Målrikt på Rommensletta

Målrikt på Rommensletta

 

Rommen scoret fire ganger mot Øvrevoll, men klarte likevel ikke å vinne kampen.

I et fyrverkeri av en fotballkamp scoret Rommen hele fire ganger, men burde strengt tatt scoret flere. Da de samtidig slapp inn fire mål endte kampen i uavgjort. Det ga en sur smak på Rommensletta.

- Dette var bittert. Vi leder 4-2 og skaper massevis av fete sjanser. Så scorer de to mål på kampens ti siste minutter. Dette føles som et tap, sier keeper Espen Myrbakken.

- Dere har slitt med å holde på ledelsen i år?

- Vi har tapt mange poeng på marginer og sene scoringer ja. Egentlig burde vi hatt 12 poeng totalt. Jeg vil likevel si at dette var en veldig god kamp av oss. Vi spilte enormt bra, og gutta løftet seg stort etter Holmen-kampen, sier han.

Neste kamp for Rommen er lokaloppgjøret mot Grorud.

- Det er kanskje den kampen vi kommer til å slite mest. Vi har mange mann ute, men vi gleder oss, og jeg lover at vi skal kline til, sier han.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Rommen - Øvrevoll 4-4 (1-2)

Tilkskuere: ca. 40.

Gule kort: Michel F. Pirret.

Mål for Rommen: Kenneth Arvelund 2, Tommy Svendsberget 2

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferat Ermann, Tony Avolio, Håvard Nilsen, Tor Arne Schei, Sondre Olsen, Thomas Karlaug (Ali Avciouglo fra 74.), Michel F. Pirret, Dennis Erdogan, Kenneth Arvelund, Tommy Svendsberget.

Stjernene:

 • ** Dennis Erdogan
 • *   Kenneth Arvelund
 •      Tor Arne Schei

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!