Nok en storseier til Grorud

Nok en storseier til Grorud

 

Grorud har spilt fire offisielle kamper denne sesongen, og står med 20-3 i målforskjell. Lørdag fikk Huk smakke kjeppen da de gjestet Groruddalen, men trener Rolf Teigen er fremdeles ikke helt fornøyd.

 

Alle regnet Grorud for en opprykkskandidat før sesongen. Med to serierunder spilt er det vanskelig å argumentere for noe annet. Serieåpningen ble vunnet 5-0 mot Vestli, og på lørdag vant Grorud hjemme mot Huk. Tar man med cupkampene mot Svelvik og Funnefoss/Vormsund står de gulkledde med en imponerende målforskjell på 20-3. Likevel spretter ikke trener Rolf Teigen champagnen ennå.

- Resultatmessig har sesongåpningen vært meget bra, men jeg syntes ikke vi har spilt spesielt godt i våre to seriekamper. I kampen mot Huk er det mye som skuffer meg, sier han.

At det endte med 5-1 i Groruds favør er altså ikke nok til å blidgjøre sjefen maksimalt.

- Vi er for tamme. Det er litt for lite liv i oss, og det svinger for mye i måten vi opptrer på. Det ble for ustabilt, og vi slapp Huk til for mange sjanser, argumenterer han.

- Mange sliter med å forstå hvordan man ikke kan være fornøyd med en såpass komfortabel seier?

- Jeg forstår at mange kan syntes det virker underlig. Likevel mener jeg at resultatet lyver i forhold til prestasjonene. Vi har lagt lista høyt, og har høy kravsreferanse. Det betyr at vi ønsker å gjøre noe mer enn bare å vinne. Da vil vi stå bedre rustet når vi skal møte bedre motstand, slår Teigen fast.

- For ordens skyld, dere vant fortjent?

- Ja, det gjorde vi, men jeg syntes ikke nødvendigvis at vi var så mye bedre prestasjonsmessig, sier Teigen.

 

Høydepunkter

Selv om spillet ikke imponerte Teigen var det mye positivt å ta med seg fra kampen for Groruds del. Bakover hadde Jørand Skogseide og Henning Jørgensen god kontroll og ryddet opp i midtforsvaret. Det var også moro å se Antonio Yambo som stadig tar nye steg som en fotballspiller.

Foran på banen viste Erling Nilsen at han, i likhet med Christian «CT» Thorbjørnsen, har evnen til å plassere seg riktig i boksen med sine tre scoringer.

 

- Det er alltid gøy å score mål, og jeg er godt fornøyd med tre fulltreffere i denne kampen. Det var ingen stor kamp fra min side, men det viser seg at det er viktig å være på rett plass til rett tid, sier Nilsen til Akers Avis Groruddalen.

Heller ikke han beskriver seieren som en god kamp.

- Det var en tung kamp, og vårt spill gikk litt tregt. Vi spilte ikke på vårt beste, men fikk to kjappe scoringer. Uansett skal vi ikke deppe over resultatet, sier han.

 

For glad

Matchens gladeste spiller var Grorud-keeper Daniel Tomulevski som kom inn til andre omgang etter at Drin Shala måtte forlate banen med en hodeskade. Etter at Faisal Sharif scoret på et vakkert langskudd var keeperen helt oppe på midtbanen for å feire scoringen og gratulere sin lagkamerat. Det resulterte i at Huk reduserte fra avspark, mens Tomulevski var på vei hjem tilbake i målet.

 

- Det var en lærdom for Daniel i et ellers fint innhopp. Han gjør neppe det samme om igjen, spår Rolf Teigen.

Tomulevski rettet likevel opp mye av æren ettersom han blant annet stoppet to alene mot keeper-situasjoner og et knallhardt langskudd.

 

Frigg 2 neste

Grorud møter Frigg 2 i neste serierunde.

- Vi fulgte Frigg 2 i kampen mot Årvoll, men først og fremst må vi bli solide selv. Vi må få energi og drive i laget, samtidig som vi tetter igjen forsvarsmessig. Da får vi bedre taktisk kontroll på kampene våre, og får brukt variasjon i angrepsspillet, sier Rolf Teigen.

- Kan Frigg 2 bli kampen der spillet sitter som du vil?

- I så fall ville ikke jeg likt å være på motstanderens lag, avslutter han.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Huk 5-1 (2-0)

Grorud kunstgress

Tilskuere: ca. 70

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Zacaria Maazou

Mål for Grorud: Erling Nilsen 3, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif.

Groruds lag (4-4-1-1): Drin Shala (Daniel Tomulevski fra 45.), Antonio Yambo (Stian Gundersen fra 69.), Jørand Skogseide, Henning Jørgensen, Christer Pedersen, Henning Bunæs, Andreas Gjesvold, Anders Hatlén, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif (Emrah Mutlu fra 79.), Erling Nilsen.

Stjernene:

  • ** Anders Hatlén
  • * Antonio Yambo
  • Erling Nilsen.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.