ANNONSE

JAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAA

AVGJØRENDE SCORING: Banens beste Sveiva-spiller Jenny Vestin satte inn det viktige utlikningsmålet som skaffet Sveiva ekstraomgang i NM-finalen mot Tunet. FOTO: Kay Grue Thorsen

Sveivas innebandydamer er nybakte norgesmestre etter thrillerfinale mot Tunet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2015 kl 16:56

– Vanvittig deilig! Det blir ikke bedre enn dette. For en følelse, sa Sveiva-trener Bård Børresen i en kort kommentar til Akers Avis Groruddalen etter at NM-finalen mellom Sveiva og Tunet ble avgjort i Ekeberghallen tidligere i dag.

Sveiva, som spilte med høye skuldre, så ut til å gå mot et 4-5-tap, men utliknet ved Jenny Vestin med 11 sekunder igjen å spille i tredje og siste periode.

I ekstraomgangen avgjorde årets spiller og poengdronning, Luize Bilinska, det hele da hun dro av et langskudd som gikk i nota og fastsatte resultatet til 6-5.

– Vi lå bakpå i alt vi gjorde underveis i finalen, men kriget oss inn til seier. Dette var et bevis på hva som bor i disse damene. De nektet å gi opp, selv om det lugget kraftig i spillet. «Bøtta» skulle hjem igjen til Groruddalen! Jeg er utrolig stolt, sier Bård Børresen.

Alt om Sveivas norgesmestre og dalens andre NM-finalister leser du i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE