Oslo City jublet igjen

Oslo City jublet igjen

 

Lokaloppgjøret mellom Oslo City og Grei bød på alt det man kan håpe på når rivaliserende naboer møtes til dyst. Som i vårsesongens match var det City-boys som jublet høyest da seiren ble sikret på overtid.

Grei hadde satt seg som mål å påføre Oslo City deres første tap for året. Tenningen, innsatsen og spenningen var meget høy fra start, og det bidro nok til at førsteomgangen ble en omgang uten de altfor store sjansene. Men de største sjansene i denne omgangen var det likevel Grei som sto for, og Oslo City slet virkelig med å få igang spillet sitt fordi Grei lå meget dypt defensivt, nektet bakrom, og satset på kontringer.

I andreomgang fortsatte Grei i samme spor, og det virket som City ble mer og mer frustrerte. Etter 54 minutter blir det endelig scoring for de mange fremmøtte. Grei får et frispark fra 25 meter som Eren Cenar smadrer opp i krysset. Dette skuddet smalt seg rett inn på lista som en kandidat til årets mål.

Med den scoringen våkner City som pusher på for en utlikning. De maler og maler mot et Grei-lag som etter hvert blir slitne og trøtte. Heldigvis for Grei var keeper Finn-Tore Bjørnsand i det umulige hjørnet denne perioden og holdt unna.

I det nittiende minutt skjer så det som ofte skjer når et lag går tom for krefter. Det blir småkollapser. Etter mye klabb og babb i feltet hopper Ousman Touray opp på fem meter, klinker til et brassespark og dermed står det 1-1.

Den scoringen ble så grundig feiret at reservekeeper Michel Foyet pådro seg rødt kort. Dommeren legger til hele syv minutter, og kun to minutter senere utløser Jonas Tekle ville jubelscener blant Citys trofaste da han headet inn scoring som sikret en 2-1 seier.

Grei måtte dermed se seg slått av kondisjonssterke Oslo City på overtid for andre gang denne sesongen. Det likte de dårlig.

- Det er bittert å tape denne kampen. Jeg er skikkelig skuffa, for jeg følte at vi var fullt på høyde med Oslo City. Vi har vist det i begge kampene, det er kun små marginer som skiller.

- Nå er det bare for oss å brette opp ermene til neste kamp. Vi er inne i en fin periode, og vi skal slå Lille Tøyen i neste kamp, lover venstreback Salar Abdulgani som forøvrig debuterte for Grei i vårsesongens kamp mot Oslo City.

Oslo City på sin side gliste etter kamp.

- Vi var klar over at Grei var ute etter å ta oss, og vi visste hvilken

taktikk de satset på. De var muligens best i førsteomgang, og vi slet med å finne rytmen mot dem.

Etter hvert i andreomgang gikk de litt tom for krefter, og vi avgjorde igjen.

- Grei har et bra lag og de har vært nære ved å ta oss to ganger nå, men jeg vil likevel si at denne seieren var fortjent sett i lys av det enorme presset vi hadde på slutten.

- Hadde ikke Grei lagt seg så defensivt mot oss tror jeg sjansene hadde vært større for at de hadde klart det, sier Atta Aneke.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grei - Oslo City 1-2 (0-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 150

Gule kort: Henning Bunæs og Mats Hjelle 2 (Grei), Baboucarr Nyan (OC)

Røde kort: Mats Hjelle (Grei), Michel Foyet (Oslo City)

Mål for Grei: Eren Cenar.

Mål for OC: Ousman Touray, Jonas Tekle.

Greis lag (4-5-1): Finn-Tore Bjørnsand, Lars Strypet, Thomas Elverum, Thomas Setermoen, Salar Abdulgani, Josef El-Mazari, Eren Cenar («Cisai» fra 85.), Henning Bunæs (Rolf Børresen fra 30.), Lars Fjelddalen, Mats Hjelle, Ali Reza.

OCs lag (4-4-2): Aron Tekle, Mustafa Vahabzadeh (Rashid Kwarasey fra 35.), Salomon Hantal, Atta Aneke, Kevin David, Michael Thompson, Baboucarr Nyan (William Jarbee fra 60.), Saif Haydar, Eddie Darko, Ousman Touray, Jonas Tekle.

Stjernene:

 • ** Thomas Elverum (Grei), 

      Ousman Touray (OC)

 • *   Ali Reza (Grei),

       Kevin David (OC)

 •      Salar Adulgani (Grei), 

       Aron Tekle (OC)

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!