Mikael Vuorio kommer tilbake

Mikael Vuorio kommer tilbake

 

Det blir mye morsomt i Furuset Forum til neste år også. Mikael Vuorio, Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud har alle skrevet nye kontrakter.


Meldingen om at trioen Vuorio, Kuusisto og Mathisrud er med for fullt igjen fra neste sesong, fikk dem med hjerte i Furuset til å glemme sluttspill-exiten.

Mikael Vuorio kom til Furuset på lån i desember i fjor og imponerte hele hockeynorge med fantastisk keeperspill.

Redningene hans bidro sterkt til at Furuset sikret seg såpass mange poeng. I hans siste kamp, som var mot daværende serieleder Sparta Sarpsborg, reddet finnen hele 48 skudd, og Furuset vant 5-1. Etter ca. to måneder vendte han tilbake til Finland igjen, fordi klubben hans Lukko Raima ikke turte å gå inn i det finske sluttspillet uten ham.

- Det er kjempehyggelig at Vuorio likte seg så godt i Furuset Ishockey at han valgte å signere en permanent kontrakt for neste år.

- Han er en enormt god keeper. Vi fikk mye kjeft for at vi tok inn ham som en midlertidig løsning i vinter, men det viser seg nå at det valget var riktig.

- Vi har mange finske spillere i klubben, og hos oss får Vuorio stå mye. Vi er stolte over å ha ham med, sier sportslig leder Niklas Grønstrand.

Vuorios avtale varer hele neste sesong, men det er flere av iskrigerne som har skrevet nye avtaler.

Det har lenge versert rykter om at Kuusisto var på vei bort fra klubben, men både han og talentet Mathisrud har nå skrevet under på to-års avtaler.

- Kuusisto betyr enormt mye for klubben. Han har vært vår beste spiller de siste årene.

- Vi vet at det var interesse fra flere topplag i Norge og utlandet, så vi setter veldig pris på at han blir værende. Vi skal bygge kontiniutet og Kuustisto har prestert over tid.

- Når det gjelder Mathisrud er det veldig moro. Han er en ung spiller, og navnet hans lever i klubben fra faren sin tid. Vi synes han har slått til og han har en god statistikk for oss. Mathisrud er en spiller vi har lyst til å utvikle videre, sier Grønstrand.

Mathisrud er glad for at han fikk tillitt fra Furuset.

- Jeg følte Furuset var et riktig valg for meg. Vi er en gruppe på gode spillere med en bra trener. Jeg er nødt til å takke for tillitten de viste meg da jeg fikk sjansen etter overgangen fra Vålerenga, sier han.

- Hvordan blir Furuset til neste år?

- Jeg har stor tro på at vi blir bedre. Det er positivt at Hudd nå får bygge sitt eget lag foran sesongen, sier han.

- Hvem fler ligger på vent?

- Vi skal ha et møte i sportsutvalget hvor vi finner ut hvem vi vil ha med oss videre, og hvem vi vil forsøke å hente inn fra andre klubber. Vi har god tro på at vi skal klare å signere de fleste vi ønsker. Vi har fått på plass mange viktige brikker i laget, men det jobbes mot andre spillere også, sier han.

- Det blir moro i Forum til neste år?

- Det er jeg ganske sikker på. Forhåpentligvis blir det enda mer moro enn i år. Denne sesongen plasserte vi oss på samme posisjon som i fjor, men vi vant vår første sluttspillkamp siden 1993. Det er jo et lite steg i riktig retning. VI har klart å etablert oss. Vi bygger videre, men det tar lang tid å bygge et storlag, sier han.

I tillegg til denne trioen har også Daniel Sørvik, Christopher Henriksen og Christoffer Hansson signert nye avtaler.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!