Opprykk og Sparserie

Opprykk og Sparserie

 

Ellingsruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste sesong. Denne helgen har imidlertid fokuset vært på Sparserien hvor jentene også er med. Denne gangen gikk runden i Prestrudhallen på Hamar, og endte med to tap og én seier for damene.

Skrevet av:

Ellingsruds håndballdamers førstelag består av den talentfulle 18-årsgjengen som i flere år har markert seg i den landsdekkende Sparserien for J18-lag.

Etter en sesong med kun ett tap er jentene nå klare for 3. divisjon og spill på nivå med både Vestli og Haugerud som ligger i divisjonen fra før av.

- Det blir moro å se hvordan det går i 3. divisjon. Vi må kanskje få inn noen flere jenter, og vi håper å få talentfulle jenter som vil satse litt. Målet vårt er også å klare 2. divisjon om noen år, forteller trener Thomas Sigolsen.

Han håper å komme i samme pulje som lokalrivalene fra Vestli og Haugerud.

- Det er alltid gøy med lokaloppgjør. Det ser vi fram til, men vi gleder oss også til å møte bedre lag i hele divisjonen, sier han.

EIL-jentene har imidlertid hatt et annet fokus i helga. Da deltok de i Sparseriens fjerde runde.

- Det gikk på en måte som forventet poengmessig. Vi vant én kamp, men tapte to.

På lørdagen hadde vi en skuffende innsats i forsvar, og da blir det vanskelig å vinne håndballkamper.

- Søndag gikk det likevel bedre. Da var det et nytt EIL-lag som gikk på banen, og spillergnisten var tilbake, sier Sigolsen.

Ellingsrud har dermed kun en runde av Sparserien igjen. Det er en fellesrunde for alle lagene som deltar, og går i Stangehallen etter påske.

Håndball, 4. runde Sparserien, jenter:

Ellingsrud - Årstad 24-35

Ellingsrud - Flint 17-33

Storhamar - Ellingsrud 19-21

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!