ANNONSE

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

 

Rommens drøm om å gå hele veien i Norway Cup endte med et magaplask i den våte banen mot Åsane. Likevel slo de et annet brekende Bergens-lag tidligere på dagen.

I 64-delsfinalen mot Fana var Rommen-gutta i storslag. Sola skinte, og groruddølene spilte fletta av Fana på Ekeberg. Det endte til slutt 3-0 til Rommen, og de gjorde seg klare til 32-delsinalen mot et annet Bergens-lag, nemlig Åsane.

Kampen gikk på Rustadfeltet på kvelden i et ordentlig møkkavær, og det ble raskt klart at det var Åsane som behersket de forholdene best. Rommens gutter forsøkte så godt de kunne, men klarte ikke å forhindre et 0-3 tap.

Etter kampen var stemningen laber blant gutta.

- Vi var ikke godt nok forberedt, og vi er skikkelig skuffa. Det var utrolig vanskelig å få til spillet vårt på denne banen, og under disse forholdende. Vi liker oss best i sola - på en flat bane, sa de.

Etter at de hadde fått summet seg litt, kom imidlertid positiviteten og selvsikkerheten tilbake.

- Det kommer flere kamper og cuper denne sesongen. Der går vi for gull, fortalte de.

Fornøyd trener

Rommens trener, Robert Hagen, medgir at de røk tidligere ut en forventet.

- Ja, vi røk tidligere ut enn jeg hadde håpet. Likevel er det viktig å huske på at Åsane er et meget godt 95-lag. Vi var på høyde med dem, og det er ikke gærent med én kamp i beina og få innbyttere. Åsane stilte med flere folk, og de hadde ikke spilt tidligere på dagen, sier Hagen.

Han ser positivt på Norway Cup.

- Vi har levert en bra turnering, og man må tåle å ryke ut. Slik er livet. Uansett har Norway Cup vært en glimrende måte å få spilt oss inn i form før serien starter igjen, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE