Pappa både på og utenfor isen

Pappa både på og utenfor isen

 

Anført av kaptein og veteran, Micke Friedmann, tok Hasle/ Løren i mot Gjøvik hjemme i Lørenhallen.

Skrevet av:

Hasle/Løren kaptein, Micke Friedmann hadde en stor kamp mot Gjøvik. Til Akers Avis Groruddalen kan han fortelle at han er en stolt far, både på og utenfor banen.

- Jo da, jeg føler meg litt som en pappa for alle disse unggutta i Hasle/Løren. Det er jo spennende å følge deres utvikling og gi dem tips, kanskje de kan lære noe av meg, sier han.

Med sin egen sønn, Elias, på fanget er han likevel litt misfornøyd med at Hasle/Løren ikke vant kampen mot Gjøvik.

- Vi må jo selvsagt være fornøyde når vi klarer å komme tilbake etter å ha ligget under med to. Likevel burde vi satt flere pucker i nettet, det er noen perioder i kampen vi har full kontroll uten å utnytte det, spesielt i overtallsspill, sier han.

Selv om kampen bølget fram og tilbake i de to første periodene, var det Hasle/Løren som kjørte karusell med Gjøvik i tredjeperioden. Det er denne perioden Friedmann sikter til, og også lagets trener, Jim Martinsen, forbanner seg over den målløse perioden.

- Vi er fornøyde med å hente inn Gjøviks ledelse, men vi burde vunnet dette i den siste perioden.

Ishockey, 1. divisjon:

Hasle/Løren - Gjøvik 3-3 (0-1, 3-2, 0-0).

Lørenhallen

Tilskuere:  63

Mål for H/L: Lars Erik Bjørnstad, Micke Friedmann, Lars Stian Eliassen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!