Nok en storseier til Grorud

Nok en storseier til Grorud

 

Grorud har spilt fire offisielle kamper denne sesongen, og står med 20-3 i målforskjell. Lørdag fikk Huk smakke kjeppen da de gjestet Groruddalen, men trener Rolf Teigen er fremdeles ikke helt fornøyd.

Skrevet av:

 

Alle regnet Grorud for en opprykkskandidat før sesongen. Med to serierunder spilt er det vanskelig å argumentere for noe annet. Serieåpningen ble vunnet 5-0 mot Vestli, og på lørdag vant Grorud hjemme mot Huk. Tar man med cupkampene mot Svelvik og Funnefoss/Vormsund står de gulkledde med en imponerende målforskjell på 20-3. Likevel spretter ikke trener Rolf Teigen champagnen ennå.

- Resultatmessig har sesongåpningen vært meget bra, men jeg syntes ikke vi har spilt spesielt godt i våre to seriekamper. I kampen mot Huk er det mye som skuffer meg, sier han.

At det endte med 5-1 i Groruds favør er altså ikke nok til å blidgjøre sjefen maksimalt.

- Vi er for tamme. Det er litt for lite liv i oss, og det svinger for mye i måten vi opptrer på. Det ble for ustabilt, og vi slapp Huk til for mange sjanser, argumenterer han.

- Mange sliter med å forstå hvordan man ikke kan være fornøyd med en såpass komfortabel seier?

- Jeg forstår at mange kan syntes det virker underlig. Likevel mener jeg at resultatet lyver i forhold til prestasjonene. Vi har lagt lista høyt, og har høy kravsreferanse. Det betyr at vi ønsker å gjøre noe mer enn bare å vinne. Da vil vi stå bedre rustet når vi skal møte bedre motstand, slår Teigen fast.

- For ordens skyld, dere vant fortjent?

- Ja, det gjorde vi, men jeg syntes ikke nødvendigvis at vi var så mye bedre prestasjonsmessig, sier Teigen.

 

Høydepunkter

Selv om spillet ikke imponerte Teigen var det mye positivt å ta med seg fra kampen for Groruds del. Bakover hadde Jørand Skogseide og Henning Jørgensen god kontroll og ryddet opp i midtforsvaret. Det var også moro å se Antonio Yambo som stadig tar nye steg som en fotballspiller.

Foran på banen viste Erling Nilsen at han, i likhet med Christian «CT» Thorbjørnsen, har evnen til å plassere seg riktig i boksen med sine tre scoringer.

 

- Det er alltid gøy å score mål, og jeg er godt fornøyd med tre fulltreffere i denne kampen. Det var ingen stor kamp fra min side, men det viser seg at det er viktig å være på rett plass til rett tid, sier Nilsen til Akers Avis Groruddalen.

Heller ikke han beskriver seieren som en god kamp.

- Det var en tung kamp, og vårt spill gikk litt tregt. Vi spilte ikke på vårt beste, men fikk to kjappe scoringer. Uansett skal vi ikke deppe over resultatet, sier han.

 

For glad

Matchens gladeste spiller var Grorud-keeper Daniel Tomulevski som kom inn til andre omgang etter at Drin Shala måtte forlate banen med en hodeskade. Etter at Faisal Sharif scoret på et vakkert langskudd var keeperen helt oppe på midtbanen for å feire scoringen og gratulere sin lagkamerat. Det resulterte i at Huk reduserte fra avspark, mens Tomulevski var på vei hjem tilbake i målet.

 

- Det var en lærdom for Daniel i et ellers fint innhopp. Han gjør neppe det samme om igjen, spår Rolf Teigen.

Tomulevski rettet likevel opp mye av æren ettersom han blant annet stoppet to alene mot keeper-situasjoner og et knallhardt langskudd.

 

Frigg 2 neste

Grorud møter Frigg 2 i neste serierunde.

- Vi fulgte Frigg 2 i kampen mot Årvoll, men først og fremst må vi bli solide selv. Vi må få energi og drive i laget, samtidig som vi tetter igjen forsvarsmessig. Da får vi bedre taktisk kontroll på kampene våre, og får brukt variasjon i angrepsspillet, sier Rolf Teigen.

- Kan Frigg 2 bli kampen der spillet sitter som du vil?

- I så fall ville ikke jeg likt å være på motstanderens lag, avslutter han.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Huk 5-1 (2-0)

Grorud kunstgress

Tilskuere: ca. 70

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Gule kort: Zacaria Maazou

Mål for Grorud: Erling Nilsen 3, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif.

Groruds lag (4-4-1-1): Drin Shala (Daniel Tomulevski fra 45.), Antonio Yambo (Stian Gundersen fra 69.), Jørand Skogseide, Henning Jørgensen, Christer Pedersen, Henning Bunæs, Andreas Gjesvold, Anders Hatlén, Zacaria Maazouzi, Faisal Sharif (Emrah Mutlu fra 79.), Erling Nilsen.

Stjernene:

  • ** Anders Hatlén
  • * Antonio Yambo
  • Erling Nilsen.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!