Nok en grei gjennomkjøring

Nok en grei gjennomkjøring

 

Oslo City overbeviste ikke, men tok tre enkle poeng hjemme mot MS 2.

Skrevet av:

- Vi fikk det vanskeligere enn vi hadde trodd på forhånd. MS 2 spilte bedre enn sist gang vi møtte dem. Vi fikk ikke spillet til å sitte helt, men likevel vant vi fortjent, og burde scoret flere mål, sier lagleder Atta Aneke.

- Det glitrende spillet før sommerferien har uteblitt. Dere vinner kampenene fremdeles, men bekymrer det dere at finspillet er fraværende?

- På en måte ja, men samtidig nei. Når vi spiller mot svakere motstand så detter vi ofte ned på deres nivå, men samtidig er vi alltid på høyde mot bedre motstand.

- Jeg tror det er litt av utfordringen når vi allerede er klare for kvalikken. Det er ikke alltid like lett å være motiverte når man vet hva som venter.

- Vi skal dessuten passe oss mot å være for negative hvis vi ikke herjer i hver kamp, sier Aneke.

- Så dere er ikke bekymret før kvalikken?

- Nei, gutta virker motiverte og klare for den. Vi trener godt, og har bra fokus, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Oslo City - Manglerud Star 2 3-2 (2-1)

Haguerudbanen

Tilskuere: ca. 20.

Dommer: Trygve Kjensli

Mål for OC: Kevin David, Joe Nusa, Saif Haydar.

Oslo Citys lag (4-4-2): Michel Foyet (Robert Midtrud fra 25.), Lennard Momoh,

Kenneth Anizor, Kevin David, Mustafa Vahabzadeh, Michael Thompson, Joe Nusa, Saif Haydar, Rashid Kwarasey (Mike Dumboya fra 47.), Eddie Darko, William Jarbee (Erwin Agustin fra 50.).

Stjernene:

 • ** Kevin David.
 • *   Kenneth Anizor.
 •      Saif Haydar.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!