Oslo City jublet igjen

Oslo City jublet igjen

 

Lokaloppgjøret mellom Oslo City og Grei bød på alt det man kan håpe på når rivaliserende naboer møtes til dyst. Som i vårsesongens match var det City-boys som jublet høyest da seiren ble sikret på overtid.

Skrevet av:

Grei hadde satt seg som mål å påføre Oslo City deres første tap for året. Tenningen, innsatsen og spenningen var meget høy fra start, og det bidro nok til at førsteomgangen ble en omgang uten de altfor store sjansene. Men de største sjansene i denne omgangen var det likevel Grei som sto for, og Oslo City slet virkelig med å få igang spillet sitt fordi Grei lå meget dypt defensivt, nektet bakrom, og satset på kontringer.

I andreomgang fortsatte Grei i samme spor, og det virket som City ble mer og mer frustrerte. Etter 54 minutter blir det endelig scoring for de mange fremmøtte. Grei får et frispark fra 25 meter som Eren Cenar smadrer opp i krysset. Dette skuddet smalt seg rett inn på lista som en kandidat til årets mål.

Med den scoringen våkner City som pusher på for en utlikning. De maler og maler mot et Grei-lag som etter hvert blir slitne og trøtte. Heldigvis for Grei var keeper Finn-Tore Bjørnsand i det umulige hjørnet denne perioden og holdt unna.

I det nittiende minutt skjer så det som ofte skjer når et lag går tom for krefter. Det blir småkollapser. Etter mye klabb og babb i feltet hopper Ousman Touray opp på fem meter, klinker til et brassespark og dermed står det 1-1.

Den scoringen ble så grundig feiret at reservekeeper Michel Foyet pådro seg rødt kort. Dommeren legger til hele syv minutter, og kun to minutter senere utløser Jonas Tekle ville jubelscener blant Citys trofaste da han headet inn scoring som sikret en 2-1 seier.

Grei måtte dermed se seg slått av kondisjonssterke Oslo City på overtid for andre gang denne sesongen. Det likte de dårlig.

- Det er bittert å tape denne kampen. Jeg er skikkelig skuffa, for jeg følte at vi var fullt på høyde med Oslo City. Vi har vist det i begge kampene, det er kun små marginer som skiller.

- Nå er det bare for oss å brette opp ermene til neste kamp. Vi er inne i en fin periode, og vi skal slå Lille Tøyen i neste kamp, lover venstreback Salar Abdulgani som forøvrig debuterte for Grei i vårsesongens kamp mot Oslo City.

Oslo City på sin side gliste etter kamp.

- Vi var klar over at Grei var ute etter å ta oss, og vi visste hvilken

taktikk de satset på. De var muligens best i førsteomgang, og vi slet med å finne rytmen mot dem.

Etter hvert i andreomgang gikk de litt tom for krefter, og vi avgjorde igjen.

- Grei har et bra lag og de har vært nære ved å ta oss to ganger nå, men jeg vil likevel si at denne seieren var fortjent sett i lys av det enorme presset vi hadde på slutten.

- Hadde ikke Grei lagt seg så defensivt mot oss tror jeg sjansene hadde vært større for at de hadde klart det, sier Atta Aneke.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grei - Oslo City 1-2 (0-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 150

Gule kort: Henning Bunæs og Mats Hjelle 2 (Grei), Baboucarr Nyan (OC)

Røde kort: Mats Hjelle (Grei), Michel Foyet (Oslo City)

Mål for Grei: Eren Cenar.

Mål for OC: Ousman Touray, Jonas Tekle.

Greis lag (4-5-1): Finn-Tore Bjørnsand, Lars Strypet, Thomas Elverum, Thomas Setermoen, Salar Abdulgani, Josef El-Mazari, Eren Cenar («Cisai» fra 85.), Henning Bunæs (Rolf Børresen fra 30.), Lars Fjelddalen, Mats Hjelle, Ali Reza.

OCs lag (4-4-2): Aron Tekle, Mustafa Vahabzadeh (Rashid Kwarasey fra 35.), Salomon Hantal, Atta Aneke, Kevin David, Michael Thompson, Baboucarr Nyan (William Jarbee fra 60.), Saif Haydar, Eddie Darko, Ousman Touray, Jonas Tekle.

Stjernene:

  • ** Thomas Elverum (Grei), 

      Ousman Touray (OC)

  • *   Ali Reza (Grei),

       Kevin David (OC)

  •      Salar Adulgani (Grei), 

       Aron Tekle (OC)

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!