Målløs tok første stikk

Målløs´innebandydamer startet semifinalespillet mot Holmlia i går kveld, og det gikk riktig så bra. Etter å ha kommet bakpå i den første perioden, var...

Målløs´innebandydamer startet semifinalespillet mot Holmlia i går kveld, og det gikk riktig så bra. Etter å ha kommet bakpå i den første perioden, var den andre perioden jenvspilt. Den tredjeperiode var imidlertid Målløs sterkest og vant 2-0. Dermed vant de 4-3, og sikret seg en fin start på semifinalene. Trener Espen Hoff er da et skritt nærmere karamellene som han har blitt lovet hvis Målløs kommer seg til finalen.

NM semifinale 1.kamp:

Holmlia - Målløs 3-4 (2-1,1-1,0-2)

Holmliahallen

Tilskuere: 85

Dommere: Torvet/Eliassen

Mål Målløs: Veronica Nilsen 2,

Laila Olesen, Elisabeth Torp.

Utv.: Holmlia 3x2 min., Målløs 1x2 min.

Skudd: 25-19

 

Siste nytt i Sport

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

 
Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.

Høybråten fikk stjernebesøk

Stjernefaktoren på Høybråten gikk i taket tirsdag kveld, da to av verdens beste kvinnelige fotballspillere motiverte både unge og voksne Høybråten-spillere til nye høyder.