ANNONSE

Leverte varene igjen

Tobias Brandal Busæt (22) taklet presset og vant NM i freestyle, dermed skal fotball-sjongløren nok en gang rette snuta mot Brasil. Se den utrolige duellen mellom Tobias og Erlend Fagerli.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.08.2014 kl 12:52

– Det er klart at jeg merket presset. Derfor er det deilig å bevise at jeg fortsatt er best. I Norge er det faktisk mange som holder et høyt internasjonalt nivå, innrømmer 22-åringen, som skryter av finalemotstanderen.

Erlend Fagerli er bare 17 år, men gikk respektløst til verks mot den nybakte norgesmesteren.

– Erlend er veldig dyktige og jeg visste at jeg ikke hadde råd til noen feil om det skulle bli seier. Han har virkelig tatt store steg og blitt mye bedre på kort tid, skryter Refstad-gutten om rivalen.

Nå fortsetter imidlertid den hektiske sommeren for Tobias. Nylig figurerte han på brasiliansk TV og imponerte selveste Kaká.

Les mer om saken i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen, eller i vår e-avis.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE