Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

KLARE FOR 2. DIVISJON: Ellingsruds innebandyherrer er klare for 2. divisjon etter en god sesong i 3. divisjon, avd. C.

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. divisjon med to runder igjen av sesongen.

Skrevet av:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 09:27

- Vanvittig kult å dra i land opprykket. Det hadde vi ikke sett for oss i starten av sesongen. Heldigvis har vi bare blitt bedre og bedre. Opprykket er fullt fortjent, sier Jørgen «Bubba» Skaug Jensen.

Han er kaptein på Ellingsruds herrelag i innebandy. To runder før slutt er det nå klart at de rykker opp til 2. divisjon.

- Vi ligger på andreplass i 3. divisjon, avd. C, men serielederne fra Akerselva 3 kan ikke rykke opp. Nå ser vi fram til å klå nettopp Akerselva i sesongens to siste kamper. Da kan vi si at vi rykker opp med stil, sier «Bubba».

Godt samhold

Kapteinen forteller om en spillergruppe med mye godt humør og masse idrettsglede.

- Dette er en kremgjeng der unge som gamle trives i lag. Samholdet i laget er vanvittig bra, og lagmoralen er på topp. Her bidrar alle for lagets beste.- Hva er lagets største styrker?

- Vi har en god blanding av gamle ringrever i gamet og noen fremadstormende talenter. I forhold til divisjonen vår er vi også overraskende godt trent, selv om det kanskje ikke ser slik ut.

- I tillegg har vi flere spillere med vinnerskaller på laget. Her er det mange «figurer» og mye temperament. I utgangspunktet er det vanskelig å skape et lag når 6-7 av spillerne alle skal være sjefer og har problemer med autoriteter, men vi har knekt den koden. Sammen har vi blitt dynamitt, skryter «Bubba».

Glade i å angripe

Så langt i sesongen står Ellingsrud med 97-76 i målforskjell på 12 kamper. Det vitner om et lag som er glade i å angripe.

- Ja, vi skal spille underholdende innebandy. Vi blåser om vi slipper inn mål så lenge vi scorer flere enn motstanderne. Denne sesongen har vi vært dyktige til å vippe en del av de jevne matchene til vår fordel.

- Det har utgjort forskjellen fra tidligere sesonger. Vi har levert mange solide prestasjoner i år, sier «Bubba».

- Fortjent opprykk

Spillende trener for laget er Vegard Hafstad. Han smilte fra øre til øre etter at opprykket ble klart.

- Veldig moro med opprykk. Jeg synes gutta fortjente dette. Det er en kompisgjeng med godt humør og massevis av positivitet som kan spille innebandy i tillegg, sier Hafstad.

Mer om hvordan Ellingsrud-gjengen ser for seg veien videre i eAvisen.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

 
Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!