Oppsal trenger juleferie

Oppsal trenger juleferie

 

Oppsals håndballherrer har ikke bare hatt det moro i de siste kampene. Nå venter en fem uker lang juleferie, og den inrømmer treneren at laget trenger.

Skrevet av:

 

Etter å ha slitt seg til uavgjort 24-24 borte mot Nøtterøy i helga var ikke Oppsal-trener Lars Abelsen veldig imponert.

- Det ble en tung slitekamp hvor vi aldri kom ordentlig i gang fremover på banen. Vi hadde mange sjanser, men vi fikk aldri flyten, sier han.

Første omgang var ok, men Oppsal trøblet enda mer med spillet i andre omgang.

- Bakover var vi stabile, men vi fikk for få kontringer, og hadde for liten fart fremover. I tillegg sleit vi med målvakta til Nøtterøy. Da de i tillegg var raske og gode fremover så ble det slik, sier han.

Oppsal har satt mål av seg å henge med i toppen, mens Nøtterøy for tida befinner seg på en beskjeden syvendeplass.

Abelsen innrømmer også at det burde blitt flere poeng til groruddølene i kampen.

- Vi fallt ned prestasjonsmessig, og det må vi ta tak i. Vi underpresterte, og er nødt til å heve oss ett par hakk om vi skal være med i toppen, slår han fast.

 

Sykdom

Det er ikke mange ukene siden Akers Avis Groruddalen skrev om Oppsals opprykksplaner. Etter det har ikke ting vært som det skal for klubben. Lars Abelsen forklarer litt om hvorfor det har buttet:

- Vi har vært uheldige og hatt fryktelig mye sykdom og skader. Inngangen til de siste kampene våre har vært preget av dette, og det skaper usikkerhet i troppen. Dessverre har ikke vi fått vist oss fra vår beste side i det siste, sier han.

Fokuset blir nå å mobilisere spillerne igjen.

- Ja, det handler om å få alle mann på beina og trene ordentlig. Det er ikke mer hokus pokus enn det. Når vi får alle mann på trening igjen får vi tilbake flyten. Det er jeg sikker på, sier han.

 

- Ferien er viktig

At det nå venter fem uker juleferie priser Lars Abelsen seg lykkelig over.

- Den pausen kommer på et bra tidspunkt for vår del. Vi trenger den, sier han.

- Mye ferie eller mye trening?

- Det er viktig å slippe opp litt. Vi skal ha litt ferie kombinert med egentrening og noen samlinger. Målet er å få trent skikkelig igjennom ferien. Hittil har vi hatt et så tett kampprogram at det har vært vanskelig å få trent hardt nok, sier han.

 

- Ingenting er avgjort

Oppsal tar juleferie på fjerdeplass med 16 poeng. Deres neste match spilles 17. januar borte mot Lillestrøm på femte plass. Lars Abelsen tror likevel ingenting er avgjort i serien ennå.

- Alle kampene er vanskelig i denne divisjonen, og det er små ting som avgjør. Det er absolutt ikke gitt hvem som kommer til å ende i toppen ennå, spår han.

- For deres egen del?

- Vi må heve oss i forhold til de siste kampene. Vi har allerede avgitt en del poeng, og vi har lite å gå på om vi skal henge med i toppen. Vi får fokusere på en kamp av gangen, og telle opp til slutt, avslutter han.

 

Håndball, 1. divisjon, herrer:

Nøtterøy - Oppsal 24-24 (12-14)

Hårkollhallen

Tilskuere: 200

Dommere: Kristoffer Helgerud og Arnfinn Larsen.

Oppsals lag med mål i parentes: Arne Veum, Espen Wangen, Michael George (9), Ørjan Gabrielsen, Anders Jørgensen (2), Erik Alm (3), Kasper Rønning, Morgan Lunde (2), André Kolstad (1), Vidar Braathen (6), Jan Erik Braathen (1).

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!