Rød nedtur - igjen

Rød nedtur - igjen

 

Groruddalen Ballklubb har lovet å plukke poeng på høstsesongen, men allerede i første kamp etter ferien gikk de på et stort tap. Nå må laget bli bedre, og det fort, innrømmer trener Danny Sannes.

Skrevet av:

GBKs trener Danny Sannes var naturlig nok skuffet over 0-4-tapet mot Byåsen i høstsesongens første serierunde.

- Dette var fryktelig dårlige greier. Vi hadde håpet på en bra start på høstsesongen, men vi var også realistiske og så at dette ville bli en tøff oppgave, sier han.

Og tøft ble det virkelig for Groruddalens stolthet da de gjestet Trondheim. I løpet av hele kampen skapte de kun to fattige sjanser, virket nervøse over hele banen, og gleden av å spille fotball var totalt fraværende.

Selv om GBKs spill var slapt, kom de seg gjennom med 0-0 til pause. De tilreisende fra Groruddalen forsto likevel at dette ikke var GBKs dag, da Byåsen fikk en heller tvilsom straffe som de puttet på etter 63 minutter.

Fem minutter senere mister Ivar André Anderssen hodet på ny denne sesongen, og pådro seg et rødt kort. Da ble oppgaven for tung, og Byåsen seilte fra.

- Med ti mann og 0-1 blir det vanskelig. Vi taper fullt fortjent, og vi er ikke på høyde med dem i det hele tatt. De er aggressive og vil mye mer enn oss. Det var en fullt fortjent seier til dem, forklarer Sannes.

Katastrofalt

Danny Sannes har selv proklamert at GBKs poeng vil komme i høstsesongen. Da hadde han nok håpet at oppkjøringa mot sesongens andre halvdel ville vært optimal. Slik har det imidlertid ikke vært.

- Oppkjøringa har vært en katastrofe for oss. Det var langt fra det jeg hadde håpet på. Vi har vært altfor få spillere, og vi har ikke fått trent nok. For lagets del har treningene vært dårlig, men jeg får håpe gutta har gjort en god jobb på egentreninga. Skal vi dømme ut fra Byåsen-kampen kan ikke den ha vært så bra heller, sukker han.

Sannes krever nå bedre forberedelser foran de øvrige kampene.

- Vi har en meget tynn stall, og da vi dro til Trondheim i helga var det flere spillere som var ute. På toppen av det hele var dette en lang reise uten søvn. Vi slet også med å finne stadion, slik at alle ble stressa. Uansett er ikke dette noen unnskyldning. Vi er for dårlige på banen, og vi må sette i gang og forberede oss godt til kamper. Da kan vi oppnå poeng etter hvert, sier han.

Gir ikke opp

- Holder dere plassen?

- Vi har 14 kamper igjen. Vi henger etter poengmessig, men vi akter ikke å gi oss. Nå skal vi trene godt, og levere varene mot Levanger. Dem kan vi slå, sier Sannes.

- Får vi se noen nye signeringer?

- Vi holder på med det, og vi er i dialog med noen. Hvem vil jeg ikke si ennå, men det viktigste for oss er å få en større tropp slik at konkurransen blir større, og vi kan jobbe 11 mot 11. Vi må finne spillere i Groruddalen som er sultne og vil utvikle seg i andredivisjon. Vi skal ha inn fem eller seks spillere til.

- Vi er rett og slett ikke gode nok ennå, men må sørge for å bli det, slår han fast.O

Fotball, 2. div., avd. 2:

Byåsen - GBK 4-0 (0-0)

Dalgård 2

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Leif Erik Opland

Gule kort: Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Røde kort: Ivar André Anderssen

GBKs lag( 4-4-1-1): Mashood Fazal, Felipe Lauvstad (Formose Pape Mendy fra 46.), Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Kristian Høvring, Abdi Abdullhai, Faysal Ahmed (Flamur Loku fra 89.), Peter Hovelsrud (Nimer El Haj fra 81.), Farhad Abdulgani, Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Stjernene:

 • ** ingen
 • *   Peter Hovelsrud
 •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

 • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

 • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

 • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

 • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!