Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

Rommen skinte i sola, men røk ut i regnværet

 

Rommens drøm om å gå hele veien i Norway Cup endte med et magaplask i den våte banen mot Åsane. Likevel slo de et annet brekende Bergens-lag tidligere på dagen.

Skrevet av:

I 64-delsfinalen mot Fana var Rommen-gutta i storslag. Sola skinte, og groruddølene spilte fletta av Fana på Ekeberg. Det endte til slutt 3-0 til Rommen, og de gjorde seg klare til 32-delsinalen mot et annet Bergens-lag, nemlig Åsane.

Kampen gikk på Rustadfeltet på kvelden i et ordentlig møkkavær, og det ble raskt klart at det var Åsane som behersket de forholdene best. Rommens gutter forsøkte så godt de kunne, men klarte ikke å forhindre et 0-3 tap.

Etter kampen var stemningen laber blant gutta.

- Vi var ikke godt nok forberedt, og vi er skikkelig skuffa. Det var utrolig vanskelig å få til spillet vårt på denne banen, og under disse forholdende. Vi liker oss best i sola - på en flat bane, sa de.

Etter at de hadde fått summet seg litt, kom imidlertid positiviteten og selvsikkerheten tilbake.

- Det kommer flere kamper og cuper denne sesongen. Der går vi for gull, fortalte de.

Fornøyd trener

Rommens trener, Robert Hagen, medgir at de røk tidligere ut en forventet.

- Ja, vi røk tidligere ut enn jeg hadde håpet. Likevel er det viktig å huske på at Åsane er et meget godt 95-lag. Vi var på høyde med dem, og det er ikke gærent med én kamp i beina og få innbyttere. Åsane stilte med flere folk, og de hadde ikke spilt tidligere på dagen, sier Hagen.

Han ser positivt på Norway Cup.

- Vi har levert en bra turnering, og man må tåle å ryke ut. Slik er livet. Uansett har Norway Cup vært en glimrende måte å få spilt oss inn i form før serien starter igjen, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!