ANNONSE

Målløs tok første stikk

Målløs´innebandydamer startet semifinalespillet mot Holmlia i går kveld, og det gikk riktig så bra. Etter å ha kommet bakpå i den første perioden, var...

Målløs´innebandydamer startet semifinalespillet mot Holmlia i går kveld, og det gikk riktig så bra. Etter å ha kommet bakpå i den første perioden, var den andre perioden jenvspilt. Den tredjeperiode var imidlertid Målløs sterkest og vant 2-0. Dermed vant de 4-3, og sikret seg en fin start på semifinalene. Trener Espen Hoff er da et skritt nærmere karamellene som han har blitt lovet hvis Målløs kommer seg til finalen.

NM semifinale 1.kamp:

Holmlia - Målløs 3-4 (2-1,1-1,0-2)

Holmliahallen

Tilskuere: 85

Dommere: Torvet/Eliassen

Mål Målløs: Veronica Nilsen 2,

Laila Olesen, Elisabeth Torp.

Utv.: Holmlia 3x2 min., Målløs 1x2 min.

Skudd: 25-19

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE