ANNONSE

- Mye på gang i Groruddalen

Leder av Oslo idrettskrets, Børre Rognlien, synes det er interessant å følge idretten i Groruddalen og mener groruddøler har mye positivt å se fram til.

Tekst:

Publisert:

- Det skjer veldig mye positivt. Nå skal det bygges haller på Rommen, Ellingsrud og Grorud. I tillegg blir minst to nye isflater klare i år, sier han.

De senere årene har han sett en utvikling av idretten i dalen. Han trekker blant annet fram økt aktivitetsnivå, men han legger heller ikke skjul på at det er utfordringer.

- Vi må få flere foreldre med. Det er et problem med frivillighet i idretten. Beboere med bakgrunn fra andre kulturer er ikke vant til at idretten er drevet på frivillig basis slik som den er i Norge, sier han.

Fortsatt idrett

I juni trer Rognlien ut av vervet som leder i Oslo idrettskrets. Det betyr imidlertid ikke at engasjementet hans for idretten forsvinner.

- Jeg kommer fortsatt til å være visepresident i Norges Idrettsforbund, så jeg skal fortsatt jobbe med idrett.

Og idretten i Groruddalen kommer han fortsatt til å følge med på. Akers Avis Groruddalen kommer til å være en viktig kilde.

- Avisa får fram alle resultatene. Den dekker en fjerdedel av Oslo. Vi skulle hatt tilsvarende aviser i resten av hovedstaden, mener han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE