- Morsomt med snøstorm

- Morsomt med snøstorm

 

Tett snøfall la ingen demper på innsatsen til HSILs unge løpere under Oslo Skifestival, men Oline, Ylva, Oskar og Peder innrømmet at det var litt tungt å gå i snøværet.

Skrevet av:

- Det føltes som å gå i snøstorm, men det var morsomt, sier Ylva Horten, som er en av 16 rekrutter i langrennsgruppa til HSIL.Søsteren Oline Horten synes også det var gøy å gå.- Det gikk bra i dag, selv om jeg fikk mye snø i øynene når jeg gikk, sier Oline Horten (11).Kameratene, Peder Sunde Eriksen (10) og Oskar Svartedal (10), er enig med jentene i at det var morsomt å gå.- Det var litt vanskelig å gå i snøværet, derfor synes jeg ikke det gikk så fort, sier Peder.- Det var litt slitsomt å gå i dag, men veldig morsomt også, sier Oskar.Første renn for sesongenOskar tror likevel ikke det var snøen alene som gjorde at det var slitsomt å gå den to kilometer lange sløyfa.- Dette var det første rennet mitt for sesongen, så det kan hende det var derfor det var litt tungt, forklarer han.Peder er enig. Han gikk nemlig sitt andre renn denne sesongen.- Jeg synes det gikk bedre nå enn på det første rennet, mener han.- Liker dere skøyting eller klassisk best?-  Jeg liker klassisk. Det er aller best å gå når det er tunge oppoverbakker, svarer Oskar.Første år med plasseringerGuttene forteller at dette er den første sesongen de får plasseringer, og at det gjør det litt mer spennende å gå.- Det er morsommere å gå når vi får plasseringer, mener begge to.- Hvem er det som er best av dere?- Vi er omtrent like gode, sier Oskar.- Hvorfor går dere langrenn?- Det er morsomt, også blir man sterk av det, sier Oskar.- Det er gøy å konkurrere. Det er også morsomt å kjøre fort ned bakker, mener Peder.Flotte gutter  å treneOskar og Peders trener, Aleksander Norlien, er veldig fornøyd med guttenes innsats.- Guttene er flinke til å konkurrere, og de klager stort sett aldri, forteller Norlien.- Lot de seg påvirke av snøværet?- Nei, de har det like morsomt uansett. Dessuten er positivt at det snør, så de får gått litt mer på ski.- Hvordan har dere trent hittil i sesongen?- Det har blitt endel alternativt. Vi har blant annet gått på skøyter, sier Norlien.Fornøyd arrangør Leder i HSIL langrenn, Bjørn Jarle Wiger, forteller Akers Avis Groruddalen at det er strevsomt, men morsomt å arrangere skifestivalen. - Dette er Norges største skikonkurranse for barn og unge. I løpet av denne helgen har vi rundt 2000 starter her i Holmenkollen. Løperne kommer helt fra Finnmark, sier han. - Det er bare tre ledige startnummer igjen. Det er i jenter 14 år. Vi har til og med avvist løpere, legger han til. Wiger forteller det går mange dugnadstimer med på arrangementet. - Dette er basert på foreldrehjelp. Totalt er det 111 funksjonærer i sving her i helga. Jeg må rette en stor takk til alle som har bidratt, sier han.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!