Rommen stoppet Grorud

Rommen stoppet Grorud

 

Grorud hadde ballen mest, og skapte flest sjanser, men det var likevel Rommen som vant kampen om å være best i dalen. Seiersmålet kom sympatisk nok tre minutter på overtid.

Skrevet av:

Lokaloppgjøret mellom Grorud og Rommen ble som ventet en fartsfylt affære. Selv om Rommen spilte seg til et par sjanser i førsteomgang, er det ikke til å komme bort i fra at Grorud var klart best de første 45 minuttene. De hadde ballen mest, og kunne ledet med opptil tre mål. Dessverre for Groruds del ble de stoppet av et meget godt Rommen-forsvar samt egen innefiktivitet foran mål.

Andreomgang derimot ble en litt annen saga. Rommen hadde i løpet av de første 45 minuttene skjønt at alt Grorud-spill gikk gjennom Rune Gjertsen, og tok ham ut av kampen.

Det var likevel Grorud som fikk den første scoringen ved Issam Bouri etter ca. en halvtimes spill. Uten å røpe for mye, burde muligens den ballen vært klarert.

Etter dette gikk det en f... i Rommen-laget som ikke hadde lyst til å lese overskriften om lokaltap i Akers Avis Groruddalen.

Kun fem minutter etter Groruds nettkjenning, skar Sondre Olsen inn fra skrått hold og klinket inn en kanonkule.

Kampen går mot slutt, og et hederlig uavgjortresultat mellom rivalene lå i luften, men Rommens gamle ringrev, Tommy Svendsberget, ville det annerledes. Han sendte i vei en lompe som snek seg forbi en oppgitt Lars Gøran Engebråten i Grorud-målet. Dermed vant Rommen dette slaget om Groruddalen.

- Vi ble rottekjørt i førsteomgangen. Vi legger ikke skjul på at de styrte da, og hadde Grorud hatt en spiller som kunne skutt litt, hadde de nok ledet til pause, sier Rommens Espen Myrbakken.

Debutanter

Han var naturlig nok i fyr og flamme etter bragden på «Gullet».

- Altså, vi kom hit med to innbyttere, ettersom vi manglet syv faste spillere. Endelig var det vår tur til å ha marginene på vår side. De har vært i mot oss hele sesongen. Jeg kan ikke si annet enn at dette var en utrolig deilig seier, sier han.

- Men var den fortjent?

- Nei, jeg kan vel ikke si det, for å være ærlig. Ut ifra spillet vil jeg vil si at Grorud hadde fortjent seieren, men det stoppet segfor dem ved 16-meteren, sier Myrbakken.

Rommen hadde også med seg to debutanter som gjorde sakene sine bra i kampen.

- Ibrahim og Espen er to unge spillere som vi har fulgt på juniorlaget. De gjorde en meget positiv figur, og det er godt å se at det gror godt bak oss eldre, sier Myrbakken, som nå gleder seg til neste seriekamp mot Bygdø Monolitten.

- Denne seieren var det vi trengte for å komme i gang. Nå har jeg skikkelig tro på tre nye poeng, og Bygdø skal få kjørt seg på gresset vårt, sier han.Tredje tap på overtid


I Grorud var ikke akkurat stemningen høy etter det tredje tapet på overtid på rappen.

- Jeg har egentlig ikke lyst til å si noenting. Vi føler at vi fører hele kampen, og vi er litt oppgitte over situasjonen nå. Det er frustrerende. Vi har ført alle de tre siste kampene, men likevel tapt.

- Vi er inne i en slik trend som Årvoll hadde på starten av sesongen, men det vil snu etter hvert. Vi skal ta pallplassering i år, sier Bakke Pedersen.

- Blir det poeng til neste kamp?

- Jeg vet ikke om jeg tør si ja til det lenger, men jeg har tro. Du må også få med deg at vi gratulerer Rommen. Det var sikkert deilig for dem å vinne dette oppgjøret, sier han slukøret.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Grorud - Rommen 1-2 (0-0)

Gullet

Tilskuere: ca. 38

Dommer: Per Viggo Bratli

Mål for Grorud: Issam Bouiri.

Mål for Rommen: Tommy Svendsberget, Sondre Olsen.

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Hakia Hrnic, Arne Endreson, Jonas Husmo, Jonny Kvernes, Simen Kongshaug (Kim Philip Moe fra 70.), Rune Gjertsen, Arib Maazouzi, Zacaria Maazouzi, Issam Bouiri, Erling Nilsen (André Gursel fra 45.).

Rommens lag (4-4-2): Thor Erik Dahlberg, Thor Arne Schei, Håvard Nilsen, Tony Avolio, Ferat Ermann, Sondre Olsen, Abel Teckle, Kenneth Arvelund, Ibrahim El Hankouri, Tommy Svendsberget, Rune Guldbrandsen (Espen Mikaelsen fra 60.).

Stjernene:

  • ** Rune Gjertsen (Grorud), (Rommen ingen).
  • * Jonas Husmo (Grorud), Thor Erik Dahlberg (Rommen).
  • Jonny Kvernes (Grorud), Ibrahim El Hankouri (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!