Nye garderober

Nye garderober

 

For tre år siden brant det i det gamle garderobenanlegget på Veitvet. Nå jubler ildsjelene i klubben for at den lange ventetiden er over. - Dette er gøy å vise fram, mener de.

Skrevet av:

Tom Hansen (trener damelaget og leder i fotballstyret), Atle Sunde (Mr. Veitvet) og Kåre B. Larsen (trener damelaget og med i fotballstyret) er trolig de som jubler mest for de nye, flotte garderobene. Da de gamle garderoben brant for tre år tilbake, ble en smilende Tom Hansen avbildet i Akers Avis Groruddalen. Problemet med de gamle garderobene var at de var så slitte.
- Derfor sto vi på en liste hos idrettsetaten, men følte at vi aldri nådde helt opp, forteller Sunde.

- Det var trist med brannen, men kanskje den eneste utveien for å få nye garderober? spør Tom Hansen seg.

I mellomtitden har gamle og trange arbeidsbrakker blitt brukt som garderober.

- På det verste har kvinnelige spillere vært nødt til å kjøre til nærmeste bensinstasjon for å gå på do, sånn kunne vi ikke ha det, sier Hansen.

 

- La det stå!

Selv om ventetiden har vært lang og frustrasjonen stor, har likevel Sunde, Hansen og Larsen forståelse for at det tok lang tid.

- Kommunen eier alt dette, og den kverna går sakte, mener Hansen.

- Men vi forstår mer og mer at det tar lang tid. Idrettsetaten har mange anlegg som krever vedlikehold. Bislett og Holmenkollen prioriteres foran Veitvet, det har vi forståelse for, sier Sunde.

Trolig var lek med fyrstikker årsaken til at de gamle garderobene blant. Nå ber Hansen, Sunde og Larsen på sine knær om at det nye skal få stå i fred.

- Jeg er pessimist av natur, men håper selvfølgelig at taggerne og de som driver med herværk holder seg hjemme, sier Sunde.

De mener at de nye garderobene er viktig for Veitvet som klubb og et symbol på at det går bra med klubben, noe som er viktig for nærmiljøet. Derfor har de en bønn:

- La de nye garderobene stå i fred!

 

Ser muligheter

I de nye lokalene er det to borte- og en enorm hjemmegarderobe, i tillegg til et romslig oppholdsrom. Alt av nødvendig interiør er flunka nytt med strøkne dusjmuligheter.

Dørene til klubbhuset er dekorert med fargene grønn og gul som er Veitvets klubbfarger. I tillegg er det en egen kiosk i lokalet. Etter den lange ventetiden klarer ikke herrene å se noe annet enn muligheter for klubben.

- Jeg tror at sånne ting bidrar til å trekke spillere til klubben, sier Kåre B. Larsen.

Oppholdsrommet skal fylles med bord og stoler. Fra før finnes det et te-kjøkken.

- Nå har vi et sted å gjøre av oss. I arbeidsbrakkene var det knapt plass til tre personer i et rom, sier Hansen, som ser for seg at oppholdsrommet kan brukes til spillermøter, styremøter og andre sammenkomster.

- Det hjelper veldig å komme inn og varme seg, legger Larsen til.

- Veitvet fremstår som en mer strukturert helhet. Vi er ikke Grei eller Grorud, men slik det jobbes i klubben nå, har det aldri blitt gjort før, sier Sunde.

Damelaget vant sin divisjon. Mennene rykket opp til 4. divisjon.

- I løpet av fire år har vi fått Oslos beste kunstgressdekke, nytt lys på banen og nå garderober, forteller Sunde stolt.

Kåre B. Larsen og Tom Hansen ønsker å rette en takk til Atle Sunde  for hans iherdige arbeid.

- Atle har pushet alle etater. Uten ham ville vi neppe vært her nå. Der tiden ikke strekker til lenger, gjør Atle jobben. Han er gull verdt, sier Larsen og Hansen.

Den neste gulroten i Veitvet-beltet nå blir, forhåpentligvis, å få bygd en tribune.

- Det er absolutt mulig på sikt, mener Sunde.

 

Gleder seg

Det er først nå på nyåret at lagene i Veitvet kan ta i bruk de nye garderobene. Det gleder de seg til. I alle fall hvis vi skal tro trener for Veitvet 94, Kristen-André Olsen, bedre kjent som «Kaptein Kaos».

- Det blir helt konge med det nye garderobeanlegget. Det skal ikke mer til for at vi i dalen blir fornøyde.

- Fra å sitte i containere på ni kvadrat vil vi nå kunne boltre oss i 30 kvadrat. Gutta mine gleder seg enormt, sier han.

Kaos har tittet inn på det nye anlegget, og liker det han ser.

 

- Det ser råflott ut, og vi liker spesielt at hjemmegarderoben er større en bortegarderoben, ler han.

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!