Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

Pinlig Vestli-fall mot jumbo-Huk

 

Huk ligger på nest siste plass på tabellen og tapte 0-18 i forrige runde. Da laget kom til Jesperudjordet var det deres tur til å leke med motstanderen.

Mye tyder på at Vestlis fotballherrer undervurderte motstanderne fra Huk. I forrige runde fikk de skikkelig maling (0-18) av Ullern, men på Jesperudjordet var det bortelaget som holdt lekestue. Allerede etter to minutter var de i føringen. Da kampen var slutt måtte Vestli slukøret innse at de hadde tapt 1-4.

- Jeg blir fortvilet. Det er ikke stort mer å si enn at dette er for slapt. Det var fullt fortjent at Huk vant, men det skulle på ingen måter ha vært slik.

- Huk skal være gratispoeng for de fleste lagene i avdelingen. De har ingen mulighet til å klare å holde seg, sier Vestli-trener Knut Hebæk.

- Hvordan går det ann å gå fra 4-0 mot Årvoll til 1-4 mot Huk?

- Jeg kan ikke skjønne annet enn at det ligger i hodene til gutta. Jeg tror det var en ordentlig undervurdering her. Alt ble feil for oss. Vi skal ha en prat om kampen denne uka, men jeg tror ikke at konklusjonen blir annerledes etter det møtet. Uansett må vi nå stå samlet og gå videre, sier Hebæk.

Vestli møter Frigg 2 i siste seriekamp før ferien.

- Det blir en viktig kamp for vår del. Frigg 2 ligger i vårt sjikte av tabellen, og vinner vi den er det viktige poeng, avslutter han.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Vestli - Huk 1-4 (0-2)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 15.

Dommer: Kristian Hoel

Mål for Vestli: Thomas Olsen

Vestlis lag (4-4-2): Kenneth Arntzen, Hussain Bougato, Mats Nygaard, Marius Kjølhamar, Yngve Sandøy, Robin Isaksen, Preben Kjølhamar, Hassan Bougato, Ali Zahir, Glenn Ingwersen, Nabbas Revet.

Stjernene:

  • ** Kenneth Arntzen
  • * ingen
  • ingen.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.