Pangstart for Romsås

Pangstart for Romsås

 

Romsås G96 var høyt oppe etter 5-0 seieren i første kamp, men så ble motstanden sterkere.

- Dette er for lett. Vi skal vise hele sletta at «Ghettolaget» Romsås kan spille fotball på et høyere nivå. Vi er her for å vise oss fram, og komme til A-sluttspillet, sa Romsås-gutta etter 5-0 seieren over Flekkefjord i første gruppespillskamp i klasse B.

Fulle av adrenalin, var det ikke måte på hvor lett de skulle cruise gjennom Norway Cup.

- Vi går for å vinne hele turneringen. Målet er å vise oss på finalebanen. Det kan vi klare, sa de.

Dessverre for Romsås´del gikk det ikke slik. 0-2 mot Os TF og 2-3 mot HFK Nesbyen betyr B-sluttspill for gutta.

- Den første kampen var veldig bra. Da lignet vi på oss selv. I den andre kampen var vi ikke like sultne, og fikk det tøft mot et interkretslag. Den siste kampen var sur. Nesbyen scoret det siste målet ett sekund før slutt. Vi hadde første omgang, men må være ærlige å si at Nesbyen hadde den andre, sier trenerne Mohamed Habbachi og Per Aarsbog.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.