- Nå har vi go­'følelsen

- Nå har vi go­'følelsen

 

Etter en tung start på sesongen har Furuset begynt å finne seg selv. Mot Lørenskogs rekrutter vant «Ulva» 6-5 og de har nå to strake seire.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

- Jeg synes vi spiller en god kamp og er det førende laget, sier spillende trener Raymond Nielsen.

Furuset fikk en pangåpning på kampen. Etter seks minutter ledet de 3-0 etter mål av Raymond Nielsen, Eirik Johansen og Martin Scott Hagen.

- Det som ikke er positivt, er at vi faller ned så fort vi får ledelsen, sier Nielsen.

Før første periode var omme rakk Lørenskog å sette to pucker bak Shayan Zahedi i Furuset-buret.

Andre periode åpnet som den første. Henrik Heen og Andreas Bogstad scoret to kjappe Furuset-mål. Lørenskog svarte nok en gang og stillingen etter to perioder var 5-4 til «Ulva». 

Godfølelse

Kristoffer Skau satt inn 6-4 for Furuset, men Lørenskog utliknet til 6-5. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Furuset innkassere årets tredje seier og den andre på rad.

- Jeg føler at Lørenskog har to-tre spillere som de setter opp mot vår tredje femmer, så det ble litt taktikk underveis. Vi tok med oss godfølelsen fra kampen mot Frisk Asker, sier Nielsen.

Stemningen i Furuset-garde­roben er bedre enn på lenge, forteller Nielsen. 

- Vi har to seire på rad i kamper vi jobber og står på. Det virker som at gutta skjønner at det fungerer når vi holder oss til kampplanen. Vi har fortsatt ting å terpe på, men nå er vi gode, sier Nielsen. 

David mot Goliat

Han trekker fram den kollektive innsatsen etter kampen mot Lørenskog. 

- Alle tre rekkene scorer og det er en kollektiv seier. Vi har tre rekker som kan gå ut og gjøre en god jobb. Det gjør at vi ikke trenger å slite ut enkeltspillere, påpeker Nielsen.

Stinn av selvtillit tar Furuset i mot Tønsberg som har vunnet alle sine 13 kamper så langt denne sesongen.

- Normalt er vi gode på hjemme­bane og vi presterer ofte godt mot gode lag. Tønsberg er et godt hockeylag, men de skal ikke få noe gratis, lover Nielsen.

- Selvtillit har utrolig mye å si. Gutta får en følelse av at vi kan vinne kamper og vi møter Tønsberg på et gunstig tidspunkt, avslutter den spillende treneren.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Lørenskog 2 - Furuset 5-6 (2-3, 2-2, 1-1)

Lørenskog ishall

Tilskuere: 100

Dommer: Stian Branden

Mål for FIF: Raymond Nielsen, Eirik Johansen, Martin Scott Hagen, Henrik Heen, Andreas Bogstad og Kristoffer Skau.

Utvisninger: FIF 9x2 minutter, LIK 1x2 minutter.

Skudd: 28-35

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!