ANNONSE

Mos viser seg fram

Mos viser seg fram

 

Groruddøl og Vålerenga-spiller Mostafa «Mos» Abdellaoue trikser gjerne foran kamera, men han har beina godt planta på jorda etter at han scoret vinnermålet mot Lillestrøm på søndag.

Tekst:

Publisert:

Mos fikk merke heltestatusen på kroppen da han var med på fotballavtalens kickoff på Linderudbanen. Ungene flokket seg raskt rundt ham - for å sikre seg navnetrekket til stjerneskuddet. Og Mos har slett ikke noe i mot å være et forbilde.

- Jeg er her for å oppfordre ungene til å fortsette å spille fotball, smiler han.

- Jeg spilte mye fotball da jeg vokste opp. Det var naturlig for meg, siden jeg alltid har likt fotball, legger han til.

Målet hans for resten av sesongen er å få mest mulig spilletid.

- Forventningene mine foran sesongen var å lukte på nivået. Nå håper jeg å få være mest mulig med, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE