Moro mot Mathare

Moro mot Mathare

 

Grei 2 i klasse B tapte 0-5 mot Mathare United, men smilte likevel bredt etter kampen.

- Det er sjelden gøy å tape fotballkamper, men etter denne kampen kunne vi ikke annet enn å smile. Vi var veldig stolte over innsatsen til gutta, og det var en stor opplevelse å møte Mathare foran så mange tilskuere. Gutta leverte også på banen, og holdt Mathare til 0-0 i nesten en hel omgang. Disse gutta fortjente den oppmerksomheten, sier trener Rune Sundborg.

Sammen med Morten Steen leder han to lag i klasse B på Ekebergsletta. Førstelaget har vunnet 1-0 mot Løten og 8-0 mot Gol, mens andrelaget gikk på et knepent 1-2 tap for Ranheim 1 og 0-5 mot Mathare United.

- Førstelaget er klare for A-sluttspillet, mens andrelaget går for deltakelse i B-sluttspillet. Vi er godt fornøyde med alle gutta. De har gjort en meget god figur så langt.

- Hvor langt kan førstelaget deres gå?

- Alt kan skje på Ekeberg, men vi vil være veldig fornøyd med en sekstendelsplass. Da begynner toppen å skille seg ut med de aller beste norske lagene i tillegg til de utenlandske, sier Rune Sundborg.

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.