Rød nedtur - igjen

Rød nedtur - igjen

 

Groruddalen Ballklubb har lovet å plukke poeng på høstsesongen, men allerede i første kamp etter ferien gikk de på et stort tap. Nå må laget bli bedre, og det fort, innrømmer trener Danny Sannes.

GBKs trener Danny Sannes var naturlig nok skuffet over 0-4-tapet mot Byåsen i høstsesongens første serierunde.

- Dette var fryktelig dårlige greier. Vi hadde håpet på en bra start på høstsesongen, men vi var også realistiske og så at dette ville bli en tøff oppgave, sier han.

Og tøft ble det virkelig for Groruddalens stolthet da de gjestet Trondheim. I løpet av hele kampen skapte de kun to fattige sjanser, virket nervøse over hele banen, og gleden av å spille fotball var totalt fraværende.

Selv om GBKs spill var slapt, kom de seg gjennom med 0-0 til pause. De tilreisende fra Groruddalen forsto likevel at dette ikke var GBKs dag, da Byåsen fikk en heller tvilsom straffe som de puttet på etter 63 minutter.

Fem minutter senere mister Ivar André Anderssen hodet på ny denne sesongen, og pådro seg et rødt kort. Da ble oppgaven for tung, og Byåsen seilte fra.

- Med ti mann og 0-1 blir det vanskelig. Vi taper fullt fortjent, og vi er ikke på høyde med dem i det hele tatt. De er aggressive og vil mye mer enn oss. Det var en fullt fortjent seier til dem, forklarer Sannes.

Katastrofalt

Danny Sannes har selv proklamert at GBKs poeng vil komme i høstsesongen. Da hadde han nok håpet at oppkjøringa mot sesongens andre halvdel ville vært optimal. Slik har det imidlertid ikke vært.

- Oppkjøringa har vært en katastrofe for oss. Det var langt fra det jeg hadde håpet på. Vi har vært altfor få spillere, og vi har ikke fått trent nok. For lagets del har treningene vært dårlig, men jeg får håpe gutta har gjort en god jobb på egentreninga. Skal vi dømme ut fra Byåsen-kampen kan ikke den ha vært så bra heller, sukker han.

Sannes krever nå bedre forberedelser foran de øvrige kampene.

- Vi har en meget tynn stall, og da vi dro til Trondheim i helga var det flere spillere som var ute. På toppen av det hele var dette en lang reise uten søvn. Vi slet også med å finne stadion, slik at alle ble stressa. Uansett er ikke dette noen unnskyldning. Vi er for dårlige på banen, og vi må sette i gang og forberede oss godt til kamper. Da kan vi oppnå poeng etter hvert, sier han.

Gir ikke opp

- Holder dere plassen?

- Vi har 14 kamper igjen. Vi henger etter poengmessig, men vi akter ikke å gi oss. Nå skal vi trene godt, og levere varene mot Levanger. Dem kan vi slå, sier Sannes.

- Får vi se noen nye signeringer?

- Vi holder på med det, og vi er i dialog med noen. Hvem vil jeg ikke si ennå, men det viktigste for oss er å få en større tropp slik at konkurransen blir større, og vi kan jobbe 11 mot 11. Vi må finne spillere i Groruddalen som er sultne og vil utvikle seg i andredivisjon. Vi skal ha inn fem eller seks spillere til.

- Vi er rett og slett ikke gode nok ennå, men må sørge for å bli det, slår han fast.O

Fotball, 2. div., avd. 2:

Byåsen - GBK 4-0 (0-0)

Dalgård 2

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Leif Erik Opland

Gule kort: Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Røde kort: Ivar André Anderssen

GBKs lag( 4-4-1-1): Mashood Fazal, Felipe Lauvstad (Formose Pape Mendy fra 46.), Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Kristian Høvring, Abdi Abdullhai, Faysal Ahmed (Flamur Loku fra 89.), Peter Hovelsrud (Nimer El Haj fra 81.), Farhad Abdulgani, Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Stjernene:

  • ** ingen
  • *   Peter Hovelsrud
  •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.