Nok en grei gjennomkjøring

Nok en grei gjennomkjøring

 

Oslo City overbeviste ikke, men tok tre enkle poeng hjemme mot MS 2.

Skrevet av:

- Vi fikk det vanskeligere enn vi hadde trodd på forhånd. MS 2 spilte bedre enn sist gang vi møtte dem. Vi fikk ikke spillet til å sitte helt, men likevel vant vi fortjent, og burde scoret flere mål, sier lagleder Atta Aneke.

- Det glitrende spillet før sommerferien har uteblitt. Dere vinner kampenene fremdeles, men bekymrer det dere at finspillet er fraværende?

- På en måte ja, men samtidig nei. Når vi spiller mot svakere motstand så detter vi ofte ned på deres nivå, men samtidig er vi alltid på høyde mot bedre motstand.

- Jeg tror det er litt av utfordringen når vi allerede er klare for kvalikken. Det er ikke alltid like lett å være motiverte når man vet hva som venter.

- Vi skal dessuten passe oss mot å være for negative hvis vi ikke herjer i hver kamp, sier Aneke.

- Så dere er ikke bekymret før kvalikken?

- Nei, gutta virker motiverte og klare for den. Vi trener godt, og har bra fokus, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Oslo City - Manglerud Star 2 3-2 (2-1)

Haguerudbanen

Tilskuere: ca. 20.

Dommer: Trygve Kjensli

Mål for OC: Kevin David, Joe Nusa, Saif Haydar.

Oslo Citys lag (4-4-2): Michel Foyet (Robert Midtrud fra 25.), Lennard Momoh,

Kenneth Anizor, Kevin David, Mustafa Vahabzadeh, Michael Thompson, Joe Nusa, Saif Haydar, Rashid Kwarasey (Mike Dumboya fra 47.), Eddie Darko, William Jarbee (Erwin Agustin fra 50.).

Stjernene:

  • ** Kevin David.
  • *   Kenneth Anizor.
  •      Saif Haydar.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!