ANNONSE

Michael Gorge stikker for godt

Michael Gorge stikker for godt

 

Vestli håndballs Michael George, som i fjor spilte for det sammensatte Oppsal/Vestli-laget, har nå valgt å gjøre overgangen til Oppsal permanent. Geor...

Vestli håndballs Michael George, som i fjor spilte for det sammensatte Oppsal/Vestli-laget, har nå valgt å gjøre overgangen til Oppsal permanent. George har vært i Vestli siden 2003/04-sesongen da han kom fra Nit/Hak. Totalt spilte han 121 kamper for Vestli hvor han scoret 481 mål, hvorav 50 kom fra syvmeteren. I fjor spilte han 19 kamper for Oppsal og scoret totalt 54 mål. Vestli håndball ønsker å takke Michael George for innsatsen i Vestli, og ønske ham lykke til videre i håndballkarrieren.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE