ANNONSE

Mikael Vuorio kommer tilbake

Mikael Vuorio kommer tilbake

 

Det blir mye morsomt i Furuset Forum til neste år også. Mikael Vuorio, Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud har alle skrevet nye kontrakter.

Meldingen om at trioen Vuorio, Kuusisto og Mathisrud er med for fullt igjen fra neste sesong, fikk dem med hjerte i Furuset til å glemme sluttspill-exiten.

Mikael Vuorio kom til Furuset på lån i desember i fjor og imponerte hele hockeynorge med fantastisk keeperspill.

Redningene hans bidro sterkt til at Furuset sikret seg såpass mange poeng. I hans siste kamp, som var mot daværende serieleder Sparta Sarpsborg, reddet finnen hele 48 skudd, og Furuset vant 5-1. Etter ca. to måneder vendte han tilbake til Finland igjen, fordi klubben hans Lukko Raima ikke turte å gå inn i det finske sluttspillet uten ham.

- Det er kjempehyggelig at Vuorio likte seg så godt i Furuset Ishockey at han valgte å signere en permanent kontrakt for neste år.

- Han er en enormt god keeper. Vi fikk mye kjeft for at vi tok inn ham som en midlertidig løsning i vinter, men det viser seg nå at det valget var riktig.

- Vi har mange finske spillere i klubben, og hos oss får Vuorio stå mye. Vi er stolte over å ha ham med, sier sportslig leder Niklas Grønstrand.

Vuorios avtale varer hele neste sesong, men det er flere av iskrigerne som har skrevet nye avtaler.

Det har lenge versert rykter om at Kuusisto var på vei bort fra klubben, men både han og talentet Mathisrud har nå skrevet under på to-års avtaler.

- Kuusisto betyr enormt mye for klubben. Han har vært vår beste spiller de siste årene.

- Vi vet at det var interesse fra flere topplag i Norge og utlandet, så vi setter veldig pris på at han blir værende. Vi skal bygge kontiniutet og Kuustisto har prestert over tid.

- Når det gjelder Mathisrud er det veldig moro. Han er en ung spiller, og navnet hans lever i klubben fra faren sin tid. Vi synes han har slått til og han har en god statistikk for oss. Mathisrud er en spiller vi har lyst til å utvikle videre, sier Grønstrand.

Mathisrud er glad for at han fikk tillitt fra Furuset.

- Jeg følte Furuset var et riktig valg for meg. Vi er en gruppe på gode spillere med en bra trener. Jeg er nødt til å takke for tillitten de viste meg da jeg fikk sjansen etter overgangen fra Vålerenga, sier han.

- Hvordan blir Furuset til neste år?

- Jeg har stor tro på at vi blir bedre. Det er positivt at Hudd nå får bygge sitt eget lag foran sesongen, sier han.

- Hvem fler ligger på vent?

- Vi skal ha et møte i sportsutvalget hvor vi finner ut hvem vi vil ha med oss videre, og hvem vi vil forsøke å hente inn fra andre klubber. Vi har god tro på at vi skal klare å signere de fleste vi ønsker. Vi har fått på plass mange viktige brikker i laget, men det jobbes mot andre spillere også, sier han.

- Det blir moro i Forum til neste år?

- Det er jeg ganske sikker på. Forhåpentligvis blir det enda mer moro enn i år. Denne sesongen plasserte vi oss på samme posisjon som i fjor, men vi vant vår første sluttspillkamp siden 1993. Det er jo et lite steg i riktig retning. VI har klart å etablert oss. Vi bygger videre, men det tar lang tid å bygge et storlag, sier han.

I tillegg til denne trioen har også Daniel Sørvik, Christopher Henriksen og Christoffer Hansson signert nye avtaler.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE