Realister

GBK er realistiske med tanke på søndagens kamp borte mot Skeid. De innser at dette blir en vanskelig oppgave.

- Normalt skal Skeid valse over oss. De har pengene, historien og en vinnerkultur. All odds er mot oss, så dette blir ikke en lett oppgave, innrømmer trener Danny Sannes.

Han mener likevel laget går på banen for å slåss for poengene, og han har lagt en taktikk ut i fra de kunnskapene han har om Skeid.

- Kampen går en av to veier. Hvis vi gjennomfører taktikken kan dette bli jevnt, og da tipper jeg en 2-1-seier til oss.

- Klarer vi ikke å gjennomføre det vi blir enige om blir det slakt så det holder. Da taper vi med enn fire, fem mål igjen, sier han.

Også sportslig leder i GBK, Rune Stokken, er realist før oppgjøret.

- Ett poeng her vil være som en cupfinaleseier for oss, sier han tørt.

 

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.