Oslo City jublet igjen

Oslo City jublet igjen

 

Lokaloppgjøret mellom Oslo City og Grei bød på alt det man kan håpe på når rivaliserende naboer møtes til dyst. Som i vårsesongens match var det City-boys som jublet høyest da seiren ble sikret på overtid.

Grei hadde satt seg som mål å påføre Oslo City deres første tap for året. Tenningen, innsatsen og spenningen var meget høy fra start, og det bidro nok til at førsteomgangen ble en omgang uten de altfor store sjansene. Men de største sjansene i denne omgangen var det likevel Grei som sto for, og Oslo City slet virkelig med å få igang spillet sitt fordi Grei lå meget dypt defensivt, nektet bakrom, og satset på kontringer.

I andreomgang fortsatte Grei i samme spor, og det virket som City ble mer og mer frustrerte. Etter 54 minutter blir det endelig scoring for de mange fremmøtte. Grei får et frispark fra 25 meter som Eren Cenar smadrer opp i krysset. Dette skuddet smalt seg rett inn på lista som en kandidat til årets mål.

Med den scoringen våkner City som pusher på for en utlikning. De maler og maler mot et Grei-lag som etter hvert blir slitne og trøtte. Heldigvis for Grei var keeper Finn-Tore Bjørnsand i det umulige hjørnet denne perioden og holdt unna.

I det nittiende minutt skjer så det som ofte skjer når et lag går tom for krefter. Det blir småkollapser. Etter mye klabb og babb i feltet hopper Ousman Touray opp på fem meter, klinker til et brassespark og dermed står det 1-1.

Den scoringen ble så grundig feiret at reservekeeper Michel Foyet pådro seg rødt kort. Dommeren legger til hele syv minutter, og kun to minutter senere utløser Jonas Tekle ville jubelscener blant Citys trofaste da han headet inn scoring som sikret en 2-1 seier.

Grei måtte dermed se seg slått av kondisjonssterke Oslo City på overtid for andre gang denne sesongen. Det likte de dårlig.

- Det er bittert å tape denne kampen. Jeg er skikkelig skuffa, for jeg følte at vi var fullt på høyde med Oslo City. Vi har vist det i begge kampene, det er kun små marginer som skiller.

- Nå er det bare for oss å brette opp ermene til neste kamp. Vi er inne i en fin periode, og vi skal slå Lille Tøyen i neste kamp, lover venstreback Salar Abdulgani som forøvrig debuterte for Grei i vårsesongens kamp mot Oslo City.

Oslo City på sin side gliste etter kamp.

- Vi var klar over at Grei var ute etter å ta oss, og vi visste hvilken

taktikk de satset på. De var muligens best i førsteomgang, og vi slet med å finne rytmen mot dem.

Etter hvert i andreomgang gikk de litt tom for krefter, og vi avgjorde igjen.

- Grei har et bra lag og de har vært nære ved å ta oss to ganger nå, men jeg vil likevel si at denne seieren var fortjent sett i lys av det enorme presset vi hadde på slutten.

- Hadde ikke Grei lagt seg så defensivt mot oss tror jeg sjansene hadde vært større for at de hadde klart det, sier Atta Aneke.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Grei - Oslo City 1-2 (0-0)

Greibanen

Tilskuere: ca. 150

Gule kort: Henning Bunæs og Mats Hjelle 2 (Grei), Baboucarr Nyan (OC)

Røde kort: Mats Hjelle (Grei), Michel Foyet (Oslo City)

Mål for Grei: Eren Cenar.

Mål for OC: Ousman Touray, Jonas Tekle.

Greis lag (4-5-1): Finn-Tore Bjørnsand, Lars Strypet, Thomas Elverum, Thomas Setermoen, Salar Abdulgani, Josef El-Mazari, Eren Cenar («Cisai» fra 85.), Henning Bunæs (Rolf Børresen fra 30.), Lars Fjelddalen, Mats Hjelle, Ali Reza.

OCs lag (4-4-2): Aron Tekle, Mustafa Vahabzadeh (Rashid Kwarasey fra 35.), Salomon Hantal, Atta Aneke, Kevin David, Michael Thompson, Baboucarr Nyan (William Jarbee fra 60.), Saif Haydar, Eddie Darko, Ousman Touray, Jonas Tekle.

Stjernene:

  • ** Thomas Elverum (Grei), 

      Ousman Touray (OC)

  • *   Ali Reza (Grei),

       Kevin David (OC)

  •      Salar Adulgani (Grei), 

       Aron Tekle (OC)

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.