Michael Gorge stikker for godt

Michael Gorge stikker for godt

 

Vestli håndballs Michael George, som i fjor spilte for det sammensatte Oppsal/Vestli-laget, har nå valgt å gjøre overgangen til Oppsal permanent. Geor...

Vestli håndballs Michael George, som i fjor spilte for det sammensatte Oppsal/Vestli-laget, har nå valgt å gjøre overgangen til Oppsal permanent. George har vært i Vestli siden 2003/04-sesongen da han kom fra Nit/Hak. Totalt spilte han 121 kamper for Vestli hvor han scoret 481 mål, hvorav 50 kom fra syvmeteren. I fjor spilte han 19 kamper for Oppsal og scoret totalt 54 mål. Vestli håndball ønsker å takke Michael George for innsatsen i Vestli, og ønske ham lykke til videre i håndballkarrieren.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.