Ny norsk rekord

Ny norsk rekord

STARTET MED SEIER: Ezinne Okparaebo vant 60 meter på helgens nordiske mesterskap.


Ezinne Okparaebo satte ny norsk rekord, men måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen under innendørs-EM i Praha.

Tekst:

Publisert:

- Jeg er fornøyd med tiden, men det er selvfølgelig kjedelig å gå glipp av medaljen. Løpet var veldig bra, jeg gjorde arbeidsoppgavene vi har jobbet med, sa Ezinne til friidrett.no etter helgens finale på 60 meter innendørs.

Grorud-jenta spurtet i mål på tiden 7.10. Det er en forbedring fra 7.13 som Ezinne selv satte i Gøteborg i mars 2013.

- Formen kom som planlagt akkurat i tide til dette mesterskapet, og jeg viste at jeg er tilbake på det nivået jeg skal være, fortsatte Ezinne til friidrett.no.

Nederlandske Dafne Schippers vant på tiden 7.05, britiske Dina Asher-Smith tok andreplassen på 7.08, mens tyske Verena Sailer endte på tredjeplassen med tiden 7.09.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.