Mos viser seg fram

Mos viser seg fram

 

Groruddøl og Vålerenga-spiller Mostafa «Mos» Abdellaoue trikser gjerne foran kamera, men han har beina godt planta på jorda etter at han scoret vinnermålet mot Lillestrøm på søndag.

Tekst:

Publisert:

Mos fikk merke heltestatusen på kroppen da han var med på fotballavtalens kickoff på Linderudbanen. Ungene flokket seg raskt rundt ham - for å sikre seg navnetrekket til stjerneskuddet. Og Mos har slett ikke noe i mot å være et forbilde.

- Jeg er her for å oppfordre ungene til å fortsette å spille fotball, smiler han.

- Jeg spilte mye fotball da jeg vokste opp. Det var naturlig for meg, siden jeg alltid har likt fotball, legger han til.

Målet hans for resten av sesongen er å få mest mulig spilletid.

- Forventningene mine foran sesongen var å lukte på nivået. Nå håper jeg å få være mest mulig med, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.