ANNONSE

Medaljefangst i judo-NM

Medaljefangst i judo-NM

 

Det er full rulle i judoklubben NJJK på Haugerud for tiden. I NM samlet de syv medaljer og en kongepokal til klubbens merittliste.

NJJK stilte med seks utøvere til Norgesmesterskapet i judo. Fasiten etter stevnet var hele fire gull, to sølv, en bronse og en femteplass.

Storfavoritten Esther Myrebøe tok to av gullmedaljene, både i egen og åpen vektklasse for seniorer. Hun stakk derfor også av med den gjeve kongepokalen.

Simen Aas og Stian Bakken tok overbevisende hvert sitt gull i ungdomsklassen. Bakken stilte også opp i juniorklassen og tok et sølv.

Man merket også at judo-Norge er inne i et generasjonsskifte. Flere av de utøverne som har for vane å vinne, ble denne gang slått av de unge og lovende.

Dette gjaldt også NJJKs egen favoritt, Stig Traavik (40), som måtte trekke det korteste strået i finalen i - 73 kilo for herrer mot en ungfole. Sølv i klassen som hadde flest utøvere i hele mesterskapet.

Gøril Johansen tok bronse i sin vektklasse, som også hadde flest jenteutøvere under mesterskapet, og hun tok en femteplass i åpen vektklasse, hvor nevnte Myrebøe tok gullet.

Leder av klubben May Linn Hystad er fornøyd med Norgesmesterskapet.

- Klart vi er fornøyde med medaljefangsten. Vi kunne muligens fått enda flere medaljer om flere hadde vært med. Til neste år satser vi på større deltakelse da vi selv skal arrangere NM, forteller hun.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE