Naboene delte poengene

Naboene delte poengene

 

Lokaloppgjøret i fjerde divisjon mellom Grorud 2 og Grei var et av de kjedeligere i Groruddalen denne sesongen helt til det eksploderte 10 minutter før slutt.

Skrevet av:

Første omgang var virkelig kjedelig. Det eneste som er verdt å nevne fra den, er da Daniel Selstad ble felt av Groruds keeper. Straffen satt Hakija Hrnic i mål etter rundt 20 minutters spill. De første 45 minuttene var usedvanlig mye rykk og napp uten at noen av lagene evnet å rive til seg et initiativ.

Grei-trener Rune Gjertsen ga spillerne det glatte lag i pausen. På papiret har Grei et lag som bør rundspille Grorud 2, som kun hadde med et fåtall A-lagsspillere.

- Dette er noe av det verste jeg har sett, var noe av det Grei-trener Rune Gjertsen sa til sine spillere i pausen.

Etter hvilen tok kampen seg litt opp, men fortsatt var det ingen ting å rope hurra for. Med femten minutter igjen på klokka handset en Grorud-spiller inne i eget straffefelt. Hoveddommeren vinket spillet videre, mens linjemannen veivet iherdig med flagget. Etter en liten diskusjon ble det dømt straffe til Grei. Hakija Hrnic, som for lengst burde vært byttet ut grunnet en kneskade, skulle ta straffen. Han ønsket ikke dette selv, men ingen andre hadde mer lyst og dermed falt ansvaret på fjorårets stjernekonge i Groruddalen. Han sparket i bakken først og skjøt rett i armene på Groruds keeper. Like etter straffebommen ble Hrnic komplett syndebukk. Fjorårets stjernekonge ble utvist få minutter før slutt.

Snuoperasjon

Strafferedningen ga Grorud nytt liv. Etter 81 minutter utliknet Grorud og kort tid etter tok de ledelsen 2-1. Grei virket lamslåtte, men de flyttet opp det de hadde av spillere. På overtid stupte Arne Endreson inn 2-2, som også ble sluttresultatet i en mildt sagt tam fotballkamp.

- Dette var forferdelig dårlig. Vi er ikke vant til å spille på gress, men det er ikke en god nok unnskyldning, sier Gjertsen.

Han har til gode av å la seg imponere av sitt lag denne sesongen, men han forteller at det har vært en positiv kurve både på trening og i kamp den siste tiden.

- Vi kunne fått 2-0 på straffe og punktert kampen. Sånn sett har vi nok sjanser til å vinne kampen, men spillet er ikke bra, fortsetter han.

Gjertsen mener at det Hrnics ansvar å finne en annen til å ta straffen da han selv ikke ville ta ansvaret.

Gjensyn

Hakija Hrnic var heller ikke særlig fornøyd med kampen.

- Matchen var dårlig. Kanskje den dårligste i år. Jeg burde selvfølgelig avgjort med den straffen, sier Hrnic som forteller at han hadde en dårlig følelse da han gikk fram før å skyte.

- Vi skulle hatt tre poeng i dag, fortsetter han.

I fjor tjenestegjorde Lars Gøran Engebråten, Arne Endreson, Hakija Hrnic og Rune Gjertsen for Grorud. Nå er alle i Grei, og de syntes det var moro å være tilbake på gamle trakter.

- Det er spesielt å være tilbake, dette er den fineste kampen i år, mener Hrnic.

- Rundspilte dem

Grorud 2-trener Miguel Paulos var skuffet over hva Grei presterte.

- Når man ser på tabellplassering, så er jeg skuffet over at de ikke var bedre enn de faktisk var, sier han.

I sesongens første kamp rundspilte Grei Grorud, men den bedriften evnet de ikke å gjenta tirsdag kveld.

- I dag synes jeg at vi tidvis rundspiller Grei. Det er synd vi ikke er bedre foran goalen, da ville vi vunnet dette, mener tre   neren.

- Det er gledelig å se at vi holder hodet kaldt når vi får noen

dommeravgjørelser som ikke går vår vei. Vi har jobbet med holdninger i klubben og det er gøy å se resultater av det, sier han.

Nå er det sommerferie i fjerde divisjon. Grei tar ferie som serieleder etter at Holmen tapte 1-2 hjemme mot Vembli. Grorud 2 er plassert på fjerde plass.

- Så langt er vi ganske skuffet. Vi har tapt ni poeng som vi burde hatt, men sånn går det med så mange gamlinger, smiler Paulos.

For Greis del blir det en lang sommerferie før de starter opp igjen med oppkjøring til høstsesongen der Greis mål er soleklart: - Vi skal rykke opp til tredje divisjon.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!