Oppsal trenger juleferie

Oppsal trenger juleferie

 

Oppsals håndballherrer har ikke bare hatt det moro i de siste kampene. Nå venter en fem uker lang juleferie, og den inrømmer treneren at laget trenger.

 

Etter å ha slitt seg til uavgjort 24-24 borte mot Nøtterøy i helga var ikke Oppsal-trener Lars Abelsen veldig imponert.

- Det ble en tung slitekamp hvor vi aldri kom ordentlig i gang fremover på banen. Vi hadde mange sjanser, men vi fikk aldri flyten, sier han.

Første omgang var ok, men Oppsal trøblet enda mer med spillet i andre omgang.

- Bakover var vi stabile, men vi fikk for få kontringer, og hadde for liten fart fremover. I tillegg sleit vi med målvakta til Nøtterøy. Da de i tillegg var raske og gode fremover så ble det slik, sier han.

Oppsal har satt mål av seg å henge med i toppen, mens Nøtterøy for tida befinner seg på en beskjeden syvendeplass.

Abelsen innrømmer også at det burde blitt flere poeng til groruddølene i kampen.

- Vi fallt ned prestasjonsmessig, og det må vi ta tak i. Vi underpresterte, og er nødt til å heve oss ett par hakk om vi skal være med i toppen, slår han fast.

 

Sykdom

Det er ikke mange ukene siden Akers Avis Groruddalen skrev om Oppsals opprykksplaner. Etter det har ikke ting vært som det skal for klubben. Lars Abelsen forklarer litt om hvorfor det har buttet:

- Vi har vært uheldige og hatt fryktelig mye sykdom og skader. Inngangen til de siste kampene våre har vært preget av dette, og det skaper usikkerhet i troppen. Dessverre har ikke vi fått vist oss fra vår beste side i det siste, sier han.

Fokuset blir nå å mobilisere spillerne igjen.

- Ja, det handler om å få alle mann på beina og trene ordentlig. Det er ikke mer hokus pokus enn det. Når vi får alle mann på trening igjen får vi tilbake flyten. Det er jeg sikker på, sier han.

 

- Ferien er viktig

At det nå venter fem uker juleferie priser Lars Abelsen seg lykkelig over.

- Den pausen kommer på et bra tidspunkt for vår del. Vi trenger den, sier han.

- Mye ferie eller mye trening?

- Det er viktig å slippe opp litt. Vi skal ha litt ferie kombinert med egentrening og noen samlinger. Målet er å få trent skikkelig igjennom ferien. Hittil har vi hatt et så tett kampprogram at det har vært vanskelig å få trent hardt nok, sier han.

 

- Ingenting er avgjort

Oppsal tar juleferie på fjerdeplass med 16 poeng. Deres neste match spilles 17. januar borte mot Lillestrøm på femte plass. Lars Abelsen tror likevel ingenting er avgjort i serien ennå.

- Alle kampene er vanskelig i denne divisjonen, og det er små ting som avgjør. Det er absolutt ikke gitt hvem som kommer til å ende i toppen ennå, spår han.

- For deres egen del?

- Vi må heve oss i forhold til de siste kampene. Vi har allerede avgitt en del poeng, og vi har lite å gå på om vi skal henge med i toppen. Vi får fokusere på en kamp av gangen, og telle opp til slutt, avslutter han.

 

Håndball, 1. divisjon, herrer:

Nøtterøy - Oppsal 24-24 (12-14)

Hårkollhallen

Tilskuere: 200

Dommere: Kristoffer Helgerud og Arnfinn Larsen.

Oppsals lag med mål i parentes: Arne Veum, Espen Wangen, Michael George (9), Ørjan Gabrielsen, Anders Jørgensen (2), Erik Alm (3), Kasper Rønning, Morgan Lunde (2), André Kolstad (1), Vidar Braathen (6), Jan Erik Braathen (1).

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!