Målløs tapte gullet på målforskjell

Målløs tapte gullet på målforskjell

 

Målløs´ innebandydamer tok like mange poeng som årets eliteseriemester, men måtte ta til takke med sølvmedalje på dårligere målforskjell. Nå vil de ha revansje i NM-sluttspillet.

Eliteserien i innebandy for kvinner ble avgjort på lørdag da Tunet, som med seier ville bli mestre, tok imot Holmlia i Høyenhallen. På tribunen satt en stor og spent kontingent fra Målløs og heiet på Holmlia. Målløs skulle få utlevert gull eller sølv etter kampen, men fant fort ut at det var nyttesløst å heie på Holmlia denne gangen.

- Det er aldri noe gøy å sitte på tribunene å se medaljene bli avgjort uten at du kan gjøre noe. Vi følte likevel vi hadde gjort jobben vår med kun to tap denne sesongen. Vi kunne ikke gjort så mye annereledes sier Målløs-trener Espen Hoff.

Ettersom kampen gikk mot slutten ble det klart at Målløs måtte ta til takke med sølvmedaljene. Tunet var mye bedre enn Holmlia, og tok til slutt en 5-1-seier.

Tunet endte da opp på 24 poeng, som Målløs også hadde, men med bedre målforskjell kunne de juble for gullet.

- Vi har vel ikke lov til å være misfornøyde med sølvet, men det blir jo en liten nedtur siden vi var så nærme, sier Espen Hoff.

- Er du skuffet over å ha mistet gullet, eller glad for sølvet?

- Vi kom oss fort over skuffelsen, og gledet oss etter hvert over sølvet. Det er tross alt en kjempeprestasjon, sier han.

- Hvordan er det å tape et seriemesterskap på målforskjell?

- Jeg tenker at vi har et delt gull. Nå får vi glede oss over sølvet, og jobbe hardt videre. Det er litt bittert, men sånn er spillet. Tunet tapte mot Holmlia på samme situasjon i fjor da Holmlia vant 23-1 mot Målløs, sier han.

- Er det fortjent at Tunet stakk av med gullet totalt sett?

- Jeg spådde dem som seriefavoritter før sesongstart. De har en mye bedre målforskjell enn oss og like mange seiere. Det er et fullt fortjent seriegull, og Tunet fortjener alle ære, sier han.

Hoff er uansett stolt over damene sine.

- Jeg er både stolt og fornøyd. Det har gått over all forventning i år. Jentene har vist en innsats, glød og et engasjement som har vært strålende. Nå er det viktig at vi ikke blit mette og fornøyde, sier han.Vil hente Haralds pokal


Og Espen Hoff har helt rett. Serien er historie, men nå starter NM-sluttspillet og kampen om kongepokalen.

- Vi vil hente Kong Haralds pokal. Derfor er det viktig å nullstille seg, og ta i skikkelig, sier Hoff.

- Er dere revansjesugne?

- Jeg vet at jentene er det i forhold til Holmlia, som vi fikk i semifinalen. De er skikkelig gira på å ta dem.

- Det er vel heller ingen umulig oppgave?

- Ingenting er umulig. Alle kampene skal spilles, og hver periode telles. Holmlia ville møte oss i semifinalene for alt det var verdt. Vi skal prøve å få dem til å angre på det, sier han.

- Kan Målløs gå hele veien?

- Nå kan vi det. Alle starter likt, og med like mange fordeler og ulemper. Vi gleder oss til dette, sier han.Karamellene


Helt siden Akers Avis Groruddalen skrev at Espen Hoff så ut som en unge som hadde blitt frastjålet sine karameller da laget tapte mot Holmlia i februar, har Hoff siklet etter å få tilbake karamellene sine. Derfor inngikk han en avtale med journalisten før semifinalene mot Holmlia. Om Målløs går videre til finalen skal Hoff få tilbake karamellene sine.

- Da skal du komme å overrekke dem til meg personlig, så skal du få smake også. Det er en god avtale, og vi skal kline til. Vi får satse på at NM-finalen blir et Groruddals-oppgjør mellom oss og Sveiva. Vi får hjelpe og støtte hverandre, avslutter Hoff.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!