Oslo City cruiser videre

Oslo City cruiser videre

 

Oslo City knuste Bærum 2 med fem mål borte foran øynene på en imponert Jan Erik Aalbu.

Skrevet av:

Tre kamper inn i sesongen har Oslo City 11-4 i målforskjell og troner avdeling 3 med full pott.

Tirsdag kveld kom tre nye poeng borte mot Bærum 2 foran øynene på Vålerengas sportsdirektør Jan Erik Aalbu, som har en sønn på Bærums lag.

Bærum åpnet kampen best og kom til noen halvsjanser, men det var Oslo City som fikk det første målet. Etter 18 minutter kom Ousman Touray alene med keeper etter nydelig fremspill fra kaptein Kevin David, og Touray gjorde ingen feil. Etter dette kjørte City kampen, og spesielt Iba Ndiaye var god da han gang på gang driblet Bærum i filler, selv om han avsluttet utenfor.

Bærum hadde også sine sjanser, og da spesielt på cornere, men Michel Foyet i City-buret var solid og ryddet unna.

- Vi gikk ut i 110 etter pausen, forteller forsvarer Atta Aneke.

I løpet av andreomgangens fire første minutter scoret de tre mål. Først presset Touray Bærums-keeperen og satte ballen i åpent mål. Så la kampens beste spiller, Iba Ndiaye, på to scoringer til.

- Vi var utrolig aggressive og vant alt av dueller samtidig som vi spilte glimrende fotball, sier Aneke.

Ett minutt før slutt var Ndiaye på pletten igjen og setter en ekte hattrick. Dommeren blåser av, og City gleder seg nå til lokalkampen mot Grei.

- Vi er ute etter å fortsette den gode trenden.

- Jan Erik Aalbu kom også bort til oss og sa han var meget imponert over laget vårt. Det var moro, sier Aneke.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Bærum 2- Oslo City 0-5 (0-1).

Gule kort: Kenneth Edinin, Iba

Ndiaye.

Mål for Oslo City: Iba Ndiaye 3, Ousman Touray 2

Oslo Citys lag (4-1-4-1): Michel Foyet, Lennard Momoh (Rashid Kwarasey fra 60.), Kenneth Anizor, Franklin Opuama, Atta Aneke, Michael Thompson, Iba Ndiaye, Eddie Darko, Kevin David, Saif Haydar (Jonas Tekle fra 46 (Paul Banack fra 70.), Ousman Touray.

Stjernene:

  • ** Iba Ndiaye

 **  Ousman Touray

   *  Franklin Opuama.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!