Målrikt på Rommensletta

Målrikt på Rommensletta

 

Rommen scoret fire ganger mot Øvrevoll, men klarte likevel ikke å vinne kampen.

I et fyrverkeri av en fotballkamp scoret Rommen hele fire ganger, men burde strengt tatt scoret flere. Da de samtidig slapp inn fire mål endte kampen i uavgjort. Det ga en sur smak på Rommensletta.

- Dette var bittert. Vi leder 4-2 og skaper massevis av fete sjanser. Så scorer de to mål på kampens ti siste minutter. Dette føles som et tap, sier keeper Espen Myrbakken.

- Dere har slitt med å holde på ledelsen i år?

- Vi har tapt mange poeng på marginer og sene scoringer ja. Egentlig burde vi hatt 12 poeng totalt. Jeg vil likevel si at dette var en veldig god kamp av oss. Vi spilte enormt bra, og gutta løftet seg stort etter Holmen-kampen, sier han.

Neste kamp for Rommen er lokaloppgjøret mot Grorud.

- Det er kanskje den kampen vi kommer til å slite mest. Vi har mange mann ute, men vi gleder oss, og jeg lover at vi skal kline til, sier han.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Rommen - Øvrevoll 4-4 (1-2)

Tilkskuere: ca. 40.

Gule kort: Michel F. Pirret.

Mål for Rommen: Kenneth Arvelund 2, Tommy Svendsberget 2

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferat Ermann, Tony Avolio, Håvard Nilsen, Tor Arne Schei, Sondre Olsen, Thomas Karlaug (Ali Avciouglo fra 74.), Michel F. Pirret, Dennis Erdogan, Kenneth Arvelund, Tommy Svendsberget.

Stjernene:

  • ** Dennis Erdogan
  • *   Kenneth Arvelund
  •      Tor Arne Schei

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!