Rommens kamp mot dommeren

Rommens kamp mot Nesodden utviklet seg til en trist affære. Rommen beskylder nå dommeren for å være på kanten til ha rasistiske holdninger.

Skrevet av:

Rommens bortekamp mot Nesodden ble en meget trist kamp. I følge Rommen-keeper, Espen Myrbakken, vant Nesodden fortjent, men det er likevel ikke resultatet som står i fokus etter kampen.

- Med mine 20 år innen fotballen har jeg aldri opplevd maken. Vi var vitne til en dommerskandale uten like. Vi visste fra før at dommer Hoff er umulig å prate med, men det vi opplevde under denne kampen tok virkelig kaka, sier han.

Mens lagene var på vei inn til pause skal dommer Hoff ha gått sammen med noen av Rommens spillere på vei inn til garderoben.

- Han fortalte spillerne at han skulle gi oss tre eller fire røde kort, før han deretter skulle legge opp som fotballdommer.

- Andreomgang startet med at han ga Ferat Ermann gult kort fordi han så farlig ut i ansiktet. Så får Tony Avolio et uforskyldt gult kort på vegne av hele Rommen-laget. Deretter får Ali Abounouar rødt kort for å ha vist en finger som ingen andre har sett. Det topper seg da nevnte Avolio får direkte rødt etter å ha diskutert en situasjon med en Nesodden-spiller, sier Myrbakken.

Rommen har nå skrevet klagebrev til kretsen.

- Vi har skrevet brev, og vi vet det er flere lag som har gjort det tidligere. Vi mener dommerens oppførsel og holdninger ikke hører hjemme på en fotballbane. Han gikk stadig vekk på våre mørke spillere, og ingen andre. Da må jeg stille spørsmål. Vi vet også at han har gått på mørke spillere tidligere. Han hadde bestemt seg for å ta oss, sier Myrbakken.

- Hva sa Nesodden til episodene?

- De kom inn i garderoben og ba om unnskyldning på vegne av Hoff. De skjønnte like lite av kortene som oss, sier han.

- Dette var triste saker å komme ut for. Jeg er spent på hva kretsen gjør med dette, avslutter Myrbakken.

Bjørn Hoff svarte kritikken med denne uttalelsen.

- Hvis Rommen legger seg på et slikt lavmål som de legger seg på nå, så senker ikke jeg meg dit. Dette får kretsen svare på, sa han før telefonrøret ble klasket på.

Nesoddens trener, Jan Peder Jalland, hadde følgende å si om saken.

- Rommen fortalte at det ble sagt en del ting i pausen og etter kampen, jeg hørte ikke hva han sa selv. Men at dommeren lagde en dårlig tone på banen er det liten tvil om. Det var tydelig å lese av ansiktet og kroppspråket til Rommen-spillerne at de var i vantro over det de så og hørte. Våre egne spillere har også sagt at avgjørelsene var strenge, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Nesodden - Rommen 4-1 (1-1)

Berger idrettspark

Tilskuere: ca. 60

Dommer: Bjørn Hoff

Gule kort: Tony Avolia, Ferat Ermann.

Røde kort: Tony Avolio, Ali Abounouar

Mål for Rommen: Dennis Erdogan

Rommens lag (4-5-1): Espen Myrbakken, Arne Jensen, Tony Avolio, Robert Ødegaard, Ferat Ermann, Espen Mikalsen, Kenneh Arvelund, Abel Teckle, Dennis Erdogan (Ali Abounouar fra 70.), Thomas Karlaug (Kenneth Skriden fra 74.), Sondre Olsen,

Stjernene:

  • ** ingen
  • *   Robert Ødegaard
  •      Tony Avolio.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!