ANNONSE

Nye garderober

Nye garderober

 

For tre år siden brant det i det gamle garderobenanlegget på Veitvet. Nå jubler ildsjelene i klubben for at den lange ventetiden er over. - Dette er gøy å vise fram, mener de.

Tom Hansen (trener damelaget og leder i fotballstyret), Atle Sunde (Mr. Veitvet) og Kåre B. Larsen (trener damelaget og med i fotballstyret) er trolig de som jubler mest for de nye, flotte garderobene. Da de gamle garderoben brant for tre år tilbake, ble en smilende Tom Hansen avbildet i Akers Avis Groruddalen. Problemet med de gamle garderobene var at de var så slitte.

- Derfor sto vi på en liste hos idrettsetaten, men følte at vi aldri nådde helt opp, forteller Sunde.

- Det var trist med brannen, men kanskje den eneste utveien for å få nye garderober? spør Tom Hansen seg.

I mellomtitden har gamle og trange arbeidsbrakker blitt brukt som garderober.

- På det verste har kvinnelige spillere vært nødt til å kjøre til nærmeste bensinstasjon for å gå på do, sånn kunne vi ikke ha det, sier Hansen.

 

- La det stå!

Selv om ventetiden har vært lang og frustrasjonen stor, har likevel Sunde, Hansen og Larsen forståelse for at det tok lang tid.

- Kommunen eier alt dette, og den kverna går sakte, mener Hansen.

- Men vi forstår mer og mer at det tar lang tid. Idrettsetaten har mange anlegg som krever vedlikehold. Bislett og Holmenkollen prioriteres foran Veitvet, det har vi forståelse for, sier Sunde.

Trolig var lek med fyrstikker årsaken til at de gamle garderobene blant. Nå ber Hansen, Sunde og Larsen på sine knær om at det nye skal få stå i fred.

- Jeg er pessimist av natur, men håper selvfølgelig at taggerne og de som driver med herværk holder seg hjemme, sier Sunde.

De mener at de nye garderobene er viktig for Veitvet som klubb og et symbol på at det går bra med klubben, noe som er viktig for nærmiljøet. Derfor har de en bønn:

- La de nye garderobene stå i fred!

 

Ser muligheter

I de nye lokalene er det to borte- og en enorm hjemmegarderobe, i tillegg til et romslig oppholdsrom. Alt av nødvendig interiør er flunka nytt med strøkne dusjmuligheter.

Dørene til klubbhuset er dekorert med fargene grønn og gul som er Veitvets klubbfarger. I tillegg er det en egen kiosk i lokalet. Etter den lange ventetiden klarer ikke herrene å se noe annet enn muligheter for klubben.

- Jeg tror at sånne ting bidrar til å trekke spillere til klubben, sier Kåre B. Larsen.

Oppholdsrommet skal fylles med bord og stoler. Fra før finnes det et te-kjøkken.

- Nå har vi et sted å gjøre av oss. I arbeidsbrakkene var det knapt plass til tre personer i et rom, sier Hansen, som ser for seg at oppholdsrommet kan brukes til spillermøter, styremøter og andre sammenkomster.

- Det hjelper veldig å komme inn og varme seg, legger Larsen til.

- Veitvet fremstår som en mer strukturert helhet. Vi er ikke Grei eller Grorud, men slik det jobbes i klubben nå, har det aldri blitt gjort før, sier Sunde.

Damelaget vant sin divisjon. Mennene rykket opp til 4. divisjon.

- I løpet av fire år har vi fått Oslos beste kunstgressdekke, nytt lys på banen og nå garderober, forteller Sunde stolt.

Kåre B. Larsen og Tom Hansen ønsker å rette en takk til Atle Sunde  for hans iherdige arbeid.

- Atle har pushet alle etater. Uten ham ville vi neppe vært her nå. Der tiden ikke strekker til lenger, gjør Atle jobben. Han er gull verdt, sier Larsen og Hansen.

Den neste gulroten i Veitvet-beltet nå blir, forhåpentligvis, å få bygd en tribune.

- Det er absolutt mulig på sikt, mener Sunde.

 

Gleder seg

Det er først nå på nyåret at lagene i Veitvet kan ta i bruk de nye garderobene. Det gleder de seg til. I alle fall hvis vi skal tro trener for Veitvet 94, Kristen-André Olsen, bedre kjent som «Kaptein Kaos».

- Det blir helt konge med det nye garderobeanlegget. Det skal ikke mer til for at vi i dalen blir fornøyde.

- Fra å sitte i containere på ni kvadrat vil vi nå kunne boltre oss i 30 kvadrat. Gutta mine gleder seg enormt, sier han.

Kaos har tittet inn på det nye anlegget, og liker det han ser.

 

- Det ser råflott ut, og vi liker spesielt at hjemmegarderoben er større en bortegarderoben, ler han.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE