Nest sist

Nest sist

 

Norges U19-landslag i innebandy for herrer fikk det tøft i Polish Cup 2009.

Med syv Groruddøler i troppen ble det kun en seier å juble over i cupen, mens det ble hele fire tap. Norge endte tilslutt nest sist med to poeng og 21-40 i målforskjell. I troppen var Ola Teigen, Thomas Zaal og Nicklas Kolva med fra Grei. Daniel Gidske og Christoffer Øystad var med fra Sveiva, mens Thanh Tran Minh og Eirik E. Falk var med fra GIF.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.