Reddet plassen

Reddet plassen

 

Grei skjerpet seg og slo VIF. Det reddet dem fra kvalikkplassen. Det var en lettet Grei-trener, Mattias Ringwall, som snakket ut etter Greis kamp mot Vålerenga.

- Vi var nødt til å vinne denne og jeg er fornøyd med at spillerne reagerte på utblåsingen min fra forrige kamp. De var flaue og gjennomførte en mye mer solid kamp nå. Ser du bort fra et halvdårlig forsvar den første perioden var dette en god seier, og i alle fall en rettferdig en, sier han.

- Fasit etter sesongen er en sjetteplass. Fornøyd med det?

- Det er to eller tre plasseringer dårligere enn vi hadde regnet med. Vi startet med et sterkt lag på papiret, men det er vanskelig å få ting til å stemme når du mister masse spillere i løpet av sesongen. Spesielt etter jul hvor vi mistet de som scoret for oss. Det er der vi har slitt, sier han.

Innebandy, 1. div. øst. herrer:

Grei - Vålerenga 7- 4 (1-3, 2-1, 4-0).

Apalløkka, 50 tilskuere.

Mål for Grei: Markus Steinbakk 2, Lars Volden 2, Andreas Steinbakk 2, Stian Toksdal.

Utv.: 2x2 min VIF.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.