Målrikt på Rommensletta

Målrikt på Rommensletta

 

Rommen scoret fire ganger mot Øvrevoll, men klarte likevel ikke å vinne kampen.

I et fyrverkeri av en fotballkamp scoret Rommen hele fire ganger, men burde strengt tatt scoret flere. Da de samtidig slapp inn fire mål endte kampen i uavgjort. Det ga en sur smak på Rommensletta.

- Dette var bittert. Vi leder 4-2 og skaper massevis av fete sjanser. Så scorer de to mål på kampens ti siste minutter. Dette føles som et tap, sier keeper Espen Myrbakken.

- Dere har slitt med å holde på ledelsen i år?

- Vi har tapt mange poeng på marginer og sene scoringer ja. Egentlig burde vi hatt 12 poeng totalt. Jeg vil likevel si at dette var en veldig god kamp av oss. Vi spilte enormt bra, og gutta løftet seg stort etter Holmen-kampen, sier han.

Neste kamp for Rommen er lokaloppgjøret mot Grorud.

- Det er kanskje den kampen vi kommer til å slite mest. Vi har mange mann ute, men vi gleder oss, og jeg lover at vi skal kline til, sier han.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Rommen - Øvrevoll 4-4 (1-2)

Tilkskuere: ca. 40.

Gule kort: Michel F. Pirret.

Mål for Rommen: Kenneth Arvelund 2, Tommy Svendsberget 2

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferat Ermann, Tony Avolio, Håvard Nilsen, Tor Arne Schei, Sondre Olsen, Thomas Karlaug (Ali Avciouglo fra 74.), Michel F. Pirret, Dennis Erdogan, Kenneth Arvelund, Tommy Svendsberget.

Stjernene:

  • ** Dennis Erdogan
  • *   Kenneth Arvelund
  •      Tor Arne Schei

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.