ANNONSE

På bunn

På bunn

 

Etter gårsdagens tap mot Comet ligger nå Furuset helt sist i GET-ligaen. En posisjon som kaptein Martin Hansen ikke vil gjenkjenne seg meg.

Bortekampen mot Comet ble en stor skuffelse for Furusets del. Selv om de hang godt med spillemessig, røyk de på enkle feil mot slutten. Kaptein Martin Hansen bekrefter at iskrigerne nå begynner å bli møkk lei alle tapene.

- Vi begynner å bli lei dette, og det blir dårlig stemning av slike kamper. Bussturen hjem var ikke av det artige slaget, sier han.

- Hva må forandres på?

- Vi må rett og slett jobbe mer som et samlet lag, og sette sjansene våre. Mot Comet hadde vi flere alene mot keeper på uavgjort, men misser. Når de da går opp og setter sjansene sine, blir det tungt, sier han.

- Dere ligger nå sist i GET-ligaen. Kommer dere til å ende der?

- Nei, der skal vi ikke ende opp. Det er sikkert, sier han.

Første sjanse til å snu den trenden kommer på søndag hjemme mot Storhamar, og Hansen mener Furuset har muligheter i den kampen.

- Det er en bra kamp for oss å snu det på. Storhamar har også et ungt lag, og treffer vi riktig der bør vi ta hjem en seier i den kampen.

- Det er ikke så mye mer annet å gjøre enn å kline til. Vi har mange kamper igjen å vinne, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE