Målløs tapte gullet på målforskjell

Målløs tapte gullet på målforskjell

 

Målløs´ innebandydamer tok like mange poeng som årets eliteseriemester, men måtte ta til takke med sølvmedalje på dårligere målforskjell. Nå vil de ha revansje i NM-sluttspillet.

Eliteserien i innebandy for kvinner ble avgjort på lørdag da Tunet, som med seier ville bli mestre, tok imot Holmlia i Høyenhallen. På tribunen satt en stor og spent kontingent fra Målløs og heiet på Holmlia. Målløs skulle få utlevert gull eller sølv etter kampen, men fant fort ut at det var nyttesløst å heie på Holmlia denne gangen.

- Det er aldri noe gøy å sitte på tribunene å se medaljene bli avgjort uten at du kan gjøre noe. Vi følte likevel vi hadde gjort jobben vår med kun to tap denne sesongen. Vi kunne ikke gjort så mye annereledes sier Målløs-trener Espen Hoff.

Ettersom kampen gikk mot slutten ble det klart at Målløs måtte ta til takke med sølvmedaljene. Tunet var mye bedre enn Holmlia, og tok til slutt en 5-1-seier.

Tunet endte da opp på 24 poeng, som Målløs også hadde, men med bedre målforskjell kunne de juble for gullet.

- Vi har vel ikke lov til å være misfornøyde med sølvet, men det blir jo en liten nedtur siden vi var så nærme, sier Espen Hoff.

- Er du skuffet over å ha mistet gullet, eller glad for sølvet?

- Vi kom oss fort over skuffelsen, og gledet oss etter hvert over sølvet. Det er tross alt en kjempeprestasjon, sier han.

- Hvordan er det å tape et seriemesterskap på målforskjell?

- Jeg tenker at vi har et delt gull. Nå får vi glede oss over sølvet, og jobbe hardt videre. Det er litt bittert, men sånn er spillet. Tunet tapte mot Holmlia på samme situasjon i fjor da Holmlia vant 23-1 mot Målløs, sier han.

- Er det fortjent at Tunet stakk av med gullet totalt sett?

- Jeg spådde dem som seriefavoritter før sesongstart. De har en mye bedre målforskjell enn oss og like mange seiere. Det er et fullt fortjent seriegull, og Tunet fortjener alle ære, sier han.

Hoff er uansett stolt over damene sine.

- Jeg er både stolt og fornøyd. Det har gått over all forventning i år. Jentene har vist en innsats, glød og et engasjement som har vært strålende. Nå er det viktig at vi ikke blit mette og fornøyde, sier han.

Vil hente Haralds pokal

Og Espen Hoff har helt rett. Serien er historie, men nå starter NM-sluttspillet og kampen om kongepokalen.

- Vi vil hente Kong Haralds pokal. Derfor er det viktig å nullstille seg, og ta i skikkelig, sier Hoff.

- Er dere revansjesugne?

- Jeg vet at jentene er det i forhold til Holmlia, som vi fikk i semifinalen. De er skikkelig gira på å ta dem.

- Det er vel heller ingen umulig oppgave?

- Ingenting er umulig. Alle kampene skal spilles, og hver periode telles. Holmlia ville møte oss i semifinalene for alt det var verdt. Vi skal prøve å få dem til å angre på det, sier han.

- Kan Målløs gå hele veien?

- Nå kan vi det. Alle starter likt, og med like mange fordeler og ulemper. Vi gleder oss til dette, sier han.

Karamellene

Helt siden Akers Avis Groruddalen skrev at Espen Hoff så ut som en unge som hadde blitt frastjålet sine karameller da laget tapte mot Holmlia i februar, har Hoff siklet etter å få tilbake karamellene sine. Derfor inngikk han en avtale med journalisten før semifinalene mot Holmlia. Om Målløs går videre til finalen skal Hoff få tilbake karamellene sine.

- Da skal du komme å overrekke dem til meg personlig, så skal du få smake også. Det er en god avtale, og vi skal kline til. Vi får satse på at NM-finalen blir et Groruddals-oppgjør mellom oss og Sveiva. Vi får hjelpe og støtte hverandre, avslutter Hoff.

 

Siste nytt i Sport

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

 
Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

Høybråten fikk stjernebesøk

Stjernefaktoren på Høybråten gikk i taket tirsdag kveld, da to av verdens beste kvinnelige fotballspillere motiverte både unge og voksne Høybråten-spillere til nye høyder.