Rød nedtur - igjen

Rød nedtur - igjen

 

Groruddalen Ballklubb har lovet å plukke poeng på høstsesongen, men allerede i første kamp etter ferien gikk de på et stort tap. Nå må laget bli bedre, og det fort, innrømmer trener Danny Sannes.

GBKs trener Danny Sannes var naturlig nok skuffet over 0-4-tapet mot Byåsen i høstsesongens første serierunde.

- Dette var fryktelig dårlige greier. Vi hadde håpet på en bra start på høstsesongen, men vi var også realistiske og så at dette ville bli en tøff oppgave, sier han.

Og tøft ble det virkelig for Groruddalens stolthet da de gjestet Trondheim. I løpet av hele kampen skapte de kun to fattige sjanser, virket nervøse over hele banen, og gleden av å spille fotball var totalt fraværende.

Selv om GBKs spill var slapt, kom de seg gjennom med 0-0 til pause. De tilreisende fra Groruddalen forsto likevel at dette ikke var GBKs dag, da Byåsen fikk en heller tvilsom straffe som de puttet på etter 63 minutter.

Fem minutter senere mister Ivar André Anderssen hodet på ny denne sesongen, og pådro seg et rødt kort. Da ble oppgaven for tung, og Byåsen seilte fra.

- Med ti mann og 0-1 blir det vanskelig. Vi taper fullt fortjent, og vi er ikke på høyde med dem i det hele tatt. De er aggressive og vil mye mer enn oss. Det var en fullt fortjent seier til dem, forklarer Sannes.

Katastrofalt

Danny Sannes har selv proklamert at GBKs poeng vil komme i høstsesongen. Da hadde han nok håpet at oppkjøringa mot sesongens andre halvdel ville vært optimal. Slik har det imidlertid ikke vært.

- Oppkjøringa har vært en katastrofe for oss. Det var langt fra det jeg hadde håpet på. Vi har vært altfor få spillere, og vi har ikke fått trent nok. For lagets del har treningene vært dårlig, men jeg får håpe gutta har gjort en god jobb på egentreninga. Skal vi dømme ut fra Byåsen-kampen kan ikke den ha vært så bra heller, sukker han.

Sannes krever nå bedre forberedelser foran de øvrige kampene.

- Vi har en meget tynn stall, og da vi dro til Trondheim i helga var det flere spillere som var ute. På toppen av det hele var dette en lang reise uten søvn. Vi slet også med å finne stadion, slik at alle ble stressa. Uansett er ikke dette noen unnskyldning. Vi er for dårlige på banen, og vi må sette i gang og forberede oss godt til kamper. Da kan vi oppnå poeng etter hvert, sier han.

Gir ikke opp

- Holder dere plassen?

- Vi har 14 kamper igjen. Vi henger etter poengmessig, men vi akter ikke å gi oss. Nå skal vi trene godt, og levere varene mot Levanger. Dem kan vi slå, sier Sannes.

- Får vi se noen nye signeringer?

- Vi holder på med det, og vi er i dialog med noen. Hvem vil jeg ikke si ennå, men det viktigste for oss er å få en større tropp slik at konkurransen blir større, og vi kan jobbe 11 mot 11. Vi må finne spillere i Groruddalen som er sultne og vil utvikle seg i andredivisjon. Vi skal ha inn fem eller seks spillere til.

- Vi er rett og slett ikke gode nok ennå, men må sørge for å bli det, slår han fast.OFotball, 2. div., avd. 2:


Byåsen - GBK 4-0 (0-0)

Dalgård 2

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Leif Erik Opland

Gule kort: Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Røde kort: Ivar André Anderssen

GBKs lag( 4-4-1-1): Mashood Fazal, Felipe Lauvstad (Formose Pape Mendy fra 46.), Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Kristian Høvring, Abdi Abdullhai, Faysal Ahmed (Flamur Loku fra 89.), Peter Hovelsrud (Nimer El Haj fra 81.), Farhad Abdulgani, Lamin Bojang, Faisel Sharif.

Stjernene:

 • ** ingen
 • *   Peter Hovelsrud
 •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!