Ny norsk rekord

Ny norsk rekord

STARTET MED SEIER: Ezinne Okparaebo vant 60 meter på helgens nordiske mesterskap.


Ezinne Okparaebo satte ny norsk rekord, men måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen under innendørs-EM i Praha.

Tekst:

Publisert:

- Jeg er fornøyd med tiden, men det er selvfølgelig kjedelig å gå glipp av medaljen. Løpet var veldig bra, jeg gjorde arbeidsoppgavene vi har jobbet med, sa Ezinne til friidrett.no etter helgens finale på 60 meter innendørs.

Grorud-jenta spurtet i mål på tiden 7.10. Det er en forbedring fra 7.13 som Ezinne selv satte i Gøteborg i mars 2013.

- Formen kom som planlagt akkurat i tide til dette mesterskapet, og jeg viste at jeg er tilbake på det nivået jeg skal være, fortsatte Ezinne til friidrett.no.

Nederlandske Dafne Schippers vant på tiden 7.05, britiske Dina Asher-Smith tok andreplassen på 7.08, mens tyske Verena Sailer endte på tredjeplassen med tiden 7.09.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.