På bunn

På bunn

 

Etter gårsdagens tap mot Comet ligger nå Furuset helt sist i GET-ligaen. En posisjon som kaptein Martin Hansen ikke vil gjenkjenne seg meg.

Bortekampen mot Comet ble en stor skuffelse for Furusets del. Selv om de hang godt med spillemessig, røyk de på enkle feil mot slutten. Kaptein Martin Hansen bekrefter at iskrigerne nå begynner å bli møkk lei alle tapene.

- Vi begynner å bli lei dette, og det blir dårlig stemning av slike kamper. Bussturen hjem var ikke av det artige slaget, sier han.

- Hva må forandres på?

- Vi må rett og slett jobbe mer som et samlet lag, og sette sjansene våre. Mot Comet hadde vi flere alene mot keeper på uavgjort, men misser. Når de da går opp og setter sjansene sine, blir det tungt, sier han.

- Dere ligger nå sist i GET-ligaen. Kommer dere til å ende der?

- Nei, der skal vi ikke ende opp. Det er sikkert, sier han.

Første sjanse til å snu den trenden kommer på søndag hjemme mot Storhamar, og Hansen mener Furuset har muligheter i den kampen.

- Det er en bra kamp for oss å snu det på. Storhamar har også et ungt lag, og treffer vi riktig der bør vi ta hjem en seier i den kampen.

- Det er ikke så mye mer annet å gjøre enn å kline til. Vi har mange kamper igjen å vinne, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.