ANNONSE

Ny Grorud-nedtur

Ny Grorud-nedtur

BARE NESTEN... for Faysal Ahmed og Grorud. FOTO: Kay Grue Thorsen

Falt hjemme i derbyet mot Kjelsås.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.05.2016 kl 18:24

Nedturen fortsetter for Groruds fotballherrer. Etter å ha fått juling borte mot Finnsnes forrige runde, skulle trenden snus hjemme i byderbyet mot Kjelsås i ettermiddag.

Slik gikk det ikke...

Selv om groruddølene hadde mye av spillet og skapte flere store muligheter var det gjestene som kunne juble for tre poeng etter en straffescoring fra Lars Brotangen i den første omgangen.

Les om hele kampen, se flere bilder og få med deg alle reaksjonene i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE