ANNONSE

Ny norsk rekord

Ny norsk rekord

STARTET MED SEIER: Ezinne Okparaebo vant 60 meter på helgens nordiske mesterskap.


Ezinne Okparaebo satte ny norsk rekord, men måtte ta til takke med den sure fjerdeplassen under innendørs-EM i Praha.

Tekst:

Publisert:

- Jeg er fornøyd med tiden, men det er selvfølgelig kjedelig å gå glipp av medaljen. Løpet var veldig bra, jeg gjorde arbeidsoppgavene vi har jobbet med, sa Ezinne til friidrett.no etter helgens finale på 60 meter innendørs.

Grorud-jenta spurtet i mål på tiden 7.10. Det er en forbedring fra 7.13 som Ezinne selv satte i Gøteborg i mars 2013.

- Formen kom som planlagt akkurat i tide til dette mesterskapet, og jeg viste at jeg er tilbake på det nivået jeg skal være, fortsatte Ezinne til friidrett.no.

Nederlandske Dafne Schippers vant på tiden 7.05, britiske Dina Asher-Smith tok andreplassen på 7.08, mens tyske Verena Sailer endte på tredjeplassen med tiden 7.09.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE