Målrikt på Rommensletta

Målrikt på Rommensletta

 

Rommen scoret fire ganger mot Øvrevoll, men klarte likevel ikke å vinne kampen.

Skrevet av:

I et fyrverkeri av en fotballkamp scoret Rommen hele fire ganger, men burde strengt tatt scoret flere. Da de samtidig slapp inn fire mål endte kampen i uavgjort. Det ga en sur smak på Rommensletta.

- Dette var bittert. Vi leder 4-2 og skaper massevis av fete sjanser. Så scorer de to mål på kampens ti siste minutter. Dette føles som et tap, sier keeper Espen Myrbakken.

- Dere har slitt med å holde på ledelsen i år?

- Vi har tapt mange poeng på marginer og sene scoringer ja. Egentlig burde vi hatt 12 poeng totalt. Jeg vil likevel si at dette var en veldig god kamp av oss. Vi spilte enormt bra, og gutta løftet seg stort etter Holmen-kampen, sier han.

Neste kamp for Rommen er lokaloppgjøret mot Grorud.

- Det er kanskje den kampen vi kommer til å slite mest. Vi har mange mann ute, men vi gleder oss, og jeg lover at vi skal kline til, sier han.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Rommen - Øvrevoll 4-4 (1-2)

Tilkskuere: ca. 40.

Gule kort: Michel F. Pirret.

Mål for Rommen: Kenneth Arvelund 2, Tommy Svendsberget 2

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferat Ermann, Tony Avolio, Håvard Nilsen, Tor Arne Schei, Sondre Olsen, Thomas Karlaug (Ali Avciouglo fra 74.), Michel F. Pirret, Dennis Erdogan, Kenneth Arvelund, Tommy Svendsberget.

Stjernene:

  • ** Dennis Erdogan
  • *   Kenneth Arvelund
  •      Tor Arne Schei

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!