Målrikt på Rommensletta

Målrikt på Rommensletta

 

Rommen scoret fire ganger mot Øvrevoll, men klarte likevel ikke å vinne kampen.

Skrevet av:

I et fyrverkeri av en fotballkamp scoret Rommen hele fire ganger, men burde strengt tatt scoret flere. Da de samtidig slapp inn fire mål endte kampen i uavgjort. Det ga en sur smak på Rommensletta.

- Dette var bittert. Vi leder 4-2 og skaper massevis av fete sjanser. Så scorer de to mål på kampens ti siste minutter. Dette føles som et tap, sier keeper Espen Myrbakken.

- Dere har slitt med å holde på ledelsen i år?

- Vi har tapt mange poeng på marginer og sene scoringer ja. Egentlig burde vi hatt 12 poeng totalt. Jeg vil likevel si at dette var en veldig god kamp av oss. Vi spilte enormt bra, og gutta løftet seg stort etter Holmen-kampen, sier han.

Neste kamp for Rommen er lokaloppgjøret mot Grorud.

- Det er kanskje den kampen vi kommer til å slite mest. Vi har mange mann ute, men vi gleder oss, og jeg lover at vi skal kline til, sier han.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Rommen - Øvrevoll 4-4 (1-2)

Tilkskuere: ca. 40.

Gule kort: Michel F. Pirret.

Mål for Rommen: Kenneth Arvelund 2, Tommy Svendsberget 2

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferat Ermann, Tony Avolio, Håvard Nilsen, Tor Arne Schei, Sondre Olsen, Thomas Karlaug (Ali Avciouglo fra 74.), Michel F. Pirret, Dennis Erdogan, Kenneth Arvelund, Tommy Svendsberget.

Stjernene:

  • ** Dennis Erdogan
  • *   Kenneth Arvelund
  •      Tor Arne Schei

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!