Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

 

Rommens drøm om å gå hele veien i Norway Cup endte med et magaplask i den våte banen mot Åsane. Likevel slo de et annet brekende Bergens-lag tidligere på dagen.

Skrevet av:

I 64-delsfinalen mot Fana var Rommen-gutta i storslag. Sola skinte, og groruddølene spilte fletta av Fana på Ekeberg. Det endte til slutt 3-0 til Rommen, og de gjorde seg klare til 32-delsinalen mot et annet Bergens-lag, nemlig Åsane.

Kampen gikk på Rustadfeltet på kvelden i et ordentlig møkkavær, og det ble raskt klart at det var Åsane som behersket de forholdene best. Rommens gutter forsøkte så godt de kunne, men klarte ikke å forhindre et 0-3 tap.

Etter kampen var stemningen laber blant gutta.

- Vi var ikke godt nok forberedt, og vi er skikkelig skuffa. Det var utrolig vanskelig å få til spillet vårt på denne banen, og under disse forholdende. Vi liker oss best i sola - på en flat bane, sa de.

Etter at de hadde fått summet seg litt, kom imidlertid positiviteten og selvsikkerheten tilbake.

- Det kommer flere kamper og cuper denne sesongen. Der går vi for gull, fortalte de.

Fornøyd trener

Rommens trener, Robert Hagen, medgir at de røk tidligere ut en forventet.

- Ja, vi røk tidligere ut enn jeg hadde håpet. Likevel er det viktig å huske på at Åsane er et meget godt 95-lag. Vi var på høyde med dem, og det er ikke gærent med én kamp i beina og få innbyttere. Åsane stilte med flere folk, og de hadde ikke spilt tidligere på dagen, sier Hagen.

Han ser positivt på Norway Cup.

- Vi har levert en bra turnering, og man må tåle å ryke ut. Slik er livet. Uansett har Norway Cup vært en glimrende måte å få spilt oss inn i form før serien starter igjen, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!