JAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAA

AVGJØRENDE SCORING: Banens beste Sveiva-spiller Jenny Vestin satte inn det viktige utlikningsmålet som skaffet Sveiva ekstraomgang i NM-finalen mot Tunet. FOTO: Kay Grue Thorsen

Sveivas innebandydamer er nybakte norgesmestre etter thrillerfinale mot Tunet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.04.2015 kl 16:56

– Vanvittig deilig! Det blir ikke bedre enn dette. For en følelse, sa Sveiva-trener Bård Børresen i en kort kommentar til Akers Avis Groruddalen etter at NM-finalen mellom Sveiva og Tunet ble avgjort i Ekeberghallen tidligere i dag.

Sveiva, som spilte med høye skuldre, så ut til å gå mot et 4-5-tap, men utliknet ved Jenny Vestin med 11 sekunder igjen å spille i tredje og siste periode.

I ekstraomgangen avgjorde årets spiller og poengdronning, Luize Bilinska, det hele da hun dro av et langskudd som gikk i nota og fastsatte resultatet til 6-5.

– Vi lå bakpå i alt vi gjorde underveis i finalen, men kriget oss inn til seier. Dette var et bevis på hva som bor i disse damene. De nektet å gi opp, selv om det lugget kraftig i spillet. «Bøtta» skulle hjem igjen til Groruddalen! Jeg er utrolig stolt, sier Bård Børresen.

Alt om Sveivas norgesmestre og dalens andre NM-finalister leser du i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen eller i vår eAvis.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.