JAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAA

AVGJØRENDE SCORING: Banens beste Sveiva-spiller Jenny Vestin satte inn det viktige utlikningsmålet som skaffet Sveiva ekstraomgang i NM-finalen mot Tunet. FOTO: Kay Grue Thorsen

Sveivas innebandydamer er nybakte norgesmestre etter thrillerfinale mot Tunet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2015 kl 16:56

– Vanvittig deilig! Det blir ikke bedre enn dette. For en følelse, sa Sveiva-trener Bård Børresen i en kort kommentar til Akers Avis Groruddalen etter at NM-finalen mellom Sveiva og Tunet ble avgjort i Ekeberghallen tidligere i dag.

Sveiva, som spilte med høye skuldre, så ut til å gå mot et 4-5-tap, men utliknet ved Jenny Vestin med 11 sekunder igjen å spille i tredje og siste periode.

I ekstraomgangen avgjorde årets spiller og poengdronning, Luize Bilinska, det hele da hun dro av et langskudd som gikk i nota og fastsatte resultatet til 6-5.

– Vi lå bakpå i alt vi gjorde underveis i finalen, men kriget oss inn til seier. Dette var et bevis på hva som bor i disse damene. De nektet å gi opp, selv om det lugget kraftig i spillet. «Bøtta» skulle hjem igjen til Groruddalen! Jeg er utrolig stolt, sier Bård Børresen.

Alt om Sveivas norgesmestre og dalens andre NM-finalister leser du i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.