- Nå har vi go­'følelsen

- Nå har vi go­'følelsen

 

Etter en tung start på sesongen har Furuset begynt å finne seg selv. Mot Lørenskogs rekrutter vant «Ulva» 6-5 og de har nå to strake seire.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Jeg synes vi spiller en god kamp og er det førende laget, sier spillende trener Raymond Nielsen.

Furuset fikk en pangåpning på kampen. Etter seks minutter ledet de 3-0 etter mål av Raymond Nielsen, Eirik Johansen og Martin Scott Hagen.

- Det som ikke er positivt, er at vi faller ned så fort vi får ledelsen, sier Nielsen.

Før første periode var omme rakk Lørenskog å sette to pucker bak Shayan Zahedi i Furuset-buret.

Andre periode åpnet som den første. Henrik Heen og Andreas Bogstad scoret to kjappe Furuset-mål. Lørenskog svarte nok en gang og stillingen etter to perioder var 5-4 til «Ulva». 

Godfølelse

Kristoffer Skau satt inn 6-4 for Furuset, men Lørenskog utliknet til 6-5. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Furuset innkassere årets tredje seier og den andre på rad.

- Jeg føler at Lørenskog har to-tre spillere som de setter opp mot vår tredje femmer, så det ble litt taktikk underveis. Vi tok med oss godfølelsen fra kampen mot Frisk Asker, sier Nielsen.

Stemningen i Furuset-garde­roben er bedre enn på lenge, forteller Nielsen. 

- Vi har to seire på rad i kamper vi jobber og står på. Det virker som at gutta skjønner at det fungerer når vi holder oss til kampplanen. Vi har fortsatt ting å terpe på, men nå er vi gode, sier Nielsen. 

David mot Goliat

Han trekker fram den kollektive innsatsen etter kampen mot Lørenskog. 

- Alle tre rekkene scorer og det er en kollektiv seier. Vi har tre rekker som kan gå ut og gjøre en god jobb. Det gjør at vi ikke trenger å slite ut enkeltspillere, påpeker Nielsen.

Stinn av selvtillit tar Furuset i mot Tønsberg som har vunnet alle sine 13 kamper så langt denne sesongen.

- Normalt er vi gode på hjemme­bane og vi presterer ofte godt mot gode lag. Tønsberg er et godt hockeylag, men de skal ikke få noe gratis, lover Nielsen.

- Selvtillit har utrolig mye å si. Gutta får en følelse av at vi kan vinne kamper og vi møter Tønsberg på et gunstig tidspunkt, avslutter den spillende treneren.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Lørenskog 2 - Furuset 5-6 (2-3, 2-2, 1-1)

Lørenskog ishall

Tilskuere: 100

Dommer: Stian Branden

Mål for FIF: Raymond Nielsen, Eirik Johansen, Martin Scott Hagen, Henrik Heen, Andreas Bogstad og Kristoffer Skau.

Utvisninger: FIF 9x2 minutter, LIK 1x2 minutter.

Skudd: 28-35

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.