- Nå har vi go­'følelsen

- Nå har vi go­'følelsen

 

Etter en tung start på sesongen har Furuset begynt å finne seg selv. Mot Lørenskogs rekrutter vant «Ulva» 6-5 og de har nå to strake seire.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Jeg synes vi spiller en god kamp og er det førende laget, sier spillende trener Raymond Nielsen.

Furuset fikk en pangåpning på kampen. Etter seks minutter ledet de 3-0 etter mål av Raymond Nielsen, Eirik Johansen og Martin Scott Hagen.

- Det som ikke er positivt, er at vi faller ned så fort vi får ledelsen, sier Nielsen.

Før første periode var omme rakk Lørenskog å sette to pucker bak Shayan Zahedi i Furuset-buret.

Andre periode åpnet som den første. Henrik Heen og Andreas Bogstad scoret to kjappe Furuset-mål. Lørenskog svarte nok en gang og stillingen etter to perioder var 5-4 til «Ulva». 

Godfølelse

Kristoffer Skau satt inn 6-4 for Furuset, men Lørenskog utliknet til 6-5. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Furuset innkassere årets tredje seier og den andre på rad.

- Jeg føler at Lørenskog har to-tre spillere som de setter opp mot vår tredje femmer, så det ble litt taktikk underveis. Vi tok med oss godfølelsen fra kampen mot Frisk Asker, sier Nielsen.

Stemningen i Furuset-garde­roben er bedre enn på lenge, forteller Nielsen. 

- Vi har to seire på rad i kamper vi jobber og står på. Det virker som at gutta skjønner at det fungerer når vi holder oss til kampplanen. Vi har fortsatt ting å terpe på, men nå er vi gode, sier Nielsen. 

David mot Goliat

Han trekker fram den kollektive innsatsen etter kampen mot Lørenskog. 

- Alle tre rekkene scorer og det er en kollektiv seier. Vi har tre rekker som kan gå ut og gjøre en god jobb. Det gjør at vi ikke trenger å slite ut enkeltspillere, påpeker Nielsen.

Stinn av selvtillit tar Furuset i mot Tønsberg som har vunnet alle sine 13 kamper så langt denne sesongen.

- Normalt er vi gode på hjemme­bane og vi presterer ofte godt mot gode lag. Tønsberg er et godt hockeylag, men de skal ikke få noe gratis, lover Nielsen.

- Selvtillit har utrolig mye å si. Gutta får en følelse av at vi kan vinne kamper og vi møter Tønsberg på et gunstig tidspunkt, avslutter den spillende treneren.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Lørenskog 2 - Furuset 5-6 (2-3, 2-2, 1-1)

Lørenskog ishall

Tilskuere: 100

Dommer: Stian Branden

Mål for FIF: Raymond Nielsen, Eirik Johansen, Martin Scott Hagen, Henrik Heen, Andreas Bogstad og Kristoffer Skau.

Utvisninger: FIF 9x2 minutter, LIK 1x2 minutter.

Skudd: 28-35

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!