Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Rocky skifter beite

GLEDER SEG: Rocky Lekaj gleder seg til å spille for Kristiansund Ballklubb som jakter opprykk til Tippeligaen. (Foto: Marius Mykleset/Raufoss Fotball.) Foto: Marius Mykleset

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

– Vi skal opp. Det er det ingen som helst tvil om. Jeg skjønner ikke hvilket lag som skal ta oss igjen og stoppe oss. Endelig skal jeg få lov til å spille i Tippeligaen.

– Jeg gleder meg til å bidra til opprykket og utvikle meg videre som fotballspiller, sier en offensiv og entusiastisk Rocky Lekaj.

Mandag ble han klar for opprykksjagende Kristiansund Ballklubb som troner suverent øverst i OBOS-ligaen med syv poengs klaring til utfordrerne fra Levanger og Sandefjord. Det er en overgang Kalbakken-mannen gleder seg over.

Jeg har hatt en fantastisk tid i Raufoss, og setter stor pris på alle menneskene i og rundt klubben. Likevel var dette en riktig overgang for meg nå. Jeg kommer til et lag som etter all sannsynlighet skal opp i Tippeligaen, og jeg kommer til en klubb som spiller en fotball som passer meg som spiller.

– KBK er på et høyere nivå og spiller mye mer ballbesittende fotball. Det blir lettere for meg å å gjøre nytte av mine kvaliteter her, sier Rocky Lekaj.

KBK strakk seg langt

Groruddølen, med en fortid i Grei, Sheffield Wednesday, Sandefjord, Lyn, Romsås, Grorud og Raufoss, levde godt av fotballen på Toten. Likevel var han aldri i tvil da tilbudet om en overgang til divisjonskollega KBK kom på bordet.

– KBK strakk seg langt for å få meg med på laget, både overfor Raufoss og meg personlig. De viste tydelig at jeg var ønsket, og at de vil satse på meg. Da var valget enkelt, sier Rocky Lekaj som i følge rapportene ble kjøpt for underkant av 500.000 kroner.

Sterkt ønsket

Akers Avis Groruddalen forsøkte forgjeves å få en kommentar fra Rockys nye trener, Christian Michelsen. I en pressemelding klubben selv har lagt ut på sine nettsider skriver de imidlertid følgende.

– Rocky er en spiller vi har fulgt det seneste året, og han har vært sterkt ønsket av klubbens trener­team. Han har utmerket seg i ulike posisjoner for Raufoss, og har vist seg som en målscorer og tilrettelegger.

– Rocky kan bekle flere roller offensivt på banen og tilfører troppen vår erfaring, kreativitet, anvendelighet og den såkalte X-faktoren. Vi håper Rocky og hans familie vil trives i Kristiansund. Vi vil også takke Raufoss for konstruktiv dialog i overgangssamtalene.

Flere tilbud

Akers Avis Groruddalen vet også at det var interesse fra etablerte Tippeliga-klubber. Rocky selv vil ikke snakke om hvilke klubber som var ute etter ham, men bekrefter at han hadde flere tilbud.

– Ja, det var flere klubber inne i bildet, men i de andre klubbene var det snakk om en overgang etter sommeren når jeg kunne ha gått gratis.

Jeg synes ikke det var riktig overfor Raufoss. Dessuten tror jeg det er lettere for meg å få spilletid og vise hva jeg er god for i en klubb som strekker seg så langt for å få meg på plass. Jeg har ikke lyst til å være benkesliter i en Tippeliga-klubb nå. Det er jeg for gammel til.

– Jeg vil vise meg fram, og det tror jeg at jeg får muligheten til i KBK, ler Lekaj som skrev under for 2,5 år med opsjon på ett år til i KBK.

– Mer å gå på

Rocky Lekaj har siden sin ankomst i 2013 gitt mye underholdning til spillere, støtteapparat, trenere og ikke minst publikum på Raufoss. Med sine totalt 70 seriemål på 84 seriekamper (og mange flere totalt) har han ikke sjarmert bare totningene, men også en rekke profilerte klubber på både nivå én og to i norsk fotball. Likevel mener Rocky selv at han har mye mer å gå på.

Jeg er ikke fullkommen ennå, og jeg ser fram til å utvikle meg videre og ta nye steg i Kristiansund. Jeg skal gjøre mitt for å levere, og forhåpentligvis blir jeg bare enda bedre.

– Nå gleder jeg meg til første seriekamp mot Sandnes Ulf på mandag. Det er attpåtil en tv-kamp. Det passer perfekt for meg som vil vise meg fram, ler han.

– Lykke til

I Rockys gamleklubb, Grorud, er man stolte etter overgangen.

– Dette er store nyheter! Vi er glade på Rockys vegne og ønsker ham all lykke i Kristiansund. Vi håper de rykker opp, og at Rocky endelig får spille der han hører hjemme - i Tippeligaen.

– Alle i Grorud har gode minner om Rocky, og vi håper han lykkes, sier hovedleder Richard Pedersen.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!