Opprykk og Sparserie

Opprykk og Sparserie

 

Ellingsruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste sesong. Denne helgen har imidlertid fokuset vært på Sparserien hvor jentene også er med. Denne gangen gikk runden i Prestrudhallen på Hamar, og endte med to tap og én seier for damene.

Ellingsruds håndballdamers førstelag består av den talentfulle 18-årsgjengen som i flere år har markert seg i den landsdekkende Sparserien for J18-lag.

Etter en sesong med kun ett tap er jentene nå klare for 3. divisjon og spill på nivå med både Vestli og Haugerud som ligger i divisjonen fra før av.

- Det blir moro å se hvordan det går i 3. divisjon. Vi må kanskje få inn noen flere jenter, og vi håper å få talentfulle jenter som vil satse litt. Målet vårt er også å klare 2. divisjon om noen år, forteller trener Thomas Sigolsen.

Han håper å komme i samme pulje som lokalrivalene fra Vestli og Haugerud.

- Det er alltid gøy med lokaloppgjør. Det ser vi fram til, men vi gleder oss også til å møte bedre lag i hele divisjonen, sier han.

EIL-jentene har imidlertid hatt et annet fokus i helga. Da deltok de i Sparseriens fjerde runde.

- Det gikk på en måte som forventet poengmessig. Vi vant én kamp, men tapte to.

På lørdagen hadde vi en skuffende innsats i forsvar, og da blir det vanskelig å vinne håndballkamper.

- Søndag gikk det likevel bedre. Da var det et nytt EIL-lag som gikk på banen, og spillergnisten var tilbake, sier Sigolsen.

Ellingsrud har dermed kun en runde av Sparserien igjen. Det er en fellesrunde for alle lagene som deltar, og går i Stangehallen etter påske.

Håndball, 4. runde Sparserien, jenter:

Ellingsrud - Årstad 24-35

Ellingsrud - Flint 17-33

Storhamar - Ellingsrud 19-21

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!