Leverte varene igjen

Tobias Brandal Busæt (22) taklet presset og vant NM i freestyle, dermed skal fotball-sjongløren nok en gang rette snuta mot Brasil. Se den utrolige duellen mellom Tobias og Erlend Fagerli.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2014 kl 12:52

– Det er klart at jeg merket presset. Derfor er det deilig å bevise at jeg fortsatt er best. I Norge er det faktisk mange som holder et høyt internasjonalt nivå, innrømmer 22-åringen, som skryter av finalemotstanderen.

Erlend Fagerli er bare 17 år, men gikk respektløst til verks mot den nybakte norgesmesteren.

– Erlend er veldig dyktige og jeg visste at jeg ikke hadde råd til noen feil om det skulle bli seier. Han har virkelig tatt store steg og blitt mye bedre på kort tid, skryter Refstad-gutten om rivalen.

Nå fortsetter imidlertid den hektiske sommeren for Tobias. Nylig figurerte han på brasiliansk TV og imponerte selveste Kaká.

Les mer om saken i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen, eller i vår e-avis.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.