ANNONSE

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Rocky skifter beite

GLEDER SEG: Rocky Lekaj gleder seg til å spille for Kristiansund Ballklubb som jakter opprykk til Tippeligaen. (Foto: Marius Mykleset/Raufoss Fotball.) FOTO: Marius Mykleset

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

– Vi skal opp. Det er det ingen som helst tvil om. Jeg skjønner ikke hvilket lag som skal ta oss igjen og stoppe oss. Endelig skal jeg få lov til å spille i Tippeligaen.

– Jeg gleder meg til å bidra til opprykket og utvikle meg videre som fotballspiller, sier en offensiv og entusiastisk Rocky Lekaj.

Mandag ble han klar for opprykksjagende Kristiansund Ballklubb som troner suverent øverst i OBOS-ligaen med syv poengs klaring til utfordrerne fra Levanger og Sandefjord. Det er en overgang Kalbakken-mannen gleder seg over.

Jeg har hatt en fantastisk tid i Raufoss, og setter stor pris på alle menneskene i og rundt klubben. Likevel var dette en riktig overgang for meg nå. Jeg kommer til et lag som etter all sannsynlighet skal opp i Tippeligaen, og jeg kommer til en klubb som spiller en fotball som passer meg som spiller.

– KBK er på et høyere nivå og spiller mye mer ballbesittende fotball. Det blir lettere for meg å å gjøre nytte av mine kvaliteter her, sier Rocky Lekaj.

KBK strakk seg langt

Groruddølen, med en fortid i Grei, Sheffield Wednesday, Sandefjord, Lyn, Romsås, Grorud og Raufoss, levde godt av fotballen på Toten. Likevel var han aldri i tvil da tilbudet om en overgang til divisjonskollega KBK kom på bordet.

– KBK strakk seg langt for å få meg med på laget, både overfor Raufoss og meg personlig. De viste tydelig at jeg var ønsket, og at de vil satse på meg. Da var valget enkelt, sier Rocky Lekaj som i følge rapportene ble kjøpt for underkant av 500.000 kroner.

Sterkt ønsket

Akers Avis Groruddalen forsøkte forgjeves å få en kommentar fra Rockys nye trener, Christian Michelsen. I en pressemelding klubben selv har lagt ut på sine nettsider skriver de imidlertid følgende.

– Rocky er en spiller vi har fulgt det seneste året, og han har vært sterkt ønsket av klubbens trener­team. Han har utmerket seg i ulike posisjoner for Raufoss, og har vist seg som en målscorer og tilrettelegger.

– Rocky kan bekle flere roller offensivt på banen og tilfører troppen vår erfaring, kreativitet, anvendelighet og den såkalte X-faktoren. Vi håper Rocky og hans familie vil trives i Kristiansund. Vi vil også takke Raufoss for konstruktiv dialog i overgangssamtalene.

Flere tilbud

Akers Avis Groruddalen vet også at det var interesse fra etablerte Tippeliga-klubber. Rocky selv vil ikke snakke om hvilke klubber som var ute etter ham, men bekrefter at han hadde flere tilbud.

– Ja, det var flere klubber inne i bildet, men i de andre klubbene var det snakk om en overgang etter sommeren når jeg kunne ha gått gratis.

Jeg synes ikke det var riktig overfor Raufoss. Dessuten tror jeg det er lettere for meg å få spilletid og vise hva jeg er god for i en klubb som strekker seg så langt for å få meg på plass. Jeg har ikke lyst til å være benkesliter i en Tippeliga-klubb nå. Det er jeg for gammel til.

– Jeg vil vise meg fram, og det tror jeg at jeg får muligheten til i KBK, ler Lekaj som skrev under for 2,5 år med opsjon på ett år til i KBK.

– Mer å gå på

Rocky Lekaj har siden sin ankomst i 2013 gitt mye underholdning til spillere, støtteapparat, trenere og ikke minst publikum på Raufoss. Med sine totalt 70 seriemål på 84 seriekamper (og mange flere totalt) har han ikke sjarmert bare totningene, men også en rekke profilerte klubber på både nivå én og to i norsk fotball. Likevel mener Rocky selv at han har mye mer å gå på.

Jeg er ikke fullkommen ennå, og jeg ser fram til å utvikle meg videre og ta nye steg i Kristiansund. Jeg skal gjøre mitt for å levere, og forhåpentligvis blir jeg bare enda bedre.

– Nå gleder jeg meg til første seriekamp mot Sandnes Ulf på mandag. Det er attpåtil en tv-kamp. Det passer perfekt for meg som vil vise meg fram, ler han.

– Lykke til

I Rockys gamleklubb, Grorud, er man stolte etter overgangen.

– Dette er store nyheter! Vi er glade på Rockys vegne og ønsker ham all lykke i Kristiansund. Vi håper de rykker opp, og at Rocky endelig får spille der han hører hjemme - i Tippeligaen.

– Alle i Grorud har gode minner om Rocky, og vi håper han lykkes, sier hovedleder Richard Pedersen.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE