Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

KLARE FOR 2. DIVISJON: Ellingsruds innebandyherrer er klare for 2. divisjon etter en god sesong i 3. divisjon, avd. C.

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. divisjon med to runder igjen av sesongen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 09:27

- Vanvittig kult å dra i land opprykket. Det hadde vi ikke sett for oss i starten av sesongen. Heldigvis har vi bare blitt bedre og bedre. Opprykket er fullt fortjent, sier Jørgen «Bubba» Skaug Jensen.

Han er kaptein på Ellingsruds herrelag i innebandy. To runder før slutt er det nå klart at de rykker opp til 2. divisjon.

- Vi ligger på andreplass i 3. divisjon, avd. C, men serielederne fra Akerselva 3 kan ikke rykke opp. Nå ser vi fram til å klå nettopp Akerselva i sesongens to siste kamper. Da kan vi si at vi rykker opp med stil, sier «Bubba».

Godt samhold

Kapteinen forteller om en spillergruppe med mye godt humør og masse idrettsglede.

- Dette er en kremgjeng der unge som gamle trives i lag. Samholdet i laget er vanvittig bra, og lagmoralen er på topp. Her bidrar alle for lagets beste.

- Hva er lagets største styrker?

- Vi har en god blanding av gamle ringrever i gamet og noen fremadstormende talenter. I forhold til divisjonen vår er vi også overraskende godt trent, selv om det kanskje ikke ser slik ut.

- I tillegg har vi flere spillere med vinnerskaller på laget. Her er det mange «figurer» og mye temperament. I utgangspunktet er det vanskelig å skape et lag når 6-7 av spillerne alle skal være sjefer og har problemer med autoriteter, men vi har knekt den koden. Sammen har vi blitt dynamitt, skryter «Bubba».

Glade i å angripe

Så langt i sesongen står Ellingsrud med 97-76 i målforskjell på 12 kamper. Det vitner om et lag som er glade i å angripe.

- Ja, vi skal spille underholdende innebandy. Vi blåser om vi slipper inn mål så lenge vi scorer flere enn motstanderne. Denne sesongen har vi vært dyktige til å vippe en del av de jevne matchene til vår fordel.

- Det har utgjort forskjellen fra tidligere sesonger. Vi har levert mange solide prestasjoner i år, sier «Bubba».

- Fortjent opprykk

Spillende trener for laget er Vegard Hafstad. Han smilte fra øre til øre etter at opprykket ble klart.

- Veldig moro med opprykk. Jeg synes gutta fortjente dette. Det er en kompisgjeng med godt humør og massevis av positivitet som kan spille innebandy i tillegg, sier Hafstad.

Mer om hvordan Ellingsrud-gjengen ser for seg veien videre i eAvisen.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.