Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

 

Rommens drøm om å gå hele veien i Norway Cup endte med et magaplask i den våte banen mot Åsane. Likevel slo de et annet brekende Bergens-lag tidligere på dagen.

Skrevet av:

I 64-delsfinalen mot Fana var Rommen-gutta i storslag. Sola skinte, og groruddølene spilte fletta av Fana på Ekeberg. Det endte til slutt 3-0 til Rommen, og de gjorde seg klare til 32-delsinalen mot et annet Bergens-lag, nemlig Åsane.

Kampen gikk på Rustadfeltet på kvelden i et ordentlig møkkavær, og det ble raskt klart at det var Åsane som behersket de forholdene best. Rommens gutter forsøkte så godt de kunne, men klarte ikke å forhindre et 0-3 tap.

Etter kampen var stemningen laber blant gutta.

- Vi var ikke godt nok forberedt, og vi er skikkelig skuffa. Det var utrolig vanskelig å få til spillet vårt på denne banen, og under disse forholdende. Vi liker oss best i sola - på en flat bane, sa de.

Etter at de hadde fått summet seg litt, kom imidlertid positiviteten og selvsikkerheten tilbake.

- Det kommer flere kamper og cuper denne sesongen. Der går vi for gull, fortalte de.

Fornøyd trener

Rommens trener, Robert Hagen, medgir at de røk tidligere ut en forventet.

- Ja, vi røk tidligere ut enn jeg hadde håpet. Likevel er det viktig å huske på at Åsane er et meget godt 95-lag. Vi var på høyde med dem, og det er ikke gærent med én kamp i beina og få innbyttere. Åsane stilte med flere folk, og de hadde ikke spilt tidligere på dagen, sier Hagen.

Han ser positivt på Norway Cup.

- Vi har levert en bra turnering, og man må tåle å ryke ut. Slik er livet. Uansett har Norway Cup vært en glimrende måte å få spilt oss inn i form før serien starter igjen, sier han.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!