Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

 

Rommens drøm om å gå hele veien i Norway Cup endte med et magaplask i den våte banen mot Åsane. Likevel slo de et annet brekende Bergens-lag tidligere på dagen.

I 64-delsfinalen mot Fana var Rommen-gutta i storslag. Sola skinte, og groruddølene spilte fletta av Fana på Ekeberg. Det endte til slutt 3-0 til Rommen, og de gjorde seg klare til 32-delsinalen mot et annet Bergens-lag, nemlig Åsane.

Kampen gikk på Rustadfeltet på kvelden i et ordentlig møkkavær, og det ble raskt klart at det var Åsane som behersket de forholdene best. Rommens gutter forsøkte så godt de kunne, men klarte ikke å forhindre et 0-3 tap.

Etter kampen var stemningen laber blant gutta.

- Vi var ikke godt nok forberedt, og vi er skikkelig skuffa. Det var utrolig vanskelig å få til spillet vårt på denne banen, og under disse forholdende. Vi liker oss best i sola - på en flat bane, sa de.

Etter at de hadde fått summet seg litt, kom imidlertid positiviteten og selvsikkerheten tilbake.

- Det kommer flere kamper og cuper denne sesongen. Der går vi for gull, fortalte de.

Fornøyd trener

Rommens trener, Robert Hagen, medgir at de røk tidligere ut en forventet.

- Ja, vi røk tidligere ut enn jeg hadde håpet. Likevel er det viktig å huske på at Åsane er et meget godt 95-lag. Vi var på høyde med dem, og det er ikke gærent med én kamp i beina og få innbyttere. Åsane stilte med flere folk, og de hadde ikke spilt tidligere på dagen, sier Hagen.

Han ser positivt på Norway Cup.

- Vi har levert en bra turnering, og man må tåle å ryke ut. Slik er livet. Uansett har Norway Cup vært en glimrende måte å få spilt oss inn i form før serien starter igjen, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.