- Nå har vi go­'følelsen

- Nå har vi go­'følelsen

 

Etter en tung start på sesongen har Furuset begynt å finne seg selv. Mot Lørenskogs rekrutter vant «Ulva» 6-5 og de har nå to strake seire.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Jeg synes vi spiller en god kamp og er det førende laget, sier spillende trener Raymond Nielsen.

Furuset fikk en pangåpning på kampen. Etter seks minutter ledet de 3-0 etter mål av Raymond Nielsen, Eirik Johansen og Martin Scott Hagen.

- Det som ikke er positivt, er at vi faller ned så fort vi får ledelsen, sier Nielsen.

Før første periode var omme rakk Lørenskog å sette to pucker bak Shayan Zahedi i Furuset-buret.

Andre periode åpnet som den første. Henrik Heen og Andreas Bogstad scoret to kjappe Furuset-mål. Lørenskog svarte nok en gang og stillingen etter to perioder var 5-4 til «Ulva». 

Godfølelse

Kristoffer Skau satt inn 6-4 for Furuset, men Lørenskog utliknet til 6-5. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Furuset innkassere årets tredje seier og den andre på rad.

- Jeg føler at Lørenskog har to-tre spillere som de setter opp mot vår tredje femmer, så det ble litt taktikk underveis. Vi tok med oss godfølelsen fra kampen mot Frisk Asker, sier Nielsen.

Stemningen i Furuset-garde­roben er bedre enn på lenge, forteller Nielsen. 

- Vi har to seire på rad i kamper vi jobber og står på. Det virker som at gutta skjønner at det fungerer når vi holder oss til kampplanen. Vi har fortsatt ting å terpe på, men nå er vi gode, sier Nielsen. 

David mot Goliat

Han trekker fram den kollektive innsatsen etter kampen mot Lørenskog. 

- Alle tre rekkene scorer og det er en kollektiv seier. Vi har tre rekker som kan gå ut og gjøre en god jobb. Det gjør at vi ikke trenger å slite ut enkeltspillere, påpeker Nielsen.

Stinn av selvtillit tar Furuset i mot Tønsberg som har vunnet alle sine 13 kamper så langt denne sesongen.

- Normalt er vi gode på hjemme­bane og vi presterer ofte godt mot gode lag. Tønsberg er et godt hockeylag, men de skal ikke få noe gratis, lover Nielsen.

- Selvtillit har utrolig mye å si. Gutta får en følelse av at vi kan vinne kamper og vi møter Tønsberg på et gunstig tidspunkt, avslutter den spillende treneren.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Lørenskog 2 - Furuset 5-6 (2-3, 2-2, 1-1)

Lørenskog ishall

Tilskuere: 100

Dommer: Stian Branden

Mål for FIF: Raymond Nielsen, Eirik Johansen, Martin Scott Hagen, Henrik Heen, Andreas Bogstad og Kristoffer Skau.

Utvisninger: FIF 9x2 minutter, LIK 1x2 minutter.

Skudd: 28-35

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!