Mot nye mål i høstferien

Mot nye mål i høstferien

 

Vestli I.L arrangerer for første gang et håndballtilbud i høstferien. De er de eneste og første i Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

- Vi har fått inn tips om dette, og tenkte at det var verdt forsøket å lage et tilbud for barn og unge i høstferien, forteller sportslig leder  i Vestli I.L, Atle Teigen.

Fra mandag til onsdag var det 40 påmeldte barn i alderen 6-13 år, fra klubbene: Grorud, Ammerud, Høybråten og Stovner og Ellingsrud. Flest var fra Vestli. Håndballskolen ble holdt i Stovnerhallen.

- Det har vært bra med oppmøtte. Det er første gang vi arrangerer det, så da satset vi kun på tre dager. At ungene har det gøy er det viktigste.

Får mye ut av det

- Hvor gøy er det egentlig?

- Veldig gøy, sier de entusiastiske jentene.

- Jeg synes det er et bra tilbud, forteller Nora B. Eriksen.

 

Martine Sandvold synes hun får mer ut av dette enn bare de vanlige treningene.

- Vi er delt inn i aldersgrupper. Noen øver på finter og andre øver på å skyte på mål, sier hun.

Martine har nå lært at hun ikke skal trampe når hun setter ned beina i finter. Hun skal bevege seg smidig og lett.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.