ANNONSE

Reddet uavgjort mot Alta

Reddet uavgjort mot Alta

SIKRET POENGET: Fitim Kastrati ble Groruds redningsmann da han rett før slutt banket inn utligningen i toppkampen mot Alta. FOTO: Rolf E. Wulff

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

Det er kanskje litt for tidlig i sesongen til å snakke om skjebnekamper, men tap mot Alta ville vært svært dårlig nytt for Groruds fotballherrer.
HamKam har allerede skaffet seg en liten luke øverst på tabellen, med altaværingene og Skeid halsende rett bak. Skulle Grorud henge med i toppen måtte man unngå tap i lørdagens match.

Likevel var det Alta som kom best i gang på Fort Grorud, og nordlendingene tok ledelsen etter 45 spilte minutter. Et drøyt kvarter senere var lagene like langt, etter mål av Fisnik Kastrati. Grorud visste nok at de måtte holde et ekstra øye til Vegard Båtnes Braaten, men mannen er PostNord-ligaens toppscorer av en grunn, og sendte Alta i en ny ledelse etter halvspilt andreomgang.

Kampuret begynte plutselig å tikke ubehagelig fort for gutta i gult, og det ble nok bitt endel negler på både tribune og benken mens man tenkte hva et eventuelt tap ville bety for tabellsituasjonen.
Da bestemte Fitim Kastrati seg for å bli dagens redningsmann, og med drøye fem mintter igjen på klokka hamret han inn utligningen til 2-2, og reddet poeng og lørdagskvelden for alle med hjertet i Grorud.

Les alt om kampen i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

 
Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
ANNONSE