Rommen er fortsatt best i bydel Stovner

Rommen er fortsatt best i bydel Stovner

 

Rommen gjorde som de pleier og vant prestisjeoppgjøret mot Vestli. Dermed er Rommen fremdeles best i Stovner bydel, og nå lukter det tidligere sumplaget på medaljeplass.

Skrevet av:

Rommen har i flere sesonger slitt nederst på tabellene i 3. divisjon, men hatt en egen vane for å gjøre det bra i lokaloppgjørene. I fjor vant de begge sine kamper mot naborivalene fra Vestli. Mandag kveld tok de sin tredje strake seier i prestisjeoppgjøret.

- Dette er den deiligste seieren siden sist vi slo Vestli. Jeg advarte dem før sesongen og sa at vi automatisk startet med seks poeng mot Vestli. Da uttalte Vestli-kaptein Hassan Bougato at han skulle stoppe kjeften min. Det er ikke sikkert Hassan får oppleve det, ler klubbens leder Espen Myrbakken.

Myrbakken fortsatte og være stor i kjeften.

- Jeg er direkte bekymret for Vestli-leder Kjell Kjepperud. Han har ringt meg to ganger daglig den siste uka, men nå får jeg ikke kontakt med ham.

- Det er sjelden jeg har sett en mann som er så slagen og lei seg. Hvis du hører fra ham får du hilse og si vi gleder oss til å komme på Jesperudjordet til høsten.

- Du kan også trøste ham med å si at han får julekort med lagbilde som ble tatt etter kampen i går, fleiper Myrbakken.

Også hovedtrener Rune Gulbrandsen var i storslag. Han titulerte seg selv som kongen av Stovner da Akers Avis Groruddalen fikk et intervju.

- Vestli var nok hakket vassere i første omgang, og vi var heldige som ledet til pause. Etter hvilen tok vi imidlertid over og styrte kampen. Det var en fullt fortjent seier. Det var godt å få Vestli ned på jorda igjen. Det er der de hører hjemme, og det er moro å se at de har et Rommen-kompleks, sier han.

Forbannet Hebæk

Espen Myrbakken fortalte også til Akers Avis Groruddalens lesere på fredag at spaden sto klar hvis Vestli-trener Knut Hebæk skulle måtte grave seg ned etter kampen.

Det var imidlertid ingen som så noe til spaden etter kampslutt.

- Skaftet var borte på spaden, og det var Hebæk også. Jeg regner med at han løp opp i dommergarderoben med det. Siden Vestli tapte var det vel dommern som fikk skylda som vanlig, sier Myrbakken.

Og riktig nok var Knut Hebæk oppgitt etter kampen.

- Det var en dårlig kamp fra vår side. Jeg vet ikke hva som skjer i disse kampene mot Rommen, men det var en del avgjørelser som gikk mot oss. Vi skulle blant annet hatt flere straffespark.

- Jeg syntes ikke dommeren hadde styring i kampen. Rommen skulle hatt noen utvisninger etter min menig. Det er for dumt at de bevisst går etter beina på Robin Isaksen.

- Det irriterer meg at det tillates, og at det bare blir gule kort ut av det. Rett og slett usportslig av Rommen. Dessuten hadde Rommen en stor fordel av å spille på den humpete gressbanen, freser Hebæk.

Han innrømmer likvel at Vestli kunne vært skarpere.

- Vi roter også mye selv og gjør personlige feil. Jeg er en dårlig taper, og nå er jeg forbanna, sier han.

- Var det en fortjent seier til Rommen?

- De vant jo. Da fortjener vi ikke bedre. Nå er det historie, svarer han kryptiskt.

At oppgjøret har mye å si for de lokale spillerne er ikke vanskelig å skjønne. Vestlis Glenn Ingwersen var oppgitt etter tapet.

- Dette er bare trist. Det er håpløst at vi aldri klarer å slå det møkkalaget til Rommen. Jeg skjønner ikke at vi aldri klarer det. Ordentlig surt, men vi var ikke gode i dag. Dette må vi bare glemme fortest mulig, sier han.

Lukter på medaljeplass

Med tre poeng mot Vestli har Rommen fått en uvanlig god start på sesongen.

Laget ligger på syvende plass med ni poeng, men avventer reaksjon på sin klage om Ullern til Oslo fotballkrets.

Hvis kretsen bestemmer å tilkjenne Rommen seieren vil Rommen snike seg opp på bronseplass i 3. divisjon, avd. 5.

- Vi tenker overhodet ikke på noe medalje. Vi tar en kamp av gangen og foreløpig målsetting er 15 poeng til sommeren, sier Espen Myrbakken.

- Jeg vil ikke si vi jager medaljeplass, men så lenge vi vinner kamper og henger med er det veldig morsomt. Vi ligger noenlunde i rute med de målene vi har satt oss, og det gir oss inspirasjon til å jobbe på videre, sier Rune Gulbrandsen.

For Vestlis del gjelder det nå å samle troppene før oppgjøret mot Skeid 2.

- Vi legger oss ikke ned og griner over tapet, men det er irriterende. Nå må vi slå tilbake og hevne oss på Skeid 2, sier Knut Hebæk.

Fin kveld på Rommensletta

Selv om regnet kom til Groruddalen sammen med kampstarten hadde rindt 150 tilskuere dukket opp til lokaloppgjøret. På Rommen satte de stor pris på interessen.

- Det ble et tett lokaloppgjør med masse folk og god stemning. Det er alltid moro, og spesielt når man vinner.

- Kampene mot Vestli er det morsomte vi er med på, slår Espen Myrbakken fast.

Han takker Vestli for oppmøte, og tre poeng.

- Vi håper både Vestli og de andre lagene fra Groruddalen holder seg i 3. divisjon. Vi synes Knut Hebæk har gjort en fin jobb med laget, og det er fine gutter i Vestli. Uansett må vi ta de poengene vi kan ta, og som vanlig gjør vi det mot Vestli.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Vestli 2-1 (1-0)

Rommensletta match

Tilskuere: ca. 150

Dommer: Torkjell Trædal

Gule kort: Ibrahim Mahnin, Ferhat Erman, Kenneth Arvlund (Alle Rommen), Marius Andresen (Vestli).

Mål for Rommen: Tony Avolio og Øzgur Demirci.

Mål for Vestli: Rolf Syversen

Rommens lag (4-4-2): Fuat Karatepe, Henning Dokken, Tony Avolio, Emre Uymaz, Salar Abdulgani, Denniz Erdogan (Øzkan Uymaz fra 85.), Ferhat Erman, Kenneth Arvlund, Øzgur Demirici (Emrah Gunyuzlu fra 83), Murat Demirci, Ibrahim Mahnin (Idris Aydin fra 74.).

Vestlis lag (4-4-2): Kim Marius Olsen, Marius Kjølhamar, Yngve Sandøy (Rolf Syversen fra 54.), Marius Andresen (Saman Alikhani fra 66.), Mats Nygaard, Ali Zahir, Hassan Bougato, Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Glenn Ingwersen, Nabaz Assad Revet (Stefan Ødegård fra 71.).

Stjernene:

  • ** Fuat Karatepe (Rommen), Yngve Sandøy (Vestli)
  • * Kenneth Arvlund (Rommen), Glenn Ingwersen (Vestli)
  • Tony Avolio (Rommen), Hassan Bougato (Vestli).

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!