Oppsal trenger juleferie

Oppsal trenger juleferie

 

Oppsals håndballherrer har ikke bare hatt det moro i de siste kampene. Nå venter en fem uker lang juleferie, og den inrømmer treneren at laget trenger.

Skrevet av:

 

Etter å ha slitt seg til uavgjort 24-24 borte mot Nøtterøy i helga var ikke Oppsal-trener Lars Abelsen veldig imponert.

- Det ble en tung slitekamp hvor vi aldri kom ordentlig i gang fremover på banen. Vi hadde mange sjanser, men vi fikk aldri flyten, sier han.

Første omgang var ok, men Oppsal trøblet enda mer med spillet i andre omgang.

- Bakover var vi stabile, men vi fikk for få kontringer, og hadde for liten fart fremover. I tillegg sleit vi med målvakta til Nøtterøy. Da de i tillegg var raske og gode fremover så ble det slik, sier han.

Oppsal har satt mål av seg å henge med i toppen, mens Nøtterøy for tida befinner seg på en beskjeden syvendeplass.

Abelsen innrømmer også at det burde blitt flere poeng til groruddølene i kampen.

- Vi fallt ned prestasjonsmessig, og det må vi ta tak i. Vi underpresterte, og er nødt til å heve oss ett par hakk om vi skal være med i toppen, slår han fast.

 

Sykdom

Det er ikke mange ukene siden Akers Avis Groruddalen skrev om Oppsals opprykksplaner. Etter det har ikke ting vært som det skal for klubben. Lars Abelsen forklarer litt om hvorfor det har buttet:

- Vi har vært uheldige og hatt fryktelig mye sykdom og skader. Inngangen til de siste kampene våre har vært preget av dette, og det skaper usikkerhet i troppen. Dessverre har ikke vi fått vist oss fra vår beste side i det siste, sier han.

Fokuset blir nå å mobilisere spillerne igjen.

- Ja, det handler om å få alle mann på beina og trene ordentlig. Det er ikke mer hokus pokus enn det. Når vi får alle mann på trening igjen får vi tilbake flyten. Det er jeg sikker på, sier han.

 

- Ferien er viktig

At det nå venter fem uker juleferie priser Lars Abelsen seg lykkelig over.

- Den pausen kommer på et bra tidspunkt for vår del. Vi trenger den, sier han.

- Mye ferie eller mye trening?

- Det er viktig å slippe opp litt. Vi skal ha litt ferie kombinert med egentrening og noen samlinger. Målet er å få trent skikkelig igjennom ferien. Hittil har vi hatt et så tett kampprogram at det har vært vanskelig å få trent hardt nok, sier han.

 

- Ingenting er avgjort

Oppsal tar juleferie på fjerdeplass med 16 poeng. Deres neste match spilles 17. januar borte mot Lillestrøm på femte plass. Lars Abelsen tror likevel ingenting er avgjort i serien ennå.

- Alle kampene er vanskelig i denne divisjonen, og det er små ting som avgjør. Det er absolutt ikke gitt hvem som kommer til å ende i toppen ennå, spår han.

- For deres egen del?

- Vi må heve oss i forhold til de siste kampene. Vi har allerede avgitt en del poeng, og vi har lite å gå på om vi skal henge med i toppen. Vi får fokusere på en kamp av gangen, og telle opp til slutt, avslutter han.

 

Håndball, 1. divisjon, herrer:

Nøtterøy - Oppsal 24-24 (12-14)

Hårkollhallen

Tilskuere: 200

Dommere: Kristoffer Helgerud og Arnfinn Larsen.

Oppsals lag med mål i parentes: Arne Veum, Espen Wangen, Michael George (9), Ørjan Gabrielsen, Anders Jørgensen (2), Erik Alm (3), Kasper Rønning, Morgan Lunde (2), André Kolstad (1), Vidar Braathen (6), Jan Erik Braathen (1).

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!