Opprykk og Sparserie

Opprykk og Sparserie

 

Ellingsruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste sesong. Denne helgen har imidlertid fokuset vært på Sparserien hvor jentene også er med. Denne gangen gikk runden i Prestrudhallen på Hamar, og endte med to tap og én seier for damene.

Ellingsruds håndballdamers førstelag består av den talentfulle 18-årsgjengen som i flere år har markert seg i den landsdekkende Sparserien for J18-lag.

Etter en sesong med kun ett tap er jentene nå klare for 3. divisjon og spill på nivå med både Vestli og Haugerud som ligger i divisjonen fra før av.

- Det blir moro å se hvordan det går i 3. divisjon. Vi må kanskje få inn noen flere jenter, og vi håper å få talentfulle jenter som vil satse litt. Målet vårt er også å klare 2. divisjon om noen år, forteller trener Thomas Sigolsen.

Han håper å komme i samme pulje som lokalrivalene fra Vestli og Haugerud.

- Det er alltid gøy med lokaloppgjør. Det ser vi fram til, men vi gleder oss også til å møte bedre lag i hele divisjonen, sier han.

EIL-jentene har imidlertid hatt et annet fokus i helga. Da deltok de i Sparseriens fjerde runde.

- Det gikk på en måte som forventet poengmessig. Vi vant én kamp, men tapte to.

På lørdagen hadde vi en skuffende innsats i forsvar, og da blir det vanskelig å vinne håndballkamper.

- Søndag gikk det likevel bedre. Da var det et nytt EIL-lag som gikk på banen, og spillergnisten var tilbake, sier Sigolsen.

Ellingsrud har dermed kun en runde av Sparserien igjen. Det er en fellesrunde for alle lagene som deltar, og går i Stangehallen etter påske.

Håndball, 4. runde Sparserien, jenter:

Ellingsrud - Årstad 24-35

Ellingsrud - Flint 17-33

Storhamar - Ellingsrud 19-21

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.