ikke feilfritt i bortemøtet mot de lokale rivalene fra Målløs, men de tok to poeng og føyk opp i toppen av serien. Likevel vil de ikke kalle seg dalens beste innebandydamer... ennå.

Det var en munter, men ikke helt fornøyd, Sveiva-trener Bård Børresen  som Akers Avis Groruddalen traff etter onsdagens triumf mot lokalrivalene fra Målløs.
- Jeg er en glad mann nå. Vi er utrolig lettet for å ta to poeng fra Målløs. Det står respekt av det på en dårlig dag, for vi har fremdeles utrolig mye å gå på, sier han.

 

Sveiva slet ofte med spillet sitt i kampen. Verst var det i andre periode. Da fikk Målløs herje relativt fritt. I denne perioden kom også kampens store prestasjon. Mens Målløs var i undertall, snappet Lene Moen opp ballen, føyk igjennom det som var av Sveiva-spillere, og fikk slengt ballen i mål med en fandenivolskhet som skremte flere enn de fortapte Sveiva-spillerne som sto igjen som måpende turister på banen.

- Vi visste hvordan Målløs ville spille. Problemet er at vi til tider følte oss presset, og dermed ble stresset. Da tok vi ikke de riktige avgjørelsene raskt nok. Dette var spesielt synlig i andre periode, forklarer Børresen.

 

- Målløs scoret på dere, mens dere var i overtall. Kardinalsynd?

- Det skal rett og slett ikke skje at vi slipper inn mål når vi er i overtall. Likevel må jeg si at det var en fantastisk prestasjon fra Lene Moen. Hun lukket øynene og bestemte seg for at den ballen skulle inn. Vi hadde ikke mulighet til å bremse henne, sier Børresen.

 

Bedret seg i tredje

Kampen ble avgjort i den siste perioden. Da scoret sveiverne to ganger uten at Målløs fikk svart tilbake, og dermed endte det 3-4 i Apalløkka.

- Hva ble dere enige om i pausen?

- Vi ble enige om å dra fram den gode gamle Sveiva-mentaliteten. Gå ut og blø, stå fram og ta ansvar. Det handler om å gjøre hverandre gode, sier Bård Børresen.

Og det fungerte bra. Sveiva la igjen mye mer arbeid på banen, og innsatsen steg betraktelig.

 

To i Trondheim

Dermed har Sveiva plukket seks poeng på sine tre siste kamper, ettersom de i helga var oppe i Trondheim og knuste Nidaros over to kamper (7-1 og 9-1).

- Det var tøffe kamper i Trondheim, så jentene var nok litt slitne i denne kampen. Det er nok noe av grunnen til at vi manglet litt fart, men desto større grunn er det til å glede seg over to nye poeng i en knalltøff match mot Målløs. Vi er ikke fornøyde med måten vi løser spillet vårt på, men vi er fornøyde med poengene, sier Børresen.

 

Ikke ennå

- Føler du at dere tok tilbake tittelen som dalens beste damer?

- Nei, det kan vi ikke si ennå. Det gjenstår flere tøffe kamper mot Målløs, men jeg føler vi har noe godt på gang i Sveiva. Det spørsmålet skal du få svar på etter neste kamp mot dem.

- Jeg vurderer fremdeles Målløs som en av de aller største favorittene til serien i år. De kommer til å være helt i toppen, sier Børresen.

- Men førsteplassen er deres inntil videre. Hvor lenge varer den?

- Vi har fått en god start, og vi skal leve videre på den positive gløden vi har nå, sier han.

 

Tok tapet med stil

Da avisen møtte Målløs-trener Espen Hoff, forklarte han tapet med stil.

- Jeg har det helt fint. Tottenham vant i helga, og det er jo bra.

- Men hva synes du om innebandykampen?

- Det ble en tøff og hard kamp som forventet, med alt som hører med. Til og med en vinner og en taper, sier han.

- Dere hadde taket på dem i andre periode. Hva skjedde i siste?

- Vi ble slitne og fikk noen småskader. Sveiva viste at de ville vinne.

- De var tøffere i duellene og fikk ballen til å rulle sin vei, sier han.

- Surt?

- Det er jo ikke gøy å tape, men det er ingen sure miner. Jeg har fortsatt Tunet som favoritter i serien med Sveiva som en toer, sier han.

Målløs, som vant 5-3 i helga mot Akerselva, må nå riste av seg tapet. Søndag  skal de nemlig ut i et nytt lokaloppgjør.

Denne gang mot Grei som har som overordnet mål å ta Målløs i løpet av sesongen.

 

Innebandy, eliteserien, kvinner:

Målløs - Sveiva 3-4 (1-1, 2-1, 0-2)

Apalløkka

Tilskuere: 79

Dommere: Sørensen/Johannessen

Mål for Målløs: Kjersti Opedal, Lene Moen, Ingvild Ruud.

Mål for Sveiva: Josefine Andersson 2, Linda Beate Andersen 2.

Utvisninger:Målløs 3x2 minutter,Sveiva 3x2 minutter.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!