Målløs tapte gullet på målforskjell

Målløs tapte gullet på målforskjell

 

Målløs´ innebandydamer tok like mange poeng som årets eliteseriemester, men måtte ta til takke med sølvmedalje på dårligere målforskjell. Nå vil de ha revansje i NM-sluttspillet.

Skrevet av:

Eliteserien i innebandy for kvinner ble avgjort på lørdag da Tunet, som med seier ville bli mestre, tok imot Holmlia i Høyenhallen. På tribunen satt en stor og spent kontingent fra Målløs og heiet på Holmlia. Målløs skulle få utlevert gull eller sølv etter kampen, men fant fort ut at det var nyttesløst å heie på Holmlia denne gangen.

- Det er aldri noe gøy å sitte på tribunene å se medaljene bli avgjort uten at du kan gjøre noe. Vi følte likevel vi hadde gjort jobben vår med kun to tap denne sesongen. Vi kunne ikke gjort så mye annereledes sier Målløs-trener Espen Hoff.

Ettersom kampen gikk mot slutten ble det klart at Målløs måtte ta til takke med sølvmedaljene. Tunet var mye bedre enn Holmlia, og tok til slutt en 5-1-seier.

Tunet endte da opp på 24 poeng, som Målløs også hadde, men med bedre målforskjell kunne de juble for gullet.

- Vi har vel ikke lov til å være misfornøyde med sølvet, men det blir jo en liten nedtur siden vi var så nærme, sier Espen Hoff.

- Er du skuffet over å ha mistet gullet, eller glad for sølvet?

- Vi kom oss fort over skuffelsen, og gledet oss etter hvert over sølvet. Det er tross alt en kjempeprestasjon, sier han.

- Hvordan er det å tape et seriemesterskap på målforskjell?

- Jeg tenker at vi har et delt gull. Nå får vi glede oss over sølvet, og jobbe hardt videre. Det er litt bittert, men sånn er spillet. Tunet tapte mot Holmlia på samme situasjon i fjor da Holmlia vant 23-1 mot Målløs, sier han.

- Er det fortjent at Tunet stakk av med gullet totalt sett?

- Jeg spådde dem som seriefavoritter før sesongstart. De har en mye bedre målforskjell enn oss og like mange seiere. Det er et fullt fortjent seriegull, og Tunet fortjener alle ære, sier han.

Hoff er uansett stolt over damene sine.

- Jeg er både stolt og fornøyd. Det har gått over all forventning i år. Jentene har vist en innsats, glød og et engasjement som har vært strålende. Nå er det viktig at vi ikke blit mette og fornøyde, sier han.

Vil hente Haralds pokal

Og Espen Hoff har helt rett. Serien er historie, men nå starter NM-sluttspillet og kampen om kongepokalen.

- Vi vil hente Kong Haralds pokal. Derfor er det viktig å nullstille seg, og ta i skikkelig, sier Hoff.

- Er dere revansjesugne?

- Jeg vet at jentene er det i forhold til Holmlia, som vi fikk i semifinalen. De er skikkelig gira på å ta dem.

- Det er vel heller ingen umulig oppgave?

- Ingenting er umulig. Alle kampene skal spilles, og hver periode telles. Holmlia ville møte oss i semifinalene for alt det var verdt. Vi skal prøve å få dem til å angre på det, sier han.

- Kan Målløs gå hele veien?

- Nå kan vi det. Alle starter likt, og med like mange fordeler og ulemper. Vi gleder oss til dette, sier han.

Karamellene

Helt siden Akers Avis Groruddalen skrev at Espen Hoff så ut som en unge som hadde blitt frastjålet sine karameller da laget tapte mot Holmlia i februar, har Hoff siklet etter å få tilbake karamellene sine. Derfor inngikk han en avtale med journalisten før semifinalene mot Holmlia. Om Målløs går videre til finalen skal Hoff få tilbake karamellene sine.

- Da skal du komme å overrekke dem til meg personlig, så skal du få smake også. Det er en god avtale, og vi skal kline til. Vi får satse på at NM-finalen blir et Groruddals-oppgjør mellom oss og Sveiva. Vi får hjelpe og støtte hverandre, avslutter Hoff.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!