ANNONSE

Oppsal trenger juleferie

Oppsal trenger juleferie

 

Oppsals håndballherrer har ikke bare hatt det moro i de siste kampene. Nå venter en fem uker lang juleferie, og den inrømmer treneren at laget trenger.

 

Etter å ha slitt seg til uavgjort 24-24 borte mot Nøtterøy i helga var ikke Oppsal-trener Lars Abelsen veldig imponert.

- Det ble en tung slitekamp hvor vi aldri kom ordentlig i gang fremover på banen. Vi hadde mange sjanser, men vi fikk aldri flyten, sier han.

Første omgang var ok, men Oppsal trøblet enda mer med spillet i andre omgang.

- Bakover var vi stabile, men vi fikk for få kontringer, og hadde for liten fart fremover. I tillegg sleit vi med målvakta til Nøtterøy. Da de i tillegg var raske og gode fremover så ble det slik, sier han.

Oppsal har satt mål av seg å henge med i toppen, mens Nøtterøy for tida befinner seg på en beskjeden syvendeplass.

Abelsen innrømmer også at det burde blitt flere poeng til groruddølene i kampen.

- Vi fallt ned prestasjonsmessig, og det må vi ta tak i. Vi underpresterte, og er nødt til å heve oss ett par hakk om vi skal være med i toppen, slår han fast.

 

Sykdom

Det er ikke mange ukene siden Akers Avis Groruddalen skrev om Oppsals opprykksplaner. Etter det har ikke ting vært som det skal for klubben. Lars Abelsen forklarer litt om hvorfor det har buttet:

- Vi har vært uheldige og hatt fryktelig mye sykdom og skader. Inngangen til de siste kampene våre har vært preget av dette, og det skaper usikkerhet i troppen. Dessverre har ikke vi fått vist oss fra vår beste side i det siste, sier han.

Fokuset blir nå å mobilisere spillerne igjen.

- Ja, det handler om å få alle mann på beina og trene ordentlig. Det er ikke mer hokus pokus enn det. Når vi får alle mann på trening igjen får vi tilbake flyten. Det er jeg sikker på, sier han.

 

- Ferien er viktig

At det nå venter fem uker juleferie priser Lars Abelsen seg lykkelig over.

- Den pausen kommer på et bra tidspunkt for vår del. Vi trenger den, sier han.

- Mye ferie eller mye trening?

- Det er viktig å slippe opp litt. Vi skal ha litt ferie kombinert med egentrening og noen samlinger. Målet er å få trent skikkelig igjennom ferien. Hittil har vi hatt et så tett kampprogram at det har vært vanskelig å få trent hardt nok, sier han.

 

- Ingenting er avgjort

Oppsal tar juleferie på fjerdeplass med 16 poeng. Deres neste match spilles 17. januar borte mot Lillestrøm på femte plass. Lars Abelsen tror likevel ingenting er avgjort i serien ennå.

- Alle kampene er vanskelig i denne divisjonen, og det er små ting som avgjør. Det er absolutt ikke gitt hvem som kommer til å ende i toppen ennå, spår han.

- For deres egen del?

- Vi må heve oss i forhold til de siste kampene. Vi har allerede avgitt en del poeng, og vi har lite å gå på om vi skal henge med i toppen. Vi får fokusere på en kamp av gangen, og telle opp til slutt, avslutter han.

 

Håndball, 1. divisjon, herrer:

Nøtterøy - Oppsal 24-24 (12-14)

Hårkollhallen

Tilskuere: 200

Dommere: Kristoffer Helgerud og Arnfinn Larsen.

Oppsals lag med mål i parentes: Arne Veum, Espen Wangen, Michael George (9), Ørjan Gabrielsen, Anders Jørgensen (2), Erik Alm (3), Kasper Rønning, Morgan Lunde (2), André Kolstad (1), Vidar Braathen (6), Jan Erik Braathen (1).

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE