Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

 

Huk ligger på nest siste plass på tabellen og tapte 0-18 i forrige runde. Da laget kom til Jesperudjordet var det deres tur til å leke med motstanderen.

Mye tyder på at Vestlis fotballherrer undervurderte motstanderne fra Huk. I forrige runde fikk de skikkelig maling (0-18) av Ullern, men på Jesperudjordet var det bortelaget som holdt lekestue. Allerede etter to minutter var de i føringen. Da kampen var slutt måtte Vestli slukøret innse at de hadde tapt 1-4.
- Jeg blir fortvilet. Det er ikke stort mer å si enn at dette er for slapt. Det var fullt fortjent at Huk vant, men det skulle på ingen måter ha vært slik.

- Huk skal være gratispoeng for de fleste lagene i avdelingen. De har ingen mulighet til å klare å holde seg, sier Vestli-trener Knut Hebæk.

- Hvordan går det ann å gå fra 4-0 mot Årvoll til 1-4 mot Huk?

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at det ligger i hodene til gutta. Jeg tror det var en ordentlig undervurdering her. Alt ble feil for oss. Vi skal ha en prat om kampen denne uka, men jeg tror ikke at konklusjonen blir annerledes etter det møtet. Uansett må vi nå stå samlet og gå videre, sier Hebæk.

Vestli møter Frigg 2 i siste seriekamp før ferien.

- Det blir en viktig kamp for vår del. Frigg 2 ligger i vårt sjikte av tabellen, og vinner vi den er det viktige poeng, avslutter han.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Vestli - Huk 1-4 (0-2)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 15.

Dommer: Kristian Hoel

Mål for Vestli: Thomas Olsen

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Arntzen, Hussain Bougato, Mats Nygaard, Marius Kjølhamar, Yngve Sandøy, Robin Isaksen, Preben Kjølhamar, Hassan Bougato, Ali Zahir, Glenn Ingwersen, Nabbas Revet.

Stjernene:

 • ** Kenneth Arntzen
 • * ingen
 • ingen.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!