Mikael Vuorio kommer tilbake

Mikael Vuorio kommer tilbake

 

Det blir mye morsomt i Furuset Forum til neste år også. Mikael Vuorio, Teemu Kuusisto og Marius Mathisrud har alle skrevet nye kontrakter.

Skrevet av:

Meldingen om at trioen Vuorio, Kuusisto og Mathisrud er med for fullt igjen fra neste sesong, fikk dem med hjerte i Furuset til å glemme sluttspill-exiten.

Mikael Vuorio kom til Furuset på lån i desember i fjor og imponerte hele hockeynorge med fantastisk keeperspill.

Redningene hans bidro sterkt til at Furuset sikret seg såpass mange poeng. I hans siste kamp, som var mot daværende serieleder Sparta Sarpsborg, reddet finnen hele 48 skudd, og Furuset vant 5-1. Etter ca. to måneder vendte han tilbake til Finland igjen, fordi klubben hans Lukko Raima ikke turte å gå inn i det finske sluttspillet uten ham.

- Det er kjempehyggelig at Vuorio likte seg så godt i Furuset Ishockey at han valgte å signere en permanent kontrakt for neste år.

- Han er en enormt god keeper. Vi fikk mye kjeft for at vi tok inn ham som en midlertidig løsning i vinter, men det viser seg nå at det valget var riktig.

- Vi har mange finske spillere i klubben, og hos oss får Vuorio stå mye. Vi er stolte over å ha ham med, sier sportslig leder Niklas Grønstrand.

Vuorios avtale varer hele neste sesong, men det er flere av iskrigerne som har skrevet nye avtaler.

Det har lenge versert rykter om at Kuusisto var på vei bort fra klubben, men både han og talentet Mathisrud har nå skrevet under på to-års avtaler.

- Kuusisto betyr enormt mye for klubben. Han har vært vår beste spiller de siste årene.

- Vi vet at det var interesse fra flere topplag i Norge og utlandet, så vi setter veldig pris på at han blir værende. Vi skal bygge kontiniutet og Kuustisto har prestert over tid.

- Når det gjelder Mathisrud er det veldig moro. Han er en ung spiller, og navnet hans lever i klubben fra faren sin tid. Vi synes han har slått til og han har en god statistikk for oss. Mathisrud er en spiller vi har lyst til å utvikle videre, sier Grønstrand.

Mathisrud er glad for at han fikk tillitt fra Furuset.

- Jeg følte Furuset var et riktig valg for meg. Vi er en gruppe på gode spillere med en bra trener. Jeg er nødt til å takke for tillitten de viste meg da jeg fikk sjansen etter overgangen fra Vålerenga, sier han.

- Hvordan blir Furuset til neste år?

- Jeg har stor tro på at vi blir bedre. Det er positivt at Hudd nå får bygge sitt eget lag foran sesongen, sier han.

- Hvem fler ligger på vent?

- Vi skal ha et møte i sportsutvalget hvor vi finner ut hvem vi vil ha med oss videre, og hvem vi vil forsøke å hente inn fra andre klubber. Vi har god tro på at vi skal klare å signere de fleste vi ønsker. Vi har fått på plass mange viktige brikker i laget, men det jobbes mot andre spillere også, sier han.

- Det blir moro i Forum til neste år?

- Det er jeg ganske sikker på. Forhåpentligvis blir det enda mer moro enn i år. Denne sesongen plasserte vi oss på samme posisjon som i fjor, men vi vant vår første sluttspillkamp siden 1993. Det er jo et lite steg i riktig retning. VI har klart å etablert oss. Vi bygger videre, men det tar lang tid å bygge et storlag, sier han.

I tillegg til denne trioen har også Daniel Sørvik, Christopher Henriksen og Christoffer Hansson signert nye avtaler.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!