ANNONSE

NM-gull til Sveiva!

NM-gull til Sveiva!

NORGESMESTRE: Sveivas vant NM-finalen mot Sagene tidligere i dag.

Sveivas innebandydamer er norgesmestre for andre året på rappen etter å ha slått Sagene 5-2 i dagens NM-finale.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2016 kl 16:47

– Vanvittig deilig å hente kongepokalen igjen. Dette er vi stolte over, sa Sveiva-kaptein Oda Kristine Langaker til Akers Avis Groruddalen.

Få minutter tidligere hadde hun akkurat mottatt både kongepokal og NM-pokal som et bevis på at Sveiva-damene fremdeles er landets beste innebandydamer.

NM-finalen, som ble spilt i Ekeberghallen, var tett og jevn, men groruddølene så i grunn ut til å ha kontroll på det hele kampen igjennom.

Få med deg reaksjonene fra kampen og se flere finalebilder i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår eAvis. Der får du også med deg hvordan det gikk da Sveiva G16 spilte NM-finale mot Sarpsborg.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE