Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

 

Huk ligger på nest siste plass på tabellen og tapte 0-18 i forrige runde. Da laget kom til Jesperudjordet var det deres tur til å leke med motstanderen.

Skrevet av:

Mye tyder på at Vestlis fotballherrer undervurderte motstanderne fra Huk. I forrige runde fikk de skikkelig maling (0-18) av Ullern, men på Jesperudjordet var det bortelaget som holdt lekestue. Allerede etter to minutter var de i føringen. Da kampen var slutt måtte Vestli slukøret innse at de hadde tapt 1-4.
- Jeg blir fortvilet. Det er ikke stort mer å si enn at dette er for slapt. Det var fullt fortjent at Huk vant, men det skulle på ingen måter ha vært slik.

- Huk skal være gratispoeng for de fleste lagene i avdelingen. De har ingen mulighet til å klare å holde seg, sier Vestli-trener Knut Hebæk.

- Hvordan går det ann å gå fra 4-0 mot Årvoll til 1-4 mot Huk?

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at det ligger i hodene til gutta. Jeg tror det var en ordentlig undervurdering her. Alt ble feil for oss. Vi skal ha en prat om kampen denne uka, men jeg tror ikke at konklusjonen blir annerledes etter det møtet. Uansett må vi nå stå samlet og gå videre, sier Hebæk.

Vestli møter Frigg 2 i siste seriekamp før ferien.

- Det blir en viktig kamp for vår del. Frigg 2 ligger i vårt sjikte av tabellen, og vinner vi den er det viktige poeng, avslutter han.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Vestli - Huk 1-4 (0-2)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 15.

Dommer: Kristian Hoel

Mål for Vestli: Thomas Olsen

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Arntzen, Hussain Bougato, Mats Nygaard, Marius Kjølhamar, Yngve Sandøy, Robin Isaksen, Preben Kjølhamar, Hassan Bougato, Ali Zahir, Glenn Ingwersen, Nabbas Revet.

Stjernene:

  • ** Kenneth Arntzen
  • * ingen
  • ingen.

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!