Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

KLARE FOR 2. DIVISJON: Ellingsruds innebandyherrer er klare for 2. divisjon etter en god sesong i 3. divisjon, avd. C.

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. divisjon med to runder igjen av sesongen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 09:27

- Vanvittig kult å dra i land opprykket. Det hadde vi ikke sett for oss i starten av sesongen. Heldigvis har vi bare blitt bedre og bedre. Opprykket er fullt fortjent, sier Jørgen «Bubba» Skaug Jensen.

Han er kaptein på Ellingsruds herrelag i innebandy. To runder før slutt er det nå klart at de rykker opp til 2. divisjon.

- Vi ligger på andreplass i 3. divisjon, avd. C, men serielederne fra Akerselva 3 kan ikke rykke opp. Nå ser vi fram til å klå nettopp Akerselva i sesongens to siste kamper. Da kan vi si at vi rykker opp med stil, sier «Bubba».

Godt samhold

Kapteinen forteller om en spillergruppe med mye godt humør og masse idrettsglede.

- Dette er en kremgjeng der unge som gamle trives i lag. Samholdet i laget er vanvittig bra, og lagmoralen er på topp. Her bidrar alle for lagets beste.

- Hva er lagets største styrker?

- Vi har en god blanding av gamle ringrever i gamet og noen fremadstormende talenter. I forhold til divisjonen vår er vi også overraskende godt trent, selv om det kanskje ikke ser slik ut.

- I tillegg har vi flere spillere med vinnerskaller på laget. Her er det mange «figurer» og mye temperament. I utgangspunktet er det vanskelig å skape et lag når 6-7 av spillerne alle skal være sjefer og har problemer med autoriteter, men vi har knekt den koden. Sammen har vi blitt dynamitt, skryter «Bubba».

Glade i å angripe

Så langt i sesongen står Ellingsrud med 97-76 i målforskjell på 12 kamper. Det vitner om et lag som er glade i å angripe.

- Ja, vi skal spille underholdende innebandy. Vi blåser om vi slipper inn mål så lenge vi scorer flere enn motstanderne. Denne sesongen har vi vært dyktige til å vippe en del av de jevne matchene til vår fordel.

- Det har utgjort forskjellen fra tidligere sesonger. Vi har levert mange solide prestasjoner i år, sier «Bubba».

- Fortjent opprykk

Spillende trener for laget er Vegard Hafstad. Han smilte fra øre til øre etter at opprykket ble klart.

- Veldig moro med opprykk. Jeg synes gutta fortjente dette. Det er en kompisgjeng med godt humør og massevis av positivitet som kan spille innebandy i tillegg, sier Hafstad.

Mer om hvordan Ellingsrud-gjengen ser for seg veien videre i eAvisen.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.