ANNONSE

Reddet plassen

Reddet plassen

 

Grei skjerpet seg og slo VIF. Det reddet dem fra kvalikkplassen. Det var en lettet Grei-trener, Mattias Ringwall, som snakket ut etter Greis kamp mot Vålerenga.

- Vi var nødt til å vinne denne og jeg er fornøyd med at spillerne reagerte på utblåsingen min fra forrige kamp. De var flaue og gjennomførte en mye mer solid kamp nå. Ser du bort fra et halvdårlig forsvar den første perioden var dette en god seier, og i alle fall en rettferdig en, sier han.

- Fasit etter sesongen er en sjetteplass. Fornøyd med det?

- Det er to eller tre plasseringer dårligere enn vi hadde regnet med. Vi startet med et sterkt lag på papiret, men det er vanskelig å få ting til å stemme når du mister masse spillere i løpet av sesongen. Spesielt etter jul hvor vi mistet de som scoret for oss. Det er der vi har slitt, sier han.

Innebandy, 1. div. øst. herrer:

Grei - Vålerenga 7- 4 (1-3, 2-1, 4-0).

Apalløkka, 50 tilskuere.

Mål for Grei: Markus Steinbakk 2, Lars Volden 2, Andreas Steinbakk 2, Stian Toksdal.

Utv.: 2x2 min VIF.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE