ANNONSE

Rommen stoppet Grorud

Rommen stoppet Grorud

 

Grorud hadde ballen mest, og skapte flest sjanser, men det var likevel Rommen som vant kampen om å være best i dalen. Seiersmålet kom sympatisk nok tre minutter på overtid.

Lokaloppgjøret mellom Grorud og Rommen ble som ventet en fartsfylt affære. Selv om Rommen spilte seg til et par sjanser i førsteomgang, er det ikke til å komme bort i fra at Grorud var klart best de første 45 minuttene. De hadde ballen mest, og kunne ledet med opptil tre mål. Dessverre for Groruds del ble de stoppet av et meget godt Rommen-forsvar samt egen innefiktivitet foran mål.

Andreomgang derimot ble en litt annen saga. Rommen hadde i løpet av de første 45 minuttene skjønt at alt Grorud-spill gikk gjennom Rune Gjertsen, og tok ham ut av kampen.

Det var likevel Grorud som fikk den første scoringen ved Issam Bouri etter ca. en halvtimes spill. Uten å røpe for mye, burde muligens den ballen vært klarert.

Etter dette gikk det en f... i Rommen-laget som ikke hadde lyst til å lese overskriften om lokaltap i Akers Avis Groruddalen.

Kun fem minutter etter Groruds nettkjenning, skar Sondre Olsen inn fra skrått hold og klinket inn en kanonkule.

Kampen går mot slutt, og et hederlig uavgjortresultat mellom rivalene lå i luften, men Rommens gamle ringrev, Tommy Svendsberget, ville det annerledes. Han sendte i vei en lompe som snek seg forbi en oppgitt Lars Gøran Engebråten i Grorud-målet. Dermed vant Rommen dette slaget om Groruddalen.

- Vi ble rottekjørt i førsteomgangen. Vi legger ikke skjul på at de styrte da, og hadde Grorud hatt en spiller som kunne skutt litt, hadde de nok ledet til pause, sier Rommens Espen Myrbakken.

Debutanter

Han var naturlig nok i fyr og flamme etter bragden på «Gullet».

- Altså, vi kom hit med to innbyttere, ettersom vi manglet syv faste spillere. Endelig var det vår tur til å ha marginene på vår side. De har vært i mot oss hele sesongen. Jeg kan ikke si annet enn at dette var en utrolig deilig seier, sier han.

- Men var den fortjent?

- Nei, jeg kan vel ikke si det, for å være ærlig. Ut ifra spillet vil jeg vil si at Grorud hadde fortjent seieren, men det stoppet segfor dem ved 16-meteren, sier Myrbakken.

Rommen hadde også med seg to debutanter som gjorde sakene sine bra i kampen.

- Ibrahim og Espen er to unge spillere som vi har fulgt på juniorlaget. De gjorde en meget positiv figur, og det er godt å se at det gror godt bak oss eldre, sier Myrbakken, som nå gleder seg til neste seriekamp mot Bygdø Monolitten.

- Denne seieren var det vi trengte for å komme i gang. Nå har jeg skikkelig tro på tre nye poeng, og Bygdø skal få kjørt seg på gresset vårt, sier han.

Tredje tap på overtid

I Grorud var ikke akkurat stemningen høy etter det tredje tapet på overtid på rappen.

- Jeg har egentlig ikke lyst til å si noenting. Vi føler at vi fører hele kampen, og vi er litt oppgitte over situasjonen nå. Det er frustrerende. Vi har ført alle de tre siste kampene, men likevel tapt.

- Vi er inne i en slik trend som Årvoll hadde på starten av sesongen, men det vil snu etter hvert. Vi skal ta pallplassering i år, sier Bakke Pedersen.

- Blir det poeng til neste kamp?

- Jeg vet ikke om jeg tør si ja til det lenger, men jeg har tro. Du må også få med deg at vi gratulerer Rommen. Det var sikkert deilig for dem å vinne dette oppgjøret, sier han slukøret.

Fotball, 3. div., avd. 5:

Grorud - Rommen 1-2 (0-0)

Gullet

Tilskuere: ca. 38

Dommer: Per Viggo Bratli

Mål for Grorud: Issam Bouiri.

Mål for Rommen: Tommy Svendsberget, Sondre Olsen.

Groruds lag (4-4-2): Lars Gøran Engebråten, Hakia Hrnic, Arne Endreson, Jonas Husmo, Jonny Kvernes, Simen Kongshaug (Kim Philip Moe fra 70.), Rune Gjertsen, Arib Maazouzi, Zacaria Maazouzi, Issam Bouiri, Erling Nilsen (André Gursel fra 45.).

Rommens lag (4-4-2): Thor Erik Dahlberg, Thor Arne Schei, Håvard Nilsen, Tony Avolio, Ferat Ermann, Sondre Olsen, Abel Teckle, Kenneth Arvelund, Ibrahim El Hankouri, Tommy Svendsberget, Rune Guldbrandsen (Espen Mikaelsen fra 60.).

Stjernene:

  • ** Rune Gjertsen (Grorud), (Rommen ingen).
  • * Jonas Husmo (Grorud), Thor Erik Dahlberg (Rommen).
  • Jonny Kvernes (Grorud), Ibrahim El Hankouri (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE